De 5 beste spillene som Wizard101 | Droid-fyren

Wizard101 er en gammel tittel basert mer for et ungt publikum og for sosial interaksjon, men det hadde absolutt sine øyeblikk med spillingen, og det er mange spill som wizard 101. Med en bred verden å utforske, og mange oppdrag og klasser å glede seg over, dette spillet fanget mange menneskers hjerte. Imidlertid er det mange spill der ute som kan sammenlignes, eller gjøre det bedre enn denne tittelen. Derfor laget denne listen for å vise deg noen av de beste alternativene på markedet i dag. La oss dykke rett inn.

Beste spill som Wizard101

spill som veiviser 101

1) Pirat101

Det er lett å se hvorfor spillets åndelige etterfølger ville være på denne listen. Pirate101 er et massivt multiplayer online rollespill laget av KingsIsle Entertainment. Spillerne påtar seg rollen som heroiske pirater som legger ut på jakt etter skattene til "Spiralen".

I Pirate101 blir du kastet inn i en fengselscelle hvor du vil designe karakter, flagg og ledsagere. Du får også en rekke spørsmål som vil avgjøre bakgrunn og klasse. Etter å ha rømt cellen, vil du kjempe for å unnslippe armadaen som setter deg i fengsel. Og kapteinen som reddet deg, vil sette kommandoen over skipet hans. Når du endelig rømmer, blir du satt i aksjon for å skaffe deg ditt eget skip for å seile himmelen og utforske verden.

Last ned den nå: her

spill som veiviser 101

2) King's Road

Kings Road er et nettleserbasert massivt multiplayer online spill laget av Rumble Entertainment tilbake i mars 2013. I Kings Road blir du sendt ut et veilignende oppdrag der du skal kjempe og ødelegge monstre og fiender. For å gjøre dette får du valget mellom en trollmann, kriger eller en jeger, alle med sine egne unike spillestiler. Hver klasse har forskjellige evner og staver å bruke når du går gjennom spillet.

Last ned den nå: her

spill som veiviser 101

3) Sherwood Dungeon

Sherwood Dungeon er en nettleserbasert MMO med forenklet spill. Sherwood fangehull er en ganske gammel tittel, men å være gratis å spille, kan du enkelt bare laste opp spillet og prøve det selv uten implikasjoner. Faktisk trenger du ikke en gang å lage en konto eller komme med et navn på karakteren din, ettersom spillet lar deg spille uten noen av dem.

Dette er imidlertid ikke anbefalt, ettersom spillet ikke lagrer karakteren din etter at du har opprettet den uten en konto. I dette spillet har du en åpen verden frigjort for deg å utforske, og en massiv fangehull som bringer deg miles under jorden. Selv om spillingen kan være forenklet, er det absolutt underholdende, med alle monstrene å kjempe, og verden å utforske, dette er en mange av oss vil spille i timevis.

Last ned den nå: her

spill som veiviser 101

4) RuneScape 3

Selv om RuneScape kan være ganske gammel, kan denne fortsatt kalles "en gammel, men en god en." Den konstante strømmen av oppdateringer som kontinuerlig traff dette spillet har holdt det i live i årevis lenger enn det skulle ha overlevd. Det er endret så mye fra selve den originale tittelen at du enkelt kan kalle det RuneScape 3, med enda flere endringer planlagt i 2020.

RuneScape er en MMO som lar deg lage og designe karakteren din. Du får også flere vanskelighetsalternativer. Fylt til randen med hundrevis av oppdrag, og enda mer ulåst når du kjøper et medlemskap. Legg til dette med store mengder leting, utforming og ekstreme sosiale alternativer, mange av oss vil være veldig glade for denne tittelen. Spillet er også gratis å spille, og et medlemskap er et alternativ; imidlertid kan du enkelt spille størstedelen av dette spillet uten noen form for penger involvert.

Last ned den nå: her

spill som veiviser 101

5) Therian Saga

Therian Saga ble utgitt tilbake i 2014. Det er en unik måte å spille spill på, og dreier seg om et matematisk system som lar deg planlegge karakterens handlinger hele dagen. Den implementerer et energisystem som skal brukes med handlingene du tar gjennom hele spillet. Potions kan imidlertid kjøpes for å gi deg mer energi.

Therian Saga har en bred verden å utforske i. Det er også et bredt utvalg av handlinger som kan utføres når du fortsetter gjennom denne tittelen. Selv om dette spillet kanskje ikke har mange alternativer, er det absolutt noe å kjøre når du ikke er i nærheten, ettersom spillet har en måte som du skal få karakteren din til å gjøre et sett med handlinger mens selve spillet er lukket.

Last ned den nå: her

Dommen på spill som wizard101

Wizard101 er en ganske gammel tittel og ble overskygget av etterfølgeren Pirate101, men med den ble mange av oss introdusert for et bredere utvalg av MMOer som fanget hjertet vårt. Derfor har vi vist deg fem av de beste spillene som Wizard101, noe som gir deg mange muligheter for åpne verdener og forfriskende opplevelser. Hvilke er favorittspillene dine som wizard 101?

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.