Hvordan fikse Samsung Galaxy S4 svart skjermproblem

Et av de vanligste problemene du kan møte med en eldre smarttelefon er problemet med svart skjerm. Du vil vite at telefonen har dette problemet når du prøver å bruke det, og alt du kan se er en svart skjerm som ikke svarer. Det er flere faktorer involvert i hvorfor dette skjer, for det meste knyttet til programvaren til enheten, men det er tilfeller når maskinvaren er involvert. #Samsung # GalaxyS4 er ikke immun mot dette problemet, siden det har vært flere rapporter om dette problemet på enheten.

Samsung Galaxy s4

For vår siste feilsøkingsserie vil vi takle Samsung Galaxy S4 svart skjermproblem. Vi har samlet noen av de siste utgavene av denne karakteren som er sendt til oss av våre lesere. Vi vil gi de nødvendige feilsøkingstrinnene som er nødvendige for å løse hvert problem.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S4 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.

Bortsett fra å sende oss en e-post, kan du også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S4 svart skjerm etter programvareoppdatering

Problem : Jeg gjorde oppdateringen og slo den ikke av eller noe, da sa det at jeg måtte slå av telefonen og installere programvaren, noe jeg gjorde. Så når alt var ferdig, brukte jeg telefonen min i omtrent en time og ønsket å låse skjermen, og telefonen ble bare slått av da jeg klikket på låseknappen. Nå sitter den fast mellom en svart skjerm og Samsung S4-tingen som dukker opp når telefonen starter på nytt. Jeg har tatt ut batteriet mitt flere ganger, og når jeg legger det tilbake i Samsung s4-tingen dukker opp, blir skjermen svart, og igjen vil Samsung s4-tingen vises (den fortsetter slik). Hva må jeg gjøre?

Løsning: Forutsatt at oppdateringen ble brukt på telefonen din, må du starte telefonen på nytt først ved å ta ut telefonbatteriet og deretter trykke og holde inne strømknappen i minst et minutt. Dette utleder telefonen for restladning og tømmer RAM-en. Sett inn batteriet på nytt, og prøv å slå på telefonen.

Hvis problemet fremdeles oppstår, vil du fortsette ved å tørke cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmenyen. Dette løser problemet hvis problemet kan være forårsaket av korrupte hurtigbufrede data.

Hvis det ikke løser problemet å tørke cachepartisjonen, bør du vurdere å gjøre en tilbakestilling av fabrikken ved hjelp av maskinvarenøklene. Vær oppmerksom på at dette sletter telefondataene dine, så vurder bare å gjøre dette hvis du har en sikkerhetskopi av dataene dine.

Vanligvis vil en tilbakestilling av fabrikken løse denne typen problemer. Imidlertid, hvis problemet fortsatt vedvarer, kan du prøve å koble telefonen ved hjelp av en USB-ledning til en datamaskin som kjører på Kies og prøve å utføre en fast firmwaregjenoppretting.

S4 Problem med svart skjerm når du kjører på offisiell firmware

Problem:Jeg har nylig blinket en tilpasset ROM som er Cyanogenmod for I9500, men da jeg reflekterte en offisiell firmware, hadde jeg dette problemet: La oss si at jeg bruker telefonen, jeg låser den og lar den stå i noen minutter, når jeg kommer tilbake for å bruke den og trykk på strømknappen, skjermen slås ikke på, og noen ganger tennes bak- og menylampene, men skjermen forblir svart, og hvis jeg fortsetter å sveipe selv om skjermen er av, slår den sjelden på, men med mange forsinkelser, og det viser også at TouchWiz har sluttet å fungere. Så for å bevise at det er et programvareproblem og at det er relatert til TouchWiz, reflekterte jeg den tilpassede ROM-en som ikke bruker TouchWiz, og den fungerer perfekt, ingen forsinkelse i det hele tatt. Jeg er ganske sikker på at det er noe som dreper TouchWiz-appen, og det er grunnen til at skjermen ikke slås på.

