De 5 beste skannerappene for Android i 2020

Hvis du leter etter en rask måte å skanne dokumenter uten å måtte bruke skanneren, vil du kanskje vurdere de beste skannerappene for Android-smarttelefoner. Ja, smarttelefonen din kan faktisk skanne inn dokumenter og bilder! De vil absolutt ikke være av beste kvalitet, da noen smarttelefoner bare ikke er i stand til å skanne på et bilde med en oppløsning på 1.300 dpi, men du vil fortsatt kunne få en skanning som er av anstendig kvalitet. Så hvordan skanner du et dokument med smarttelefonen din?

Det er absolutt ingen innebygd måte å gjøre dette på? Og du har rett, det er det ikke - du må laste ned et program for å gjøre dette. I utgangspunktet vil en skannerapp bruke det bakovervendte kameraet til å skanne inn dokumentene dine. Det tar et bilde av dokumentet til rett tid, og gjør deretter mye etterbehandling for å gi deg en skanning av dokumentet av høy kvalitet.

Beste skannerapper for Android

beste skannerappen for Android

1) Fjern skanneren

Først opp på listen vår er Clear Scanner. Dette er et lett program som er i stand til å skanne dokumenter til telefonen raskt og enkelt. Det tar ikke for mye plass, og den har støtte for Cloud-tjenester, slik at du kan sende skannede dokumenter direkte til Cloud-kontoen du ønsker - etter innlogging og oppsett kan det være en lek å sende til Google Drive. Det er rask behandling, en hel rekke redigeringsverktøy og støtte for Cloud Print hvis du vil sende en utskriftsforespørsel til skriveren nesten umiddelbart.

Last ned den nå: Google Play

beste skanner app for Android

2) Adobe Scan

Folk vil elske det Adobe Scan har å tilby. Først og fremst er Adobe et anerkjent og kvalitetsmerke, så du vet at du får et godt skanneprogram her. Den kan skanne og behandle forespørselen ganske raskt, og har mange redigeringsverktøy. Med Adobe Scan kan du til og med ordne sidene du skannet inn på. Det er gratis å laste ned og bruke, og best av alt er Adobe Scan heller ikke full av annonser. Adobe Scan har absolutt alt det viktigste, inkludert støtte for skytjenester og e-post.

Last ned den nå: Google Play

beste skanner app for Android

3) CamScanner

CamScanner er en av de mer robuste skanningsappene for Android. Du kan skanne alt du vil, inkludert kvitteringene dine. Behandlingen er rask og enkel, og det er til og med muligheter for konvertering til PDF eller JPEG. Det har til og med et filsystem, slik at du kan merke skannene dine og organisere dem i kategoriserte mapper. Den har støtte for Cloud-lagringstjenester, som Google Drive og Dropbox, og vil til og med la deg skrive ut ved hjelp av Cloud Print. CamScanner lar deg til og med fakse en av skanningene dine mot et lite gebyr.

Last ned den nå: Google Play

4) Google Disk

Du vet kanskje ikke dette, men Google Drive for Android har også noen skannefunksjoner. Rett fra applikasjonen kan du skanne inn hvilket dokument du vil. Det trenger bare å være rikelig med lys og et klart syn, og med det bør du kunne få et klart bilde av det du skannet inn på Google Drive. Best av alt, Google Drive er gratis, og siden du skanner varer direkte til Google-kontoen din, er det ikke nødvendig å måtte sende filer til Cloud-kontoen din - alt er super sømløst og effektivt.

Last ned den nå: Google Play

beste skanner app for Android

5) Tiny Scanner

Sist, men ikke minst, har vi Tiny Scanner. Med Tiny Scanner kan du komme i gang med å skanne dokumenter med en gang. De krever ingen påloggingsinformasjon, så etter installasjonen kan du få dokumentene dine skannet ASAP. Filer kan lagres i PDF-format, og Tiny Scanner har mest støtte for Cloud-tjenester. Du kan lagre til nesten hvilken som helst skytjeneste du kan tenke deg. En fin ting med Tiny Scanner er automatisk kantdeteksjon, som stopper forvrengning for å gi deg et mye klarere, HD-bilde. Tiny Scanner lar deg skanne i farger så vel som svart-hvitt.

Last ned den nå: Google Play

Beste skannerapper for Android-dom

Så, hvilke er de beste skannerappene for Android-telefoner? De fleste Android-telefoner har Google Drive allerede installert på disse dager, så hvis tiden er viktig, og du må skanne noe umiddelbart, anbefaler vi å bruke det. Men hvis du har tid til å velge og skanne appen din, kan vi ikke unngå å anbefale Tiny Scanner eller CamScanner, bare fordi det er mye utviklerstøtte i tillegg til å være fullpakket med funksjoner. Alle disse skannerappene er gratis, så det er verdt å gi dem alle et skudd for å se hvilken som er perfekt for dine behov.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.