Beste 4G LTE-kompatible Android-nettbrett tilgjengelig i dag

Selv om nettbrett er en flott følgesvenn for praktisk talt alle, kommer det med noen få begrensninger, spesielt hvis det bare er WiFi. Imidlertid har 4G LTE-utstyrte mobilnettbrett eksistert i ganske lang tid nå, så det er forståelig hvis du er bortskjemt for valg akkurat nå. Med dette i bakhodet har vi bestemt oss for å snakke om noen av de beste 4G LTE-nettbrettene du kan få i markedet akkurat nå, og dermed gjøre din beslutning så mye enklere.

Produkt Merke Navn Pris
SAMSUNG Samsung Galaxy Tab S6 Sjekk pris på Amazon
eple Ny Apple iPad Pro (12,9-tommers, Wi-Fi + Cellular, 128 GB) - Sølv (4. generasjon) Sjekk pris på Amazon
Microsoft Microsoft Surface Pro LTE Sjekk pris på Amazon
eple Apple iPad (10,2-tommers, Wi-Fi + Cellular, 32 GB) - Space Grey (siste modell) Sjekk pris på Amazon
SAMSUNG Samsung Galaxy Tab A 10.1 Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi skal snakke om et bredt utvalg av LTE-nettbrett, inkludert den fra Samsung og Apple, slik at du kan være sikker på at vi dekker alle baser. Med det i tankene, la oss se nærmere på.

Beste 4G LTE-nettbrett

Samsung Galaxy Tab S6

Den Samsung Galaxy Tab S6 er selskapets nyeste tillegg til markedet, og den kommer med en fantastisk hardware specs ark som kan måle seg med de beste i bransjen. Den beholder en av favorittfunksjonene i Galaxy Tab S-serien, den skarpe AMOLED-skjermen.

Når det gjelder faktisk skjermstørrelse, får kundene et 10,5-tommers panel her (Super AMOLED) med en oppløsning på 2560 x 1600 piksler. Potensielle kjøpere vil også gjerne vite at Galaxy Tab S6 også kommer med den populære S Pen-pennen. Denne pennen ble først introdusert av Samsung med Galaxy Note for flere år siden, og har sett flere forbedringer gjennom årene.

Avrunding av spesifikasjonsarket er 8 GB RAM, 256 GB intern lagring (utvidbart), 13MP + 5MP doble bakkameraer, et 8MP frontkamera og Android 10 med Samsungs One UI 2.1 om bord. Med et 7 040 mAh batteri under kan nettbrettet vare i 15 timer på en enkelt lading. Hvis du leter etter avanserte Android-nettbrett, slutter søket ditt her.

Kjøp det her : Amazon

Apple iPad Pro (12,9-tommers)

Nå som vi har snakket om en av de beste nettbrettene der ute, la oss ta en titt på et nettbrett laget av Apple, iPad Pro . Dette er det siste tilskuddet til oppstillingen, noe som betyr at den har en 12,9-tommers skjerm og en rekke nye funksjoner for å konkurrere med de beste der ute.

Den leveres med en 12,9-tommers Liquid Retina Display med kant-til-kant-skjerm med inkludering av ProMotion. På CPU-fronten bruker Apple sin nye A12Z-brikke, og lover avansert ytelse som de fleste bærbare datamaskiner. Den leveres også med et fire-høyttalersett som sikrer at lydkvaliteten aldri kompromitteres.

Det er også et 12MP kamera på baksiden og et 7MP front kamera. Apple nevner at iPad Pro kan vare i opptil 10 timer på en enkelt lading. For å gjøre ting enda bedre, er det til og med tilgjengelig i en 4G LTE-variant. Som tilfellet er med en hvilken som helst ny iPad, kommer dette 12,9-tommers dyret med iPadOS 13.4 ut av esken.

Kjøp det her : Amazon

Microsoft Surface Pro LTE

Microsoft har lansert Surface-enheter i ganske lang tid nå, selv om det ennå ikke er å fange opp som Apple iPad. Men hvis det noen gang var en Surface å konkurrere med Android- og iOS-konkurransen, er det sikkert Surface Pro LTE. Kunder blir behandlet på en 12,3-tommers PixelSense-skjerm (2736 x 1824) som ble vunnet ros også på tidligere iterasjoner av Surface-nettbrett.