Løsning : Siden telefonen din fungerer perfekt når du bruker en tilpasset ROM, kan vi utelukke maskinvareproblemer som forårsaker dette problemet. Det jeg kan foreslå er at du prøver å få riktig firmware på telefonen din, men denne gangen får du den fra en annen kilde. Firmware-filene du har, kan være ødelagte, noe som kan forårsake dette problemet.

Når du har installert firmware på lager, må du først sjekke om det er programvareoppdateringer før du bruker telefonen. Vær oppmerksom på at reglene for oppdatering av Samsung-telefonen din fremdeles gjelder i dette tilfellet, så du må sørge for at den ikke blir rotet først.

S4 svart skjerm svarer ikke

Problem: Så telefonen min ble slått av fordi jeg måtte lade den. Jeg la den være der litt før jeg koblet den til. Vi skulle til butikken, så jeg koblet telefonen til laderen i bilen vår. Den ble slått på som den viste "Galaxy S4" på skjermen, og i stedet for å slå på ble skjermen svart og den viste alternativer som "omstart" eller "tilbakestill fabrikkdata" noe sånt, og det lar meg ikke velge en . Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har aldri droppet det eller noe.

Løsning: I tilfeller som dette, bør du prøve å ta ut batteriet på telefonen først, og deretter holde inne av / på-knappen i minst et minutt. Dette tømmer telefonen fullstendig av reststrøm og tømmer RAM-en. Tenk på dette som en måte å tilbakestille tilstanden uten å miste data. Sett inn batteriet på nytt, slå på telefonen og sjekk om problemet fortsatt vedvarer.

S4 svart skjerm etter slipp

Problem: For noen dager siden slapp jeg ved et uhell telefonen som fikk den til å slå seg av når jeg slo den på igjen, jeg kunne høre den startet og LCD-skjermen var på, men skjermen var svart. Jeg prøvde forskjellige måter å løse problemet på, men ingen fungerte. Skjermen reagerer ikke, og berøringsknappene ved siden av startknappen heller, alt annet fungerer bra. Hvordan kan jeg fikse dette?

Løsning: Det er veldig sannsynlig at dette allerede er et maskinvarerelatert problem som muligens er forårsaket av en skadet skjerm. Prøv å ta ut batteriet og sett det inn igjen. Koble telefonen til veggladeren og slå den på. Hvis problemet fortsatt vedvarer, må du ta telefonen til et autorisert servicesenter og få den reparert.

S4 Tilfeldig svart skjerm av dødsproblem

Problem: Telefonen min vil bare dø. Det vil være bra, og jeg legger den litt i lomma, så er det dødsskjermen. Jeg tar ut batteriet som foreslått, og det vil komme tilbake. Det er irriterende. Det begynte å skje etter lollipop-oppdateringen. Er det en løsning, eller må jeg leve med dette? Låseskjermnumrene vil også pikselisere. De blir bare hvite firkanter. Hjelp!

Løsning: Hvis dette problemet skjedde etter Lollipop-oppdateringen, bør du vurdere å gjøre en tilbakestilling av fabrikken. Slik jeg ser det kan det være forårsaket av den gamle programvaredataene som ikke har blitt fjernet helt fra telefonen din, og som nå forårsaker en konflikt med den nye programvareversjonen. Den eneste måten å fjerne disse gamle dataene helt på er å tilbakestille fabrikken. Bare vær sikker på at du sikkerhetskopierer dine personlige data før du fortsetter.

