Slik løser du problemer med Samsung Galaxy S5-programvareoppdatering

Hvis du kanskje har lagt merke til at det er forskjellige versjoner av Android til stede i markedet i dag. Den siste versjonen som er ute akkurat nå er Lollipop mens den forrige var KitKat. Årsaken bak dette er at Google kontinuerlig forbedrer Android-økosystemet for å gjøre det bedre. Dette er også grunnen til at du noen ganger vil få et varsel om å oppdatere Samsung # GalaxyS5-telefonen din. Imidlertid går ikke alt greit noen ganger, da du kan oppleve et mislykket programvareoppdatering # S5.

Samsung Galaxy S5

Dette problemet er det vi vil takle i dag når vi tar en titt på fem problemer som er sendt til oss av våre lesere som søker hjelp.

Hvis du eier en Galaxy S5 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.

Bortsett fra å sende oss en e-post, kan du også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S5 programvareoppdatering mislyktes

Problem: Hei, jeg kjøpte nylig (på ebay) en 2-dagers returnert Verizon Samsung S5 med android 4.3. Telefonen fungerer bra, men når jeg prøver å gjøre en programvareoppdatering, lastes den ned og prøver å installere, men installasjonen mislykkes. Jeg prøvde å gjøre en oppdatering gjennom Samsung Kies-systemet, men det ser ikke ut til å gjenkjenne telefonen. Også, (vet ikke om det er relatert) under "Om telefon" er mange av varene gråtonet. Takk!

Løsning: Siden telefonen din kan laste ned oppdateringen, kjører den fortsatt på lagerprogramvaren, noe som er et godt tegn, siden dette gjør det enkelt å oppdatere programvaren. Har du tilfeldigvis sjekket om en feilmelding vises på skjermen når du prøver å installere programvaren? Denne feilmeldingen er viktig siden den gir oss en anelse om hva problemet er.

Uansett, siden du ikke nevnte hvilken feilmelding som vises, kan du prøve å sikkerhetskopiere telefondataene dine først, og deretter tilbakestille fabrikken. Når tilbakestillingen er fullført, fortsetter du med å laste ned programvareoppdateringen på nytt.

Hvis OTA-oppdateringen mislykkes, fortsett med å bruke Kies. Vær oppmerksom på at for at Kies skal oppdage telefonen din, bør du bruke en USB-ledning som den visste å fungere. Prøv å koble telefonen til de forskjellige USB-portene på datamaskinen din til den blir gjenkjent av Kies.

Hvis det er mulig, kan du prøve å installere Kies på en annen datamaskin og deretter koble telefonen til den ved hjelp av en USB-ledning. Hvis telefonen din blir oppdaget, blir du bedt om å få den nye programvareoppdateringen.

S5 starter ikke opp etter programvareoppdatering

Problem: Hei, jeg har nylig oppdatert S5 til Lollipop, og nå starter den ikke helt opp. Den slås på og kommer til AT & T-logoen og fryser bare. Jeg har prøvd å gjøre en myk tilbakestilling, jeg har prøvd å tørke cachepartisjonen, og jeg har prøvd en full hard reset. Ingenting fungerer. Jeg prøvde å sette den i sikker modus slik innlegget ditt antyder, men jeg tror ikke det støtter langt nok til at det kan fungere. Har du noen andre forslag?

Løsning: Dette er hva du trenger å gjøre. Ta ut batteriet og microSD-kortet på telefonen (hvis det er installert). Trykk og hold inne strømknappen i minst et minutt, og sett deretter inn batteriet på nytt (bare la microSD være ute først). Denne prosedyren eliminerer restbelastning på telefonen og tømmer telefonens RAM. Slå på telefonen.

Hvis telefonen din fortsatt sitter fast i AT & T-logoen, er ditt neste trinn å bruke Kies til å løse problemet. Installer den nyeste versjonen av Kies på datamaskinen din. Koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av en USB-ledning som er kjent for å fungere. Slå på telefonen. Hvis Kies kan oppdage telefonen din, kan det hende du må utføre en fast firmwaregjenoppretting. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du gjør dette.

Hvis Kies ikke oppdager telefonen din, er det siste alternativet å reflektere enheten ved hjelp av Odin. Dette er ikke en støttet prosedyre av Samsung og må gjøres av deg manuelt. Instruksjoner om hvordan du gjør dette finner du på flere av de populære Android-forumene på nettet.

S5 fortsetter ikke med programvareoppdatering

Problem: Merknad på telefonen i nedtrekksoppgaveskjermen har element - Programvareoppdatering tilgjengelig. Trykk for å installere ny oppdatering. Når du har tappet, viser telefonen Klargjør telefonen for oppdatering med behandlingsikonet roterer. Men det går aldri videre til neste trinn. Må trykke tilbake-knappen for å avslutte, men oppdateringen fullføres aldri. Oppgaven forblir på oppgavens skjerm. Ingen anelse om hva den prøver å oppdatere. Hjelp vær så snill.

Løsning: For at telefonen din skal få oppdateringen riktig, må du først sørge for at den er koblet til en stabil Internett-tilkobling. Bruk så mye som mulig en Wi-Fi-tilkobling når du får oppdateringen, slik at du ikke trenger å bruke noen av datatildelingene dine. Hvis Wi-Fi-tilkoblingen din har et problem, eller det ikke er noe Wi-Fi-signal tilgjengelig, kan du velge å bruke mobildataforbindelsen.

Når du har funnet ut at internettforbindelsen er stabil, men oppdateringen ikke fortsetter, kan du prøve å tørke cachepartisjonen på telefonen. Dette fjerner midlertidige data som er lagret på telefonen din og kan forårsake problemet.

Til slutt, hvis feilsøkingstrinnene ovenfor mislykkes, er det på tide å sikkerhetskopiere telefondataene dine og foreta en tilbakestilling av fabrikken. Når fabrikkinnstillingen er ferdig, må du se etter programvareoppdateringen igjen og installere den.

S5 kan ikke laste ned Lollipop Update

Problem: Kan ikke laste ned Lollipop-oppdateringen. Har prøvd 3 ganger og har tilbakestilt fabrikken, og den lastes fortsatt ikke ned. Noen forslag. Den andre telefonen vår (nøyaktig samme telefon og tjeneste) kunne oppdateres uten problemer første forsøk. Telefon som oppdaterte informasjon: Programvareversjon: G900PVPU3BOF6, Android versjon 5.0 Telefon som ikke oppdaterer informasjon: Programvareversjon: G900PVPU1ANE5, Android versjon 4.4.2. Kan du foreslå noe?

Løsning:   Det første du trenger å sjekke i denne typen problemer der telefonen ikke laster ned programvareoppdateringen, er å sørge for at 1) telefonen ikke er rotfestet og 2) telefonen din fortsatt kjører på fast firmware. Hvis telefonen ikke oppfyller noen av de to betingelsene som er oppført, vil du ikke kunne få de offisielle oppdateringene.

Men hvis telefonen din oppfyller begge vilkårene, bør du prøve å få Lollipop-oppdateringen ved hjelp av Kies. Installer den nyeste versjonen av Kies på datamaskinen din, og koble deretter telefonen med en USB-ledning. Når Kies oppdager telefonen din, blir du bedt om en ny programvareoppdatering. Bare følg instruksjonene som vises på skjermen for å oppdatere enheten.

Engasjer deg med oss

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.