Den har 256 GB SSD-lagring og støttes av en heftig 8 GB RAM. Den kjører Windows 10 Pro som standard, og gir deg det beste av det mest populære stasjonære operativsystemet på et intuitivt berøringsskjermgrensesnitt. Microsoft nevner at Surface Pro LTE kan vare i opptil 13,5 timer på en enkelt lading, noe som er ganske imponerende for en enhet av denne størrelsen. Hvis Windows 10 er det du foretrekker som ditt primære operativsystem, er Surface Pro LTE absolutt en av de beste nettbrettene du kan få.

Kjøp det her : Amazon

Apple iPad (10,2-tommers)

Selv om vi allerede har diskutert 12,9-tommers iPad Pro, er det nå på tide å snakke om Apples inngangsnettbrett, 10,2-tommers Apple iPad . Selv om denne modellen ikke er like kraftig som iPad Pro-modellene, er det sikkert en verdig oppgradering over noe som Apple iPad Mini med tanke på den siste oppdateringen av maskinvaren.

Ting blir imidlertid litt forvirrende når vi også vurderer Apple iPad Air. Heldigvis trenger ikke kunder å betale en høy pris for denne modellen som med Apple iPad Air. Det er imidlertid trygt å si at dette er et kraftigere tilbud enn iPad mini, hovedsakelig takket være større skjerm og nyere CPU.

Denne iPad bruker et eldre A10 Fusion-brikkesett, og støttes av 32 GB lagringsplass (ikke utvidbart). Det er stereohøyttalere ombord på iPad, noe som gjør det til en fryd for medievisning. Den leveres også med en Touch ID-fingeravtrykkskanner, samt en batterilevetid på 10 timer, som er på linje med andre Apple iPad Pro, men ikke den beste i bransjen.

Den har også en LTE-versjon, så det er ganske klart at dette er de beste nettbrettene på et budsjett. Denne iPad ble lansert med iPadOS 13.1 og kan nå oppgraderes til den siste iterasjonen av selskapets operativsystem.

Kjøp det her : Amazon

Samsung Galaxy Tab S5e

Det er ingen hemmelighet at Samsungs Galaxy Tab- serie er utrolig populær på markedet. Den har en bred appell, hovedsakelig på grunn av det faktum at den er tilgjengelig i flere varianter og prisalternativer. Tab S5e er en litt eldre modell sammenlignet med Galaxy Tab S6, men det er en ganske fantastisk nettbrett generelt, spesielt gitt prisen.

Denne modellen leveres med en 10,5-tommers Super AMOLED-skjerm (1600 x 2560) ledsaget av 64 GB utvidbar lagring, 4 GB RAM, en oktakjerneprosessor og Android 9.0 Pie. Denne LTE-nettbrettet har også et 13MP bakkamera og et 8MP frontkamera. I følge produsenten kan Tab S5e bare vare i 8 timer på en enkelt lading til tross for at det har et 7.040 mAh batteri. Den kommer også med ganske anstendige høyttalere ombord.

Kjøp det her : Amazon

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019)

I tillegg til Galaxy Tab S-serien, er Galaxy Tab A like populær da den henvender seg til nettbrett-segmentet til lav pris. Denne spesielle versjonen av Galaxy Tab A 10.1 kommer med et bredt spekter av funksjoner, noe som gjør den til en av de beste budsjettnettbrettene som for øyeblikket eksisterer. Som en bonus kommer den også med 4G LTE-tilkobling, noe som gjør den til en av de beste nettbrettene der ute.

10,1-tommers skjerm her har en oppløsning på 1920 x 1200 mens den har et format på 16:10. Det er moderat 32 GB lagringsplass under, selv om den kan utvides via microSD. Nettbrettet har også 2 GB RAM, en oktakjerneprosessor, et 8MP bakkamera og et 5MP frontkamera. Nettbrettet har et 6.150 mAh batteri som angivelig kan vare i 13 timer på en enkelt lading.

Kjøp det her : Amazon

MediaPad T3

Dette er et utmerket billig alternativ til noe som Galaxy Tab A. MediaPad T3 kommer med en 9,6-tommers IPS-skjerm for utmerket fargegjengivelse. Det er også 2 GB RAM, 16 GB innebygd lagring (kan utvides), i tillegg til et 5MP bakkamera og et 2MP frontkamera.