S4 Black Screen of Death Issue

Problem:Hei, jeg er eier av en s4 mini, og jeg har hatt et problem med telefonen min, jeg søkte hva problemet mitt kan være med telefonen min og prøvde løsningene som samsvarer med problemet. Mens du undersøkte problemet, kom nettstedet til meg som den mest pålitelige. Da jeg undersøkte et begrep som "Black Death-skjermen" kom opp, og jeg er ikke så sikker på om det er problemet jeg har. Forrige fredag ​​brukte jeg telefonen min normalt, bla gjennom Pinterest, som normalt, og telefonen min døde. Før forrige fredag ​​fikk jeg erstattet skjermen fordi den hadde sprukket og sårt trengte å fikses. Så, fortsatte med sist fredag, telefonen min hadde helt død. Jeg la den på ladning og da den begynte å slå på den vanlige Samsung Galaxy-logoen, begynte den å svikte og løpe nedover skjermen hele tiden, så jeg tok ut batteriet,la den ut i 5 minutter, og det samme skjedde, men skriften var rosa, gul og grønn. Nå er telefonen min helt svart, men lydene for alle varslene mine fungerer, og bak- og menyalternativene har fortsatt vanlige. Jeg har tatt ut batteriet, holdt strømknappen nede i nøyaktig et minutt, sluppet det og lot batteriet være ute i fem hele minutter. Jeg satte inn batteriet og slått på telefonen. Logoen kom på igjen, men med rosa, grønne og gule piksler, men gikk deretter av igjen og fortsatte å være med en komplett svart skjerm. Dette har pågått i litt over en uke nå, og jeg håper at du kan gi meg råd om hvordan jeg kan fikse det. Takk for at du tok deg god tid til å lese dette.Nå er telefonen min helt svart, men lydene for alle varslene mine fungerer, og bak- og menyalternativene har fortsatt vanlige. Jeg har tatt ut batteriet, holdt strømknappen nede i nøyaktig et minutt, sluppet det og lot batteriet være ute i fem hele minutter. Deretter satte jeg inn batteriet og skrudde på telefonen. Logoen kom på igjen, men med rosa, grønne og gule piksler, men gikk deretter av igjen og fortsatte å være med en komplett svart skjerm. Dette har pågått i litt over en uke nå, og jeg håper du kan gi meg råd om hvordan jeg kan fikse det. Takk for at du tok deg god tid til å lese dette.Nå er telefonen min helt svart, men lydene for alle varslene mine fungerer, og bak- og menyalternativene har fortsatt vanlige. Jeg har tatt ut batteriet, holdt strømknappen nede i nøyaktig et minutt, sluppet det og lot batteriet være ute i fem hele minutter. Jeg satte inn batteriet og slått på telefonen. Logoen kom på igjen, men med rosa, grønne og gule piksler, men gikk deretter av igjen og fortsatte å være med en komplett svart skjerm. Dette har pågått i litt over en uke nå, og jeg håper at du kan gi meg råd om hvordan jeg kan fikse det. Takk for at du tok deg god tid til å lese dette.grønne og gule piksler, men gikk deretter av igjen og fortsatte å være med en komplett svart skjerm. Dette har pågått i litt over en uke nå, og jeg håper at du kan gi meg råd om hvordan jeg kan fikse det. Takk for at du tok deg god tid til å lese dette.grønne og gule piksler, men gikk deretter av igjen og fortsatte å være med en komplett svart skjerm. Dette har pågått i litt over en uke nå, og jeg håper du kan gi meg råd om hvordan jeg kan fikse det. Takk for at du tok deg god tid til å lese dette.

Løsning: Problemet du beskrev er svært sannsynlig maskinvarerelatert, muligens relatert til utskifting av skjermen. Hvis det er noen måte å lagre telefondataene dine på, gjør du det nå. Du kan koble telefonen ved hjelp av en USB-ledning til en datamaskin som kjører på Kies og sikkerhetskopiere dataene dine ved hjelp av programvaren. Du bør også tilbakestille fabrikken ved hjelp av Kies. Hvis problemet fortsatt vedvarer, eller hvis du ikke kan sikkerhetskopiere dataene dine og utføre en tilbakestilling av fabrikken, foreslår jeg at du tar telefonen til et autorisert servicesenter og får den sjekket.

Engasjer deg med oss

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.