4 beste iTunes-alternativ for Android | Droid-fyren

IPhone og iPad har iTunes, men hva har Android? De trenger den beste iTunes til Android-appen, for å enkelt høre på musikk. I hovedsak ingenting! Dessverre sponser eller støtter ikke Google et alt-i-ett-program for å administrere musikken og filene dine på, og så må du finne et tredjepartsalternativ som kan gi deg den funksjonaliteten du leter etter. til. Apple har brakt iTunes til Android, og gir deg en halvveis anstendig musikksjef; Det er imidlertid mange andre alternativer på markedet i dag som vil gi deg et lignende nivå av funksjonalitet. Følg med nedenfor, så viser vi deg noen av favorittalternativene våre for Android.

Beste iTunes-alternativet for Android

1) AirDroid

Hvis du liker iTunes på grunn av de enkle filoverføringene mellom iOS og Mac eller PC, kan det være lurt å vurdere å plukke opp AirDroid for Android. AirDroid har ikke mye musikkadministrasjon inne i den; det gjør det imidlertid mulig å enkelt flytte filene dine. AirDroid bruker faktisk en webapp for å administrere alt - filer, speiling av skjermen og mer.

Hvis du bruker AirDroid til personlig bruk, er programmet gratis å bruke; Men hvis du planlegger å bruke den til din virksomhet, har de planer tilgjengelig for forretningsbruk. Sjekk det selv her.

Last ned den nå: her

beste iTunes til Android-appen

2) DoubleTwist

DoubleTwist er neste på listen vår, og er faktisk sannsynligvis det nærmeste du kan komme en nøyaktig kopi av iTunes. DoubleTwist har faktisk massevis av programmer inne i den. De har en CloudPlayer og Sync-funksjon, som begge er designet for å synkronisere musikken din mellom telefon og datamaskin. CloudPlayer-delen av den lar deg i hovedsak spille musikk fra hvor som helst - du trenger ikke å ha den direkte lokal på telefonen for at du skal kunne spille av favorittlistene dine.

Det er noen andre unike funksjoner som følger med som ikke finnes i iTunes i det hele tatt. En av disse er en innebygd alarm som lar deg våkne om morgenen til favorittmusikken din. Den har også en opptakerfunksjon, som lar deg spille inn musikk fra iTunes-radio og andre medier.

Last ned den nå: her

3) WinAmp

Til tross for det du kanskje har lest online, lever WinAmp og har det bra. Det er en mediespiller med flere plattformer som lar deg enkelt administrere musikk- og mediebibliotekene dine. En av de viktigste måtene den skiller seg fra iTunes er at den kan tilpasses fullt ut. Liker du ikke standardgrensesnittet? Ikke noe problem! WinAmp har massevis av støtte for temaer, tilpasninger og mer på grunn av et veldig aktivt modding-samfunn.

Det er mange likheter med iTunes her som du kan vurdere når du ser etter den beste iTunes til Android-appen. Du kan gjøre vanlig musikkavspilling med det, men på toppen av det har WinAmp også full støtte for videoavspilling. Vi bør merke oss at det ikke er helt full støtte for Windows 10 ennå, noe som betyr at noen funksjoner ikke vil fungere ordentlig, men for det meste bør du alt skal fungere bra.

Last ned den nå: her

4) Samsung Kies

For ikke å forveksle med programvaren med åpen kildekode, er Samsung Kies designet for Galaxy-enheter for å administrere alt om Samsung-telefonen din. Samsung Kies vil ikke bare hjelpe deg med å mestre store musikkbiblioteker, men lar deg gjøre andre veldig nyttige ting - for eksempel å sikkerhetskopiere Samsung-enheten din, slik at du kan overføre bilder mellom enheten og telefonen din, og det kan til og med beholde Samsung-enheten din trygt på de siste oppdateringene.

Samsung Kies kan brukes til mer enn bare Samsung Galaxy-enheter. Samsung Kies 3 ble eksklusivt designet for Galaxy-telefoner, og Samsung Kies 2.6, og versjoner nedenfor, ble designet for andre utvalgte Android-enheter.

Dommen på den beste iTunes til Android-appen

Som du kan se, er det mange gode alternativer til iTunes for Android. Enhver av disse er en utmerket måte å bringe lignende funksjonalitet til Android-enheten din. Vi tror imidlertid at du sannsynligvis kommer til å se mest suksess via enten DoubleTwist eller WinAmp, ettersom de er de tettest relaterte programmene.

Har du et favoritt iTunes-alternativ for Android? Hør av i kommentarfeltet nedenfor.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.