Hvordan fikse Samsung Galaxy S5 langsom lading, ikke lading og andre strømrelaterte problemer

Ladeproblemer er blant de vanligste problemene vi mottok fra #Samsung # GalaxyS5-eiere. Faktisk har vi allerede mottatt hundrevis av dem, og flertallet av disse sakene er nesten de samme. Men siden vi har lesere som stadig bruker bruk for hjelp hver uke, er vi forpliktet til å svare på disse spørsmålene.

Galaxy-S5-ikke-lading-problemer

Fortsett å lese nedenfor for noen strømrelaterte problemer og lær hvordan du løser dem. Her er listen for enkelhets skyld. Du kan klikke på lenken for å hoppe til problemet.

 1. Galaxy S5 kan knapt lade batteriet, vil ikke lade i det hele tatt hvis den brukes mens den er koblet til
 2. Galaxy S5 fortsetter å si å bruke den originale laderen
 3. Galaxy S5 begynte å varme opp mens den lades, og slås deretter ikke på
 4. Galaxy S5 slås av og slås på igjen og vibrerer
 5. Galaxy S5 vil ikke lade i det hele tatt

For de som har andre problemer og trenger ytterligere støtte, kan du kontakte oss ved å fylle ut dette skjemaet. Det er en gratis tjeneste, og vi vil ikke be deg om annet enn informasjon om problemet ditt. Du kan også bla gjennom feilsøkingssiden for Galaxy S5 for problemer vi allerede har gitt løsninger på.


Galaxy S5 kan knapt lade batteriet, vil ikke lade i det hele tatt hvis den brukes mens den er koblet til

Problem : Hei, jeg har en Samsung Galaxy S5, og siden i går koblet jeg telefonen min til å lade og ikke la stor vekt på prosentandelen mens jeg fortsatt brukte den, det var ikke før jeg koblet den ut, at jeg la merke til at den ikke gjorde det lad en bit, men tøm fortsatt batteriet. Den har gjort det siden. Jeg kobler til laderen, men det tømmer fortsatt batteriet hvis jeg bruker det til og med for en, men også hvis jeg ikke bruker det i det hele tatt, så begynner det å lade, men veldig tregt. Så jeg bestemte meg for å slå den av for å lade den og la den ligge over natten, og da jeg våknet om morgenen var prosentvisen knapt oppe til 60. Hva kan jeg gjøre?

Beslektet problem :  Telefonen vil "lade" bare når den er slått av. Skjermen blinker lynbatteriet, men gir et% som om det lades. Heller ikke noe lys i øverste venstre hjørne. Lades ikke i det hele tatt når telefonen er slått på.  

Feilsøking : Hvis det er telefonen min, er det dette jeg skal gjøre for å vite hva problemet er og til slutt løse det:

Trinn 1: Start den i sikker modus 

Dette vil isolere problemet umiddelbart da det midlertidig deaktiverer alle tredjepartsapper. Hvis en telefon lader veldig sakte, kan det være at det er mange apper og / eller tjenester som kjører i bakgrunnen som tømmer batteriet raskere enn laderen kan presse strøm. Hvis telefonen lades raskt i sikker modus, blir mistanken min bekreftet. I dette tilfellet er alt jeg trenger å gjøre å lukke alle nylig brukte apper og tvinge lukke de som kjører i bakgrunnen. Eller enda bedre, tilbakestill telefonen for å gi den en ny start.

Men hvis telefonen fortsatt lades sakte i sikker modus, vil jeg begynne å mistenke strømadapteren. Kanskje det er skadet eller blir ødelagt.

Trinn 2: Bruk en annen lader eller koble telefonen til en datamaskin 

Enhver lader rangert 2A vil gjøre det selv om det ikke er en strømadapter fra Samsung. Hvis enheten lades normalt med andre ladere, er det på tide at jeg kjøpte en ny, for det er klart det er et laderproblem.

Hvis det ikke er mulig å bruke en annen lader, og hvis det er en bærbar datamaskin eller en stasjonær datamaskin, vil jeg koble kabelen til datamaskinen for å se om telefonen lades på en eller annen måte. Jeg forventer at det blir litt tregt fordi datamaskiner ikke gir ut så mye strøm som den originale laderen, men det må være nok til å foreslå om det er et laderproblem eller ikke.

Trinn 3: Det kan være et batteriproblem 

Hvis telefonen ikke lades normalt selv med en annen lader, er det på tide å inspisere batteriet. Jeg burde trekke den ut, plassere den på en jevn overflate og prøve å snurre den (gjør dette for begge sider). Hvis det snurrer, betyr det at det har utviklet en bulk som er en indikasjon på at kvaliteten allerede er forverret, og at det er på tide å kjøpe en ny.

Men siden det ikke er noen garanti for at det er et batteriproblem, vil jeg prøve å utelukke muligheten for et fastvareproblem.

Trinn 4: Sikkerhetskopier data og utfør master reset

Siden firmware spiller en viktig rolle i ladeprosessen, er det lurt å gjøre tilbakestillingen før du kjøper et nytt batteri eller lader. Jeg ville sikkerhetskopiere alle dataene, filene og appene mine og utføre hovedtilbakestillingen:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold på følgende tre knapper samtidig: Volum opp-tast, Hjem-tast og Av / på-knapp.
 3. Når telefonen vibrerer, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde nede Volum opp-tasten og Hjem-tasten.
 4. Når skjermbildet for Android-systemgjenoppretting vises, slipper du Volum opp og Hjem-tastene.
 5. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'tørk data / tilbakestilling av fabrikken'.
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 7. Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 9. Når hovedtilbakestillingen er fullført, er 'Start systemet på nytt nå' uthevet.
 10. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Jeg håper dette gir mening for deg.

Galaxy S5 fortsetter å si å bruke den originale laderen

Problem : Mottatt en erstatningstelefon og ny lader og batteri. Da jeg koblet til laderen, sto det å koble til den originale laderen som fulgte med telefonen. Min kones telefon har sagt det samme, og det er den originale laderen. Dårlig del er at jeg koblet til en gammel Android-lader, og de lader begge fint av den. Veldig frustrerende til det punktet at jeg får lyst til å knuse denne telefonen.

Feilsøking : Selve laderen kan være defekt, men prøv å koble laderen til strømkilden og deretter kabelen til telefonen. Hvis advarselen dukker opp, kobler du den fra telefonen og kobler deretter til igjen. Det løser vanligvis problemet, men hvis det ikke gjør det, er det på tide at du får laderen erstattet.

Galaxy S5 begynte å varme opp mens den lades, og slås deretter ikke på

Problem : Telefonen min blir ofte veldig varm, og så tar jeg normalt ut batteriet og lar det avkjøles, og når telefonen og batteriet er kult, setter jeg inn batteriet igjen, og telefonen slår seg på og fungerer helt fint. Denne gangen da telefonen begynte å varme opp, tok jeg ut batteriet i omtrent 5 minutter og lot det avkjøles, og da jeg satte batteriet i igjen, slo det ikke på. Jeg koblet laderen for å se om batteriet var dødt og ingenting skjedde, det viste ingenting på skjermen og ville fortsatt ikke slått på. Skjermen er sprukket, men det er det eneste problemet med det. Rundt september 2015 sluttet skjermen å fungere alt sammen, og den måtte byttes ut, men det skyldtes mekaniske problemer. Hvis du kan gi meg noen råd om hva jeg skal gjøre, vil det bli satt stor pris på.

Feilsøking : Prøv å holde inne av / på-knappen i omtrent et minutt mens batteriet er tomt. Sett deretter batteriet i igjen og prøv å slå det på igjen. Hvis det ikke reagerer i det hele tatt, kan du prøve et nytt eller annet batteri som fungerer. Hvis det fortsatt ikke er noe, må problemet være i telefonen.

Problemet kan ha blitt mer komplisert hvis det ikke har blitt løst før du bytter skjermen. Men prøv å få en tekniker til å se på det. Du er nå i det stadiet hvor feilsøking ikke betyr noe lenger.

Galaxy S5 slås av og slås på igjen og vibrerer

Problem : Hei. Jeg har et problem med telefonen min nylig. Plutselig mens jeg bruker telefonen min fra ingenting, slår skjermen seg av, og så begynner den å slå seg på igjen, og Samsung S5-skjermen dukker opp, fortsetter å vibrere, slår seg av og gjør samme vibrerende lyd kontinuerlig som om den prøver å slå på igjen, men slås av midtveis. Den eneste måten jeg kan slå den på på igjen ved å lade den, som etter at jeg har nådd 100% slår den seg av umiddelbart som rundt 70%. vennligst jeg trenger hjelp med dette fordi det er ekstremt kjedelig. Takk skal du ha!

Feilsøking : Av / på-tasten sitter fast! Trykk på den mange ganger for å se om du kan fikse det, hvis ikke vil du ta saken eller dekselet av. Hvis du ikke er komfortabel med det, så la teknologien gjøre det.

Det er også mulig at bryteren ble skadet. S5 bruker den universelle strømbryteren, så en lokal butikk skal kunne erstatte den når som helst.

Galaxy S5 vil ikke lade i det hele tatt

Problem : Hadde telefonen i nesten 2 år, gikk gjennom 1 allerede og fikk denne sendt til meg for omtrent 6 måneder siden. Den originale laderen min brøt, og jeg har brukt 4 andre mikro-USB-er siden den gang, men av en eller annen grunn vil den ikke lade seg med noen av dem, og jeg har ryddet cachen fra omstartsmenyen som foreslått, og jeg blåste ut støv i porten min men likevel ingenting. Hjelp meg vær så snill!

Forslag : Følg løsningen jeg ga i det første problemet. Jeg tror du har samme problem som den første.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.