Hvordan fikse Garmin Vivosmart 4 som ikke synkroniseres ordentlig

Synkroniseringsproblemer er blant de vanligste problemene Garmin Vivosmart 4-brukere har klaget på. Noen rapporterte å få feil data på smarttelefonene, mens andre sa at trackeren ikke lenger synkroniseres med smarttelefonen.

For at denne funksjonen skal fungere, skal trackeren være riktig koblet til smarttelefonen. Den kretser rundt det faktum at begge enhetene er koblet til via Bluetooth, som ikke er så stabil som en WiFi-forbindelse. Selv om dette problemet kan virke alvorlig, er det faktisk ganske lite, og du kan fikse det på egen hånd. Fortsett å lese da jeg vil lede deg gjennom feilsøking av Vivosmart 4 som ikke lenger synkroniseres ordentlig.

For de som leter etter en løsning på et annet problem, kan du gå inn på Garmin Vivosmart 4 feilsøkingsside for vi har allerede adressert noen av de vanligste problemene med denne telefonen. Bla gjennom siden for å finne problemer som ligner på din og bruk løsningene vi foreslo. Hvis de ikke fungerer for deg, eller hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte oss når som helst gjennom spørreskjemaet vårt.

Her er ting du må gjøre hvis Vivosmart 4 ikke lenger synkroniseres med telefonen ...

 1. Start Bluetooth på nytt på smarttelefonen.
 2. Koble Vivosmart 4 til en datamaskin.
 3. Tilbakestill Vivosmart 4 fra fabrikken.

Først må du sørge for at forbindelsen mellom enhetene er stabil. Slå av Bluetooth på smarttelefonen din, og det er bedre hvis du starter den på nytt. Deretter aktiverer du Bluetooth på nytt og lar enheten gjenopprette forbindelsen. Når du er koblet til riktig, kan du prøve å se om synkroniseringen er bra. Hvis ikke, så gå videre til neste løsning.

Å koble Vivosmart 4 til en datamaskin starter den på nytt, men ingen av innstillingene og dataene dine blir slettet. Det er bare en normal omstart for trackeren, og dette vil oppdatere minnet. Vivosmart 4 har et ganske enkelt og greit system, og mange rapporterte faktisk at denne metoden løste problemer de har opplevd med enheten sin. Men hvis dette mislykkes også, så løser den neste det.

Du må tilbakestille fabrikken Garmin Vivosmart 4. Følg disse trinnene for å gjøre det:

 1. Slett Garmin Connect-appen fra telefonen.
 2. "Glem" enheten i telefonens Bluetooth-innstillinger og deaktiver Bluetooth på telefonen, og start deretter telefonen på nytt.
 3. Fest VivoSmart i laderen, og koble den til datamaskinen.
 4. Slett alle filer og kataloger på VivoSmart når den kommer opp som en USB-stasjon på datamaskinen din.
 5. Løs ut VivoSmart USB-enheten fra datamaskinen.
 6. Koble VivoSmart fra laderen
 7. Installer Garmin Connect på telefonen på nytt.
 8. Aktiver Bluetooth på nytt.
 9. Sett Vivosmart i "paringsmodus" - dokumentert i håndboken din - og par sammen VivoSmart som nedenfor:
  1. Åpne Garmin Connect Mobile på telefonen.
  2. Trykk på Hjem-menyknappen
  3. Trykk på Enheter
  4. Trykk på “+” øverst til høyre
  5. Trykk på Helse og trening
  6. Trykk på vivosmart
  7. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre sammenkoblingsprosessen

Jeg håper at vi har kunnet hjelpe deg med å løse problemet med enheten din. Vi vil sette pris på det hvis du hjalp oss med å spre ordet, så vennligst del dette innlegget hvis du synes det var nyttig. Tusen takk for at du leser!

LES OGSÅ: Hva skal jeg gjøre med Garmin Vivosmart 4 som ikke vil slå på

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.