Hvordan endre Skype brukernavn

Hvis du opprettet et strålende Skype-brukernavn for lenge siden, men nå angrer på den avgjørelsen etter at din potensielle arbeidsgiver har bestemt at de vil gi deg et jobbintervju over Skype, kan du føle deg litt bekymret. Eller det kan være en kjæreste eller en potensiell romantisk interesse som vil snakke med deg via Skype, men du vil ikke at de skal se at brukernavnet ditt er noe sånt som "xxSuP3rn00bkillerxx1337." Den gode nyheten er at du ikke er helt uheldig.

Hvis du følger med nedenfor, viser vi deg hvordan du kan endre Skype-navnet ditt, forhåpentligvis uten å slette kontoen og starte på nytt.

hvordan du endrer skype navn

Endring av Skype-brukernavn og endring av visningsnavn er forskjellige

Det er verdt å merke seg at du har to navn på Skype - visningsnavnet og brukernavnet ditt. Etter at Microsoft kjøpte Skype i 2011, er brukernavn nå e-postadressen din, og visningsnavnet ditt er navnet som alle ser. Når det er sagt, kan du endre brukernavnet ditt når du vil, men det krever at du endrer e-postadressen til Microsoft-kontoen din. Så hvis du har en pinlig e-post, må du opprette en ny og tildele Microsoft-kontoen din den nye e-posten.

Hvis du registrerte deg for Skype før Microsoft kjøpte VoIP- og meldingsplattformen, er du sannsynligvis ikke i stand til å endre brukernavnet ditt i det hele tatt - du må faktisk miste alle kontaktene dine og opprette en ny Skype-konto for å endre brukernavnet.

På den annen side, hvis du bare har et pinlig visningsnavn, kan det endres når du vil.

endre skype navn

Endre Skype-visningsnavnet ditt

For å endre visningsnavnet ditt på Windows eller Mac, åpne Skype-appen. Klikk på profilbildet ditt, og deretter på Visningsnavnet ditt. Skriv inn et nytt navn, og trykk deretter Enter for å fullføre det. Det var lett, ikke sant?

Hvis du bruker nettappen, må du gå til www.skype.com. Logg inn, og klikk deretter på navnet ditt øverst til høyre på nettstedet. I rullegardinmenyen klikker du på alternativet  Min konto  . Klikk deretter på  Rediger profil  - dette finner du nederst til høyre på nettstedet.

Klikk på  Rediger profil  igjen, rediger det nye visningsnavnet og klikk på Lagre.

Det er veldig enkelt å endre visningsnavnet ditt også i mobilappen. Start Skype-appen på smarttelefonen eller nettbrettet. Klikk på profilikonet ditt, og klikk deretter på visningsnavnet ditt  . her kan du redigere i et nytt visningsnavn og deretter bare trykke på Ferdig for å fullføre endringene.

For å oppsummere hvordan du endrer skype-brukernavn :

  1. Gå til  Skype.com i nettleseren din
  2. øverst til høyre på skjermen, finn navnet ditt og klikk på det
  3. du finner  Min konto  i rullegardinmenyen
  4. Klikk på  Rediger profil,  dette finner du nederst til høyre på siden.
  5. Klikk på  Rediger profil  igjen, rediger det nye visningsnavnet og klikk på Lagre.

Endrer Skype-brukernavnet ditt

Det er enkelt å endre brukernavnet, men nok en gang må du ha en ny e-postkonto for å kunne endre den. Du kan faktisk bruke hvilken som helst e-post du ønsker, eller du kan opprette en ny Microsoft-konto helt, selv om du mister alle kontaktene dine.

Gå over til www.skype.com. Klikk på navnet eller profilikonet ditt øverst til høyre på skjermen, og i rullegardinmenyen klikker du på  Min konto . Bla ned til seksjonen som sier  kontaktinformasjon,  og klikk på  Rediger profil-  knappen.

Endre e-postadressen din med en ny adresse i e-  postboksen. Klikk på Lagre, og klikk deretter på  OK for  å fullføre endringene. Gratulerer, du endret nettopp Skype-brukernavnet ditt!

Husk at igjen, hvis du kom i gang med Skype før Microsoft kjøpte den ut i 2011, er det sannsynlig at du ikke vil kunne bruke denne metoden til å endre brukernavnet ditt. Etter at Microsoft kjøpte Skype, koblet de alle Skype-kontoer til Microsoft-kontoen din, så du har ikke lenger muligheten til å velge et uavhengig brukernavn.

Hva med å endre Skype-navn for bedrifter?

Så hva om du har et pinlig brukernavn på Skype for Business? Sjansen er at du ikke burde. Når det gjelder Skype for Business-kontoer, blir disse vanligvis håndtert av arbeidsgiveren din som bruker e-postadressen din til å opprette en Skype-konto. Men hvis du gjorde et dårlig valg i visningsnavnet, må du faktisk kontakte IT-avdelingen din og spørre dem om å endre skype-navn, ellers vil de vise deg hvordan du endrer skype-navn - det er bare noe du ikke har kontroll over på egen hånd.

Hvordan endre Skype navneanbefaling

Som du kan se, er det ikke veldig vanskelig å endre Skype-brukernavnet eller Skype-visningsnavnet, med mindre du har en Skype-konto som forhåndsdaterer Microsoft-anskaffelsen. Annet enn det, med mindre du har Skype for Business-konto, er det ganske greit å endre disse feltene. Det eneste veldig kompliserte området, hvis du har en pinlig e-postadresse, er å opprette en ny e-postadresse du kan endre Skype-brukernavnet ditt med. Selv da er det ikke komplisert, bare kjedelig.