Slik deaktiverer du Bixby på Samsung Galaxy S10

Til tross for alle samtalene om å legge til et alternativ for å deaktivere Bixby på Galaxy S9 og Note 9, la ikke Samsung til et slikt alternativ. I stedet utviklet og lanserte selskapet One UI for å erstatte TouchWiz med Bixby 2.0 på slep. Og gjett hva! Det er fortsatt ikke noe alternativ å deaktivere Bixby på Samsung Galaxy S10 og andre varianter. Det er løsninger for å "deaktivere" Bixby-knappen på en eller annen måte, men Samsung gjorde det så vanskelig som mulig, så bare noen få ville faktisk gjort det.

I dette innlegget vil jeg gå gjennom hvordan du deaktiverer Bixby på Galaxy S10. Jeg vil guide deg hvert trinn på veien til den knappen ikke lenger vil ringe til Bixby når du trykker på den. Så hvis du er en av eierne som vil slå av denne funksjonen, kan du fortsette å lese, da denne artikkelen kanskje kan hjelpe deg på en eller annen måte.

Men før noe annet, hvis du har et annet problem med telefonen din, kan du stikke innom feilsøkingssiden vår, siden vi allerede har adressert hundrevis av problemer rapportert av eierne. Oddsen er at det allerede finnes eksisterende løsninger på nettstedet vårt, eller i det minste er det lignende problemer vi allerede har løst. Så prøv å finne de som er like eller relaterte til problemet ditt. Hvis du trenger ytterligere hjelp, er du imidlertid velkommen til å kontakte oss ved å fylle ut spørreskjemaet for Android-utgaver.

Hvorfor alle vil deaktivere Bixby?

Samsung må ha brukt en formue på å utvikle Bixby, og mens den nye versjonen nå tilbyr mange funksjoner, klarte den bare å imponere alle. Og det som gjorde det til en av de mest fryktede funksjonene av noen, er plassering av knappen. Det er utsatt for utilsiktede trykk som vil vekke assistenten og forstyrre hva du gjør. Hadde Samsung brukt en mer subtil måte å vekke Bixby opp i stedet for en fysisk knapp, ville kanskje mange brukere satt pris på det.

Jeg er sikker på at selskapet har sine grunner til at det ikke tillater at Bixby blir deaktivert, og hvorfor en fysisk knapp i stedet for en mer subtil måte. Men vi som eiere av denne flotte enheten har også våre egne grunner til at vi vil bli kvitt denne funksjonen.

LES OGSÅ: Hvordan skjermspeile til TV på Galaxy S10 ved hjelp av Samsung Smart View-appen

Hvordan deaktiverer du Bixby på Galaxy S10?

Som jeg sa tidligere, er det en løsning som lar deg deaktivere Bixby-knappen, men Samsung ønsket ikke å gjøre det lettere for brukere som vil bli kvitt denne funksjonen. Først må du logge inn på Samsung-kontoen din slik at du kan deaktivere Bixby home, og slik gjør du det:

 1. Trykk på Bixby- knappen.
 2. Trykk på neste pil.
 3. Skriv inn Samsung-legitimasjonen din. Hvis du ikke har en, må du opprette en ny Samsung-konto.
 4. Hvis du blir bedt om å ' Bruk din biometri ', trykker du på ' Ikke nå '.
 5. Trykk på Neste pil igjen.
 6. Gjennomgå vilkårene og trykk på Neste.
 7. Trykk på Neste for siste gang.
 8. Og det er det, du har logget det.

Nå er det på tide å deaktivere eller fjerne Bixby Home fra startskjermen.

 1. Hold nede på tom plass fra startskjermen til menyen vises.
 2. Sveip til høyre for å komme til venstre startside.
 3. Deaktiver Bixby Home .

Og til slutt er det på tide å deaktivere Bixby-knappen, men det beste vi kan gjøre med det er å deaktivere ett trykk og gjøre det dobbelt trykk for å åpne Bixby. Når du stiller inn som dette, ville det sjelden skje at Bixby ville starte, selv om du stakk telefonen i lommen.

 1. Åpne Innstillinger .
 2. Trykk på Avanserte funksjoner .
 3. Trykk på Bixby- tasten.
 4. Velg Dobbelt trykk for å åpne Bixby .

Og nå, et enkelt trykk på Bixby-knappen vil ikke lenger starte den. Du må trykke på knappen to ganger i rask rekkefølge for å åpne Bixby igjen. Det fjerner det ikke fra telefonen, men forhindrer at det irriterer deg.

Jeg håper at dette hvordan-innlegget har hjulpet deg på en eller annen måte. Hjelp oss med å spre ordet ved å dele dette innlegget til dine venner eller folk som også kan ha lignende problemer. Takk for at du leste!

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine, eller ved å like Facebook-siden vår eller følge oss på Twitter.

RELEVANTE POSTER:

 • Slik løser du Galaxy S10 berøringsskjerm sluttet å fungere enkle løsninger for å fryse berøringsskjerm
 • Slik skjuler du bilder på Galaxy S10 enkle trinn for å sette opp, skjule eller skjule sikker mappe
 • Hvordan fikse Galaxy S10 "Galleri har stoppet" feil | enkle trinn for å fikse "Dessverre har galleriet stoppet"