Produsenten nevner at dette nettbrettet vil fungere med GSM-bærere, og dermed utelate CDMA-bærere som Verizon og Sprint i USA. Men hvis du leter etter en billig LTE-nettbrett og ikke har noe imot de andre funksjonene, er dette en god valg.

Kjøp det her : Amazon

Samsung Galaxy Tab A 8.0

Søsken til den større 10,1-tommers Galaxy Tab A, denne 8-tommers varianten er et utmerket mellomstore alternativ til Apple iPad mini. Selskapet bruker en 8-tommers skjerm her, noe som betyr at håndtering av den skal være enklere enn den større nettbrettet, spesielt i stående retning.

Galaxy Tab 8.0 har også 32 GB intern lagring (utvides via microSD-kort), en oktakjerneprosessor, 3 GB RAM og Android 9.0 Pie med ett brukergrensesnitt. Selv om dette ikke er en aksjeversjon av Android, vil dette absolutt få jobben til det er Android One-nettbrett i markedet.

En av de beste funksjonene her er at nettbrettet også kommer med Samsungs S Pen-penn om bord, noe som absolutt gjør dette til det beste nettbrettet på et budsjett i Android-segmentet.

Kjøp det her : Amazon

Lenovo Tab 4 10 Plus

Lenovo Tab 4 10 Plus, som navnet antyder, er en annen stor 10-tommers nettbrett, selv om den har en rekke spennende funksjoner som pakker under. Produsenten nevner at dette nettbrettet er ulåst for å fungere med GSM-operatører som AT&T og T-Mobile, og dermed gå glipp av CDMA-operatører.

Den har et 10,1-tommers FHD + -skjermpanel sammen med innebygd Dolby Atmos-lyd, lovende fantastisk medieytelse. Den kjører på en oktakjerneprosessor og leveres med 2 GB RAM og 32 GB utvidbar lagring. Dessverre kjører den en ganske gammel Android 7.2 Nougat som standard, så det er lite sannsynlig at du ser funksjoner som finnes på Android 9 eller Android 10-enheter i denne størrelsen.

Selskapet tilbyr også noe kjent som Kid's Pack som tilbyr en attraktiv støtfanger samt en skjermbeskytter sammen med nettbrettet. Hvis mobiltilkobling er alt du trenger fra Android-nettbrettet, er det absolutt verdt å sjekke ut Lenovo Tab 4 10 Plus.

Kjøp det her : Amazon

Samsung Galaxy Tab S4

Vi lukker listen vår med et av de mest populære Galaxy Tab S-tilbudene der ute, Samsung Galaxy Tab S4. I likhet med søsknene vi diskuterte ovenfor, kommer Samsung Galaxy Tab S4 med en Super AMOLED-skjerm som spenner over 10,5 tommer, noe konkurransen har funnet vanskelig å ta igjen. Den har også 64 GB lagringsplass, 4 GB RAM og et 13MP bakkamera med et 8MP-kamera på forsiden for selfies.

Samsung Galaxy Tab S4 er drevet av en octa-core CPU, som holder den tikkende uansett hvilken app eller oppgave du kjører på enheten. Galaxy Tab S4 ble lansert med Android 8.0 Oreo, selv om den kan oppgraderes til Android 10, så vel som den siste iterasjonen av One UI som vi ser på Samsung Galaxy-enheter. Når det gjelder batteriytelse, kan den gå i hele 15 timer, takket være 7,300 mAh batteri om bord.

Kjøp det her : Amazon

Produkt Merke Navn Pris
SAMSUNG Samsung Galaxy Tab S6 Sjekk pris på Amazon
eple Ny Apple iPad Pro (12,9-tommers, Wi-Fi + Cellular, 128 GB) - Sølv (4. generasjon) Sjekk pris på Amazon
Microsoft Microsoft Surface Pro LTE Sjekk pris på Amazon
eple Apple iPad (10,2-tommers, Wi-Fi + Cellular, 32 GB) - Space Grey (siste modell) Sjekk pris på Amazon
SAMSUNG Samsung Galaxy Tab A 10.1 Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.