Løst Google Pixel 2 XL lades ikke etter oppdatering av Android Pie

#Google # Pixel2XL er en premium Android-telefon som ble utgitt i fjor og er designet av Google selv. Denne enheten har en stor 6-tommers POLED-skjerm som har Corning Gorilla Glass 5-beskyttelse. Under panseret er en Snapdragon 835-prosessor kombinert med 4 GB RAM som gjør at telefonen kan kjøre flere apper jevnt. En fordel med denne enheten er at den vanligvis er den første som får de nyeste programvareoppdateringene. Selv om dette er en solid telefon, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Google Pixel 2 XL som ikke lades etter oppdateringen av Android Pie og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Google Pixel 2 XL eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

Google Pixel 2 XL lades ikke etter oppdatering av Android Pie

Problem: Google Pixel 2 XL, telefonen lades ikke med originalutstyr etter oppdatering til Android Pie. Ettermarkedslader og ettermarkedslader vil lade telefonen sakte, men ved å bruke en av disse metodene vil telefonen umiddelbart slå seg av og fortsette å lade. Jeg har fått en annen original lader sendt ut som garanti som ikke løste problemet, laderporten er ren og ikke løs eller på annen måte skadet.

Løsning: Flere eiere av denne modellen har opplevd ladeproblemer med enheten etter at de fikk Android Pie-oppdateringen. Det ser ut som om lagerladeren brukes som er USB C til USB C, vil ikke telefonen lades. Men hvis en tredjepartslader som er USB A til USB C, lades telefonen. Det ser nå ut til at dette er forårsaket av en programvarefeil som bør løses av en fremtidig oppdatering (prøv å sjekke om en ny oppdatering er tilgjengelig). Du kan imidlertid utføre feilsøkingstrinnene nedenfor for å sjekke om andre faktorer er involvert bortsett fra programvaren.

 • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken. Dette vil slette gamle programvaredata som kanskje ikke har blitt fjernet under programvareoppdateringsprosessen og som forårsaker problemet.
 • Rengjør ladeporten på telefonen ved hjelp av en trykkluftdunk. Sørg for å fjerne smuss eller rusk som sitter fast i porten.
 • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

Google Pixel 2 Slår av tilfeldig

Problem: Hei, jeg har noen alvorlige problemer med at Google Pixel 2 kjører Android Pie. Først pleide batteriet å renne ut, og telefonen stoppet selv når det var på 20-30% nivå. Nå slås den tilfeldig av, selv når det er nesten full batterilading og nekter å skru opp igjen. Etter bare gjentatte forsøk slås den på igjen. Jeg har allerede gjort en tilbakestilling av fabrikken. Hjelp meg hvordan kan jeg fikse det. Den er bare noen måneder gammel.

Løsning: Det beste du kan gjøre for dette aktuelle problemet er å sikkerhetskopiere telefondataene dine og deretter starte telefonen i gjenopprettingsmodus. For å få tilgang til gjenopprettingsmodus, følg bare trinnene som er oppført nedenfor.

 • Slå av telefonen ved å trykke på av / på-knappen en kort stund.
 • Trykk og hold Volum ned-knappen i omtrent 2-3 sekunder.
 • Mens du fortsatt holder denne tasten, trykker du på av / på-knappen og slipper den.
 • Velg alternativet Gjenoppretting ved å navigere i volumknappene og bekrefte av / på-tasten.
 • Når Android-bildet dukker opp på skjermen, holder du nede strømknappen i et par sekunder.
 • Mens du holder inne av / på-knappen, trykker du raskt på Volum opp-tasten.
 • Du bør være i Pixel Recovery Mode.

Herfra må du tømme cachepartisjonen på telefonen og deretter tilbakestille fabrikken. Etter tilbakestillingen, start telefonen på nytt, og ikke installer noen apper ennå. Prøv å sjekke om problemet fortsatt oppstår. Hvis det gjør det, må du sjekke dette på et servicesenter, da dette allerede kan være forårsaket av en defekt maskinvarekomponent.

Google Pixel 2 XL Stuck In Boot Loop

Problem: Min Google Pixel 2 XL prøver å starte på nytt gjentatte ganger når jeg trykker på på-knappen. Skjermen lyser, sentrifugal G - Googles virvelmønster brenner opp, Pulver fra Android vises og telefonen slås av. Prosessen gjentas til batteriet er tomt. Når jeg kobler til fabrikkladeren, blinker et rødt lys til venstre for høyttaleråpningen. Start- og avslåingsprosessen fortsetter.

Beslektet problem: Jeg har en Pixel 2 XL-telefon, den vil ikke slå seg på når jeg kobler den til laderen, det oppstår et rødt lys som viser at den lades når jeg trykker på strømknappen, det røde lyset forsvinner og et blått lys vises og det vant Slå ikke på og det blå lyset lyser så lenge det er koblet til laderen når du tar den av laderen, slukker alle lysene. Ellers er det fortsatt en flott telefon. Takk for hjelpen.

Løsning: Det første du må gjøre i dette tilfellet er å sørge for at batteriet har tilstrekkelig lading ved å følge trinnene listet opp nedenfor.

 • Rengjør ladeporten på telefonen ved hjelp av en trykkluftdunk. Sørg for å fjerne smuss eller rusk som sitter fast i porten.
 • Lad telefonen i minst 20 minutter ved hjelp av veggladeren.
 • Hvis telefonen ikke lades, kan du prøve å bruke en annen vegglader. Du bør også prøve å lade telefonen fra en USB-port på datamaskinen.

Når batteriet på telefonen har tilstrekkelig lading, fortsett med de ekstra feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor. Hvis problemet fremdeles oppstår etter et trinn, fortsett umiddelbart til neste trinn.

 • Prøv å slå på telefonen.
 • Sjekk at telefonen kan slå på i sikkermodus. Hvis du får tilgang til denne modusen, kan problemet skyldes en app du installerte. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.
 • Sjekk om telefonen kan slå på i gjenopprettingsmodus. Herfra må du tørke cachepartisjonen på telefonen og deretter tilbakestille fabrikken. Vær oppmerksom på at tilbakestillingen vil slette telefondataene dine.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.