Galaxy S7 raskt batteridriftproblem, vil ikke lade ordentlig, andre problemer

Hei alle sammen og velkommen til en annen # GalaxyS7 feilsøkingsartikkel som svarer på noen spørsmål om lading, batteridrift og andre oppstartsproblemer. Vi håper du vil finne dette innlegget nyttig.

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden.

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Nedenfor er spesifikke emner vi tar med deg i dag:

Problem 1: Galaxy S7 hovent batteri, lades ikke etter batteribytte

Hei så nylig la jeg merke til at telefonen min hadde problemer med å ta betalt for vanlig tid. Etter omtrent halvannen uke begynte det å bli overopphetet når det lades, og batteriet ville vare i ca. 1,5 timers bruk. I løpet av denne tiden la jeg merke til at baksiden av telefonen bulet ut, så jeg antok at batteriet var hovent. Siden bakstykket allerede var åpent, prøvde jeg å åpne resten av batteriet og batteriet var hovent. Jeg bestilte et nytt batteri utenfor Amazon. Da det nye batteriet kom inn, tok jeg ut det gamle hovne batteriet og satt i det nye batteriet. Jeg måtte bytte ut batteriet i henhold til instruksjonene i denne youtube-videoen. Etter at jeg hadde byttet batteriet, fortsatte det å vibrere og viste et hvitt ladetegn når jeg prøvde å lade telefonen. Den fortsatte å slå på og av som om laderen ikke koblet seg til telefonen.Jeg er ikke sikker på hvorfor den ikke godtar belastningen. Har du noen råd? Jeg er heller ikke sikker på hvilken Android-versjon den kjører for øyeblikket. Takk! - Keisan

Løsning: Hei Keisan, For mye buling av batteriet fører ofte til problemer fordi hovedkortet kan lide fysisk skade når det bøyes og strekkes. Dette er hovedårsaken til at det ikke er tilrådelig å la batteriet bule over lang tid. Vi vet ikke utvidelsen av utbulingen, men det er mulig at kretsene kan ha blitt påvirket, noe som resulterer i at noen deler blir koblet fra eller kortsluttet på dette tidspunktet. Vi foreslår at du lar en profesjonell sjekke hovedkortet for å se hva som forårsaker alle symptomene du nevner her.

Problem 2: Galaxy S7 raskt batteridreneringsproblem, lades ikke riktig

Telefonen min fra torsdag har nettopp begynt å ikke lade ordentlig. Jeg brukte en annen Samsung-lader og den lades perfekt, så fortsatte jeg å bruke den originale Samsung-laderen min, og den lades perfekt til den ble 70%. Jeg har siden prøvd andre ladere, og de vil ikke fungere i det hele tatt hver natt. Telefonen lades, og den blir 70% og slår av seg selv, men hvis jeg lar den være gratis, faller den ikke under 70% heller. Telefonen min tømmes raskere enn vanlig nå også. - Paige Burgess

Løsning: Hei Paige. Prøv å kalibrere batteriet først for å se om det løser problemet. Noen ganger kan Android miste oversikten over gjenværende batterinivåer, så det beste du kan gjøre først er å se om omskolering av operativsystemet i å lese batterinivå hjelper. Dette er hvordan:

 1. Tøm batteriet helt . Dette betyr at du bruker enheten til den slås av av seg selv og batterinivået leser 0%.
 2. Lad telefonen til den når 100% . Sørg for å bruke originalt ladeutstyr til iPhone og la det lade seg opp helt. Ikke koble fra enheten i minst to timer til, og bruk den heller ikke mens du lader den.
 3. Koble fra enheten etter utløpt tid .
 4. Start enheten på nytt ved å holde inne av / på- og volum ned- knappene i omtrent 10 sekunder.
 5. Bruk telefonen til den ble helt tom for strøm igjen.
 6. Gjenta trinn 1-5 .

Utfør en tilbakestilling av fabrikken

Skulle det ikke være noen forskjell i det hele tatt etter kalibrering av batteriet, er det neste gode feilsøkingstrinnet å se om det er en programvarefeil som forårsaker problemet. Du kan gjøre det ved å tilbakestille fabrikken.

 1. Slå av Samsung Galaxy S7.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Samsung Galaxy S7 vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde inne Hjem- og volum opp-tastene.
 4. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe data / factory reset.'
 6. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på-knappen for å velge den.
 7. Marker nå alternativet 'Ja - slett alle brukerdata' ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på strømknappen for å velge den.
 8. Vent til telefonen er ferdig med Master Reset. Når du er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 9. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.

Problem med batteridrift

Den vanligste årsaken til at mange smarttelefoner mister batteristrøm raskt er apper. Jo flere apper er installert, desto større er sjansen for at noe støter på unormale raske problemer med batteridrift. Selv om det kan være en annen grunn til problemet ditt, bør du vurdere å avinstallere eller deaktivere minst eller ubrukte apper. Husk at jo mindre appene er, jo bedre er det for telefonen generelt. Hvis du pleier å installere apper impulsivt, må du anstrenge deg for å kvitte deg med uviktige apper. Hvis telefonen din allerede har et lite antall apper (vær sikker på at de alle er gode og oppdaterte), kan du prøve å sjekke denne lenken for flere tips.

Problem 3: Tilfeldig omstart av Galaxy S7 etter utilsiktet slipp

Jeg har nylig sluppet S7, og den falt på toppen av telefonen. ingen fysiske skader, og da jeg plukket den opp, var den nede, så jeg slo på den, og alt virket bra til jeg la merke til at den stadig ble slått av når den kom inn i det minste, men ville slå på igjen og nylig måtte jeg støte på det et par noen ganger før den skulle slå på når jeg holdt på av / på-knappen. Jeg tenker at det bare kan være batteriet siden da det ikke ville slått på og jeg måtte støte det litt, det viser fremdeles at batteriet er ladet når jeg koblet det til. Jeg er ikke sikker på hva det er og jeg lurte på om dere ville vite det? - Gracehuangruiying

Løsning: Hei Gracehuangruiying. Hvis dette problemet bare startet etter at telefonen ved et uhell ble droppet, må du sjekke telefonen av Samsungs servicesenter eller av et uavhengig verksted for å se om det er en ødelagt krets et sted, eller om det er en del som må byttes ut. Det er ingen programvarediagnostikk du kan gjøre for å fikse en fysisk ødelagt maskinvare. Det ville ikke skade hvis du først foretar en tilbakestilling av fabrikken før du sender enheten. Dette vil sikre at du returnerer alle programvareinnstillinger tilbake til kjent arbeidsstatus. Hvis en programvarefeil er årsaken til det tilfeldige omstartproblemet, noe som er svært lite sannsynlig, bør tilbakestilling av fabrikken hjelpe deg med å fikse det. Dette er hvordan:

 1. Lag en sikkerhetskopi av viktige filer.
 2. Trykk på app-ikonet på startskjermen.
 3. Finn og trykk på Innstillinger, og trykk deretter på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling.
 4. Trykk på Tilbakestill fabrikkdata og trykk på Tilbakestill enhet.
 5. Hvis du har slått på skjermlåsfunksjonen, skriver du inn passordet eller PIN-koden.
 6. Trykk på Fortsett.
 7. Trykk på Slett alt for å bekrefte handlingen din.

Problem 4: Galaxy S7 lades ikke riktig, holder ikke ladingen

Telefonen min ser ut til å ha løpende problemer med å lade og holde en kostnad. Ofte registreres det ikke når jeg kobler laderen til, og noen ganger vil det, men går inn og ut av lading med mindre telefonen er helt stille. Selv da fortsetter det ikke alltid å lades. Batteriet tømmes også raskere, til tider er det verre enn andre, noen ganger tømmes det med en hastighet på opptil 1% / minutt. Det siste problemet er at noen ganger bare vil telefonen slå seg ut av det blå hvis den ble rystet litt, som om batteriet spratt ut. Jeg kan vanligvis slå den på igjen uten å måtte berøre batteriet. Jeg kjøpte denne telefonen i Canada, og disse problemene oppsto da jeg flyttet til Irland. Vennligst gi råd. - Bryangirard4

Løsning: Hei Bryangirard4. Telefonen din kan ha maskinvareproblemer, sannsynligvis med ladeporten, batteriet eller begge deler. Som Gracehuangruiying ovenfor, anbefaler vi at du lar fagpersonen vurdere maskinvaren for å se om det er noe som kan gjøres for å fikse det. Dette er den eneste løsningen for denne saken.