6 beste måtene å dele videoer med familien på Droid-fyren

Å dele videoer med familiemedlemmer når du er borte fra hjemmet, kan være ganske anstrengende. Men hvis du har tilgang til riktig tjeneste, kan dette være en ekstremt enkel ting å gjøre. Akkurat nå finner du mange tjenester som hjelper deg med å dele videoer sømløst med familie eller venner. Imidlertid er det noen tjenester vi bruker og allerede vet, som også kan tillate oss å dele videoer privat og uten å legge dem ut offentlig.

Med dette i tankene skal vi se på noen av de beste måtene å hjelpe deg med å dele videoer med venner eller familie. Mens de fleste av disse tjenestene er gratis å bruke, tjener noen penger på tilbudet sitt ved å tilby ekstra lagringsplass og noen få ekstra fordeler. Så uten å vente lenger, la oss ta en titt på noen av disse tjenestene.

De beste måtene å dele videoer med familien

beste måten å dele videoer på

1. Dropbox

Dropbox har eksistert lenge, og det har bygget et rykte som et av de beste tilbudene til skylagring. Brukere kan velge å legge til favorittvideoene sine i en Dropbox-mappe og gjøre det synlig for noen få personer de velger, eller noen som har lenken. Videre får du omfattende alternativer med hensyn til mappearrangement takket være PC-en som layoutet. Dette gjør det enkelt å navigere til favorittvideoene dine, samtidig som du kan dele hele mapper med familier i stedet for en bestemt fil.

Dropbox tilbyr tjenesten sin gratis så lenge du har det bra med 2 GB lagringsplass å dele med familien din. Selskapet tilbyr mer lagringsplass med sine Plus- og Professional-planer som tilbyr henholdsvis 2 TB og 3 TB lagringsplass. Denne planen vil sette deg tilbake med $ 11,99 per måned og $ 19,99 per måned, mens kundene står for å spare mye mer hvis de abonnerer på Dropboxs årlige planer.

Hvis du leter etter noe med ubegrenset lagringsplass, må du registrere deg for et Dropbox Business-abonnement. Toppnivåabonnementet her koster $ 20 per måned, per person i en gruppe på 3, og tar prisen til $ 60 per måned. Det er flere andre fordeler her, som muligheten til å administrere administratorer og gi trinnvis tilgang til mappene dine. Men hvis du bare ønsker å ha nok lagringsplass for dyrebare familiemomenter, bør gratis 2 GB lagringsplass gjøre det bra.

Dropbox har også et bredt utvalg av apper som spenner fra mobil til stasjonær, slik at praktisk talt alle med en mobil enhet eller en datamaskin får tilgang til dine delte videoer eller mapper. Viktigst er at alle Dropboxs mobilapper er gratis å laste ned, så det bør ikke ta lang tid å komme i gang.

Last ned den nå: her

beste måten å dele videoer på

2. YouTube

Dette er kanskje en av de enkleste måtene å dele dine personlige videoer med familien din, selv om prosessen først virker skremmende. Imidlertid er det i virkeligheten et enkelt alternativ for dra og slipp. Hvis du foretrekker å holde videoene dine private eller bare for familien din, må du bare velge fra et varierende utvalg av personvernalternativer.

Det er her ting kan bli noe forvirrende. Vel, med YouTube er det to typer videoopplastinger. First er privat, som bare tillater de med en e-postinvitasjon å få tilgang til den delte videoen. Dette betyr at selv om en bruker har lenken, kan han / hun ikke se videoen uten å bli lagt til e-postlisten først. Denne metoden tillater bare opptil 50 personer.

Brukere kan også velge å laste opp en ikke-oppført video. Selv om dette ikke har personvernfunksjonene som vi diskuterte ovenfor, er det det beste alternativet der ute hvis du vil at mer enn 50 personer skal se videoen din. Denne videoen vises ikke i søkeresultatene, men alle som har en lenke til den, kan få tilgang til den. YouTube tilbyr omfattende personvernalternativer for kundene, noe som gir den en tydelig fordel i forhold til andre streamingplattformer. Viktigst av alt, alle videoene dine blir lagret på profilen din med muligheten til å endre innstillinger for personvern og deling til enhver tid.

YouTube tar ikke betalt for videoopplasting, så du kan laste opp videoer uansett varighet. Fra nylig er den maksimale videoopplastingsstørrelsen 128 GB, mens videoens varighet maksimerer 12 timer, noe som er en betydelig mengde innhold for en video.

Last ned den nå: her

beste måten å dele videoer på

3. Google Foto

Google Foto er nok en god metode for å dele videoer og bilder med familie og venner. Videoer som deles på Google Foto åpnes på YouTube, så det er et kjent grensesnitt generelt. For de som ikke er klar over, leveres Google Photos som standard på Android-smarttelefoner og nettbrett, mens det også er tilgjengelig på nettet og iOS. Dette betyr at videoer som deles på denne plattformen, kan nås av praktisk talt alle i verden med en internettforbindelse.

For å begynne med tilbyr Google Foto ubegrenset fotolagring til sine kunder, noe som betyr at du kan laste opp så mange videoer eller bilder du vil til Bilder. Når du er lastet opp, får du omfattende alternativer med hensyn til å dele videoen eller til og med lage et delt album som involverer familien din. Med denne metoden vil hvert medlem av albumet automatisk bli varslet når et nytt bilde eller en video blir lagt til albumet.

Det som er kult med Google Foto er at det smart kan bruke ansiktsgjenkjenningsteknologi og automatisk legge til bilder av deg eller dine familiemedlemmer når et nytt bilde blir lagt til i telefongalleriet ditt. Denne funksjonen er imidlertid valgt, så du kan alltid deaktivere den fra innstillingene. Så hva er fangsten her? Det er ingen. Hvis du leter etter original lagring av bilder, kan du vurdere å få et Google One-abonnement. Men for grunnleggende bilder og videoer å dele med familien, er Google Foto et utmerket alternativ.

Last ned den nå: her

beste måten å dele videoer på

4. Vimeo

Vimeo er en videostreamingsplattform som YouTube, selv om den ikke har fått så mye popularitet som Googles tilbud. Imidlertid er Vimeo i sin kjerne en solid tjeneste og kan til og med tillate deg å dele videoer privat med dine kjære. Vimeo brukes hovedsakelig av profesjonelle videoskapere, så hvis du vil dele noen godt laget videoer, har denne tjenesten alle verktøyene du trenger.

Denne streamingtjenesten kommer også med omfattende personvern- og sikkerhetsalternativer for videoene dine. Brukere kan velge mellom flere beregninger som "Alle kan se denne videoen", "Bare personer med passord kan se denne videoen", og så videre. Du kan også velge å skjule videoen helt eller gjøre den tilgjengelig via en privat lenke, men disse funksjonene krever at du oppgraderer til et betalende abonnement.

Når vi snakker om det, kan Vimeo brukes gratis av alle brukere, om enn med noen alvorlige begrensninger. Gratis brukere vil bare kunne laste opp 500 MB videoer per uke og totalt 5 GB per konto, noe som er ganske begrenset og kan gå tom raskt. Forståelig nok forbyder Vimeo også å tjene penger på en gratis konto. Hvis du leter etter mer fleksibilitet med videoopplastinger, starter Vimeos grunnleggende planer på $ 7 per måned, mens abonnementsplanen for toppnivå vil gi deg $ 75 per måned.

Last ned den nå: her

beste måten å dele videoer på

5. WeTransfer

Hva om du ikke vil gjennomgå den lange prosessen med å opprette en konto for å dele videoer? Vel, WeTransfer er et utmerket alternativ for å la deg komme i gang med fildeling umiddelbart. Dette er en e-postlignende tjeneste og lar deg legge til opptil tre kontakter som kan se videoen. Også ganske anstendig er det faktum at selskapet tillater opptil 2 GB opplastinger. Siden dette er gratis nivå, er det imidlertid noen åpenbare begrensninger her.

For det første er videoer lastet opp på WeTransfer bare tilgjengelige i 7 dager og vil forsvinne etter. Du kan heller ikke dele videoer med mer enn tre e-postadresser her, noe som noe ødelegger formålet med familiedeling. Imidlertid løser selskapets WeTransfer Plus-abonnementsplan dette problemet og tilbyr videoopplasting på opptil 20 GB og ingen begrensninger på e-postadresser du kan legge til. Dette tilbyr totalt 1 TB lagringsplass, skjønt, så det er ikke virkelig ubegrenset lagring med WeTranfer.

For familier med en stor videosamling kan dette imidlertid være en utmerket abonnementstjeneste å vurdere. Selskapet tilbyr sin månedlige plan til $ 12,99, mens den årlige planen vil koste deg $ 120, med sistnevnte som det billigste alternativet.

Last ned den nå: her

6. Facebook

Facebook får ikke god presse av en rekke årsaker. Men hvis du ønsker å dele familiebilder og videoer med dine nærmeste langt borte, er dette fortsatt en av de beste plattformene du kan bruke. Mens det er en rekke personvernalternativer å velge mellom, som lar deg kontrollere hvem som kan se bildene eller videoene dine, tilbyr Facebook også en utmerket vei for eksisterende Facebook-brukere å opprette grupper ved hjelp av Messenger-appen og dele bilder / videoer på den måten.

Dette er også kjent som Facebook Groups, som i utgangspunktet lar deg kontrollere gruppen og legge til eller fjerne medlemmer. Hvert bilde eller video du legger til kan bare sees av medlemmene i gruppen. Best av alt, Facebook er en gratis tjeneste og belaster ikke brukere for å lagre videoene eller bildene sine i skyen. Hvis du og familien din allerede er på Facebook, er dette kanskje en av de enkleste metodene for å dele bilder med hverandre.

Last ned den nå: her

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.