Beste Internett-hastighetstestapp for Android i 2020

Å få tilgang til raskt internett er ikke lenger vanskelig i flere deler av verden. Tilbake på dagen kunne man aldri vite hvor rask internettforbindelsen deres er, eller om deres internettleverandør tilbyr dem det de har blitt lovet. Men i dag er det en rekke muligheter for å sjekke hastigheten på internettforbindelsene dine.

Disse er kjent som hastighetstest- eller Internett-hastighetstest-apper, og de er kjent for å gi pålitelige data om nedlastings- og opplastningshastigheter du får, enten det er for en WiFi-forbindelse eller en mobilforbindelse som 3G, 4G eller til og med 5G. Så vi skal ta en titt på noen av disse appene i dag i et forsøk på å hjelpe deg med å velge den beste internett-hastighetstestappen for din Android-smarttelefon. Så la oss ta en titt på disse appene.

Beste Internett-hastighetstestapp for Android

beste internett hastighet test app

1. Speedtest av Ookla

Uten tvil en av de mest anerkjente hastighetstestappene der ute, Speedtest av Ookla har eksistert i ganske lang tid nå. Fra og med webversjonen på speedtest.net utvidet produsentene raskt til en dedikert Android-app for å gi brukerne enkel tilgang til en rekke beregninger. Mens mange fremdeles foretrekker nettversjonen av Speedtest, er en av de viktigste fordelene ved å ha denne appen at den lar deg se om du får de samme hastighetene over en periode.

Som du forventer, har Ookla oppdatert brukergrensesnittet de siste oppdateringene, slik at tilgang til funksjonene ikke burde være vanskelig selv for nye brukere. Hvis du har et gunstig nedlastings- eller opplastingsresultat, kan du velge å dele det på sosiale medier-apper som Facebook, WhatsApp og så videre. Speedtest er en gratis app i Play-butikken med annonser og kjøp i appen. Et kjøp på $ 0,99 i appen kan fjerne annonser i appen.

Last ned her: Google Play

beste internett hastighet test app

2. RASKT hastighetstest

Ikke en som ikke overgås av Ookla, Netflix har også en egen hastighetstestingsapp, kjent som FAST. Dette fungerer på omtrent samme måte som Speedtest, men med et lysere brukergrensesnitt, og muligheten til å velge mellom bare nedlastingshastigheter og mer detaljerte resultater rett nedenfor. Dessverre er appen ganske bare bein, noe som betyr at du ikke får tilgang til tidligere logger eller annen relevant informasjon for å sammenligne tidligere resultater.

Dette er i utgangspunktet en appversjon av selskapets hastighetstestverktøy på fast.com. Det beste med denne appen er at den er gratis å laste ned, og det er ingen annonser eller kjøp i appen. FAST Speed ​​Test fungerer med enheter som kjører Android 4.0 og nyere.

Last ned her: Google Play

beste internett hastighet test app

3. V-SPEED hastighetstest

Hvis du leter etter alternativer til en juggernaut som Speedtest, er dette sannsynligvis det beste stedet å starte. V-SPEED er et anstendig designet program som gir en rekke beregninger på din nåværende internetthastighet. Mobilbrukere kan også sjekke hastighetene til mobildatanettverket ved hjelp av denne appen. I tillegg til grunnleggende internettinformasjon som nedlastings- / opplastningshastigheter, ventetid og så videre, kan appen også gi informasjon om IP-adresse, Internett-leverandør, SIM-operatør eller til og med navnet på WiFi-nettverket.

Så når det gjelder funksjoner, er V-SPEED mye mer enn Speedtest, noe som gjør den til en av de beste Internett-hastighetstestappene der ute. Appen er gