Topp 10 superslanke smarttelefoner | Tynneste telefon 2020

Verdens tynneste smarttelefontittel har blitt en kjedelig affære de siste årene, ettersom nye konkurrenter dukker opp fra ingensteds en gang i løpet av noen få uker. Mesteparten av tiden står ikke-kinesiske produsenter bak disse designene som trosser tyngdekraften sunn fornuft, og målet er å score gratis reklame for fremtidige produkter med bedre byggekvalitet.

BLU-Vivo-Air

I hovedsak, mens det er noe iboende galt med saumfarer markedet for sub-7 eller sub-6 mm “supermodeller”, det er slikt som også slank. For slank til å håndtere daglig bruk og misbruk, for kompakt til å tilby anstendig maskinvareytelse, og spesielt for tynn til å vare mer enn noen få timer mellom batteriladningene.

Samtidig er det viktig å skille den åpenbare damputstyret fra håndholdte enheter beregnet på et langt og lykkelig liv på catwalken. Dette innlegget vurderer telefoner med tynneste målinger (som har skjerm mindre enn 7 tommer). Her er ti ultra-slanke dingser tilgjengelig via verdens største e-handelsuttak som ikke kommer noen vei de neste månedene, og som ikke er så glade for deres beste:

Produkt Merke Navn Pris
SAMSUNG Samsung Galaxy Alpha G850a 32 GB ulåst GSM 4G LTE firekjernersmartphone (gull) Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

BLU Vivo XL4

6.2-tommeren lover utmerket kraft, samt bransjeledende skjermklarhet. Det er ganske imponerende, men sammenlignet med andre latterlig tynne telefoner er Vivo XL4 i det minste ganske billig, og ifølge folk som har rørt det, ikke så skrøpelig som du forventer.

Den er kompatibel med alle amerikanske GSM-operatører du kan tenke deg, går av på 4G LTE + i tilkoblingsavdelingen og er ekstremt tynn.

Huawei Honor 8X

Denne telefonen slår ingen rekorder, men den er fortsatt en av de tynneste på markedet akkurat nå. Den har 6,5-tommers glass på slep og et robust chassis av helt metall . Honor 8X er også en kraftig utøver, og kommer med til og med et ganske robust kameraoppsett som konkurrerer med mange av flaggskipsenhetene på markedet i dag.

Samsung Galaxy J6 Plus

Samsungs mellomstore telefoner har blitt stående urørt, til nå. Nå ser vi endelig en etterfølger - Samsung Galaxy J6 Plus er bestemt en midtvektor, men kommer med oppgraderte spesifikasjoner i en slank kropp. Det lar deg lagre små 32 GB data før du trenger et microSD-kort. Det er en Snapdragon-prosessor på innsiden, og, som du kanskje forventer, har det forhåndsinstallerte Android Oreo OS ombord. Det er et 13 MP og 5MP dobbeltkameraoppsett, som også kommer med autofokus og LED-blits på baksiden.

Som vi nevnte, har den en slank profil, til og med med en massiv 6-tommers skjerm.

LG G7 ThinQ

Rett i navnet er G7 “ThinQ” en av de tynneste telefonene du kan kjøpe i dag. Den har en vakker skjerm; Batteriet ditt vil lade seg eksepsjonelt raskt, takket være den siste Snapdragon-prosessorens Quick Charge 3.0-støtte. Trådløs ladestøtte er på slep, og du får en stor skjerm uten kantlinjer. Batteriets levetid er imponerende generelt, og varer deg stort sett hele dagen.

Sony Xperia Z Ultra

Sony Xperia Z Ultra

Denne oldie men goldie gigantiske phablet måler 6,4 inches i diagonal, veier inn til 212 gram, men fremmer en 6,5 mm vepsemidje. Det er nesten et paradoks. Ja, du vil alltid ha laderen din (eller kanskje en ekstern kraftbank). Imidlertid vil 1.080p Triluminos-skjermen, IP58-vannmotstand og 2 GB RAM gjøre innsatsen og ofrene verdt det.

Samsung Galaxy Alpha

Galaxy Alpha

Kreditt som den som startet Samsungs metallrevolusjon, bevarer 6,7 mm Alpha plastrester fra en tidsalder, og skiller seg ut med utrolig konstruksjonsdyktighet i tillegg til stil og slankhet. Også fingeravtrykkgjenkjenningsteknologi, KitKat-programvare , oktakjernemuskel, 2 GB RAM og sjenerøs 32 GB intern lagringsplass.

Å, men hvor liten 1860 mAh-cellen høres ut!

Samsung Galaxy J4

Det middelmådige medlemmet av den vanlige Galaxy J-familien ser veldig ut som J6 Plus, og måler seg enda slankere enn J6 Plus. Den har et ganske bra batteri og har et 6-tommers Super AMOLED-panel.

Definitivt, langvarig, siden en sparsommelig firekjerners 64-biters Snapdragon-prosessor kjører ytelseshowet, sammenkoblet med 2 konserter med tilfeldig minne.

Samsung Galaxy S10

Du kan ikke ha en "best of" -liste uten verdensrekrutterte tungvektsmester i verden , Samsung Galaxy S10. Samsungs "neste store ting." Visst, det er kostbart motsatt hver annen mobil på vår roundup, men det er sannsynligvis også en batterimester, noe som absolutt ikke er noen enkel prestasjon.

Ok, kanskje ikke en mester i seg selv, men jeg tror vi alle kan være enige om at 17 timer med “moderat bruk” er et betydelig tall for et okta-kjerne Quad HD- dyr med en spiseforstyrrelse hvis du leter etter slank og solid, langvarig pakke. Dette er din neste telefon. Periode.

Samsung Galaxy A50

Praktisk sett knyttet til S10 i fysisk tranghet, er SIM-fri A50 mindre enn en tredjedel av topphundens pris, og tilbyr derfor spesifikasjoner som er tre ganger så ydmyke. En 6,4-tommers Super AMOLED-skjerm, Exynos Octa-kjernekraft, rikelig med RA RAM, et massivt hjerte på 4000 mAh osv. Etc. På plussiden kan den metallkledde budsjetttroppen trolig holde lysene på fra morgen til skumring hvis du tar godt vare på det og ikke anstrenger for mye ut av det.

Viktig telefon

Laget av Android-faren Andy Rubin, er dette en av de kraftigste og tynneste telefonene til dags dato. Den er ikke veldig gammel, fremdeles med maskinvare som ville konkurrere med selv galaksen s10 i dag. Så igjen er nok oktakjernen SoC bra for celleutholdenhet, mens 5,71-tommers tunning edge-to-edge Quad HD-skjerm, 4 GB RAM, vakkert kameraoppsett er virkelig tankevekkende funksjoner.

Kjennelse

Som du kan se, er det mange flotte telefoner der ute som er slanke i dag. Etter hvert som tiden går, blir telefonene slankere og slankere, selv når det gjelder flaggskiptelefoner som iPhone 6 og Galaxy S10.

Hva plukker du opp?

Alle rettigheter forbeholdt

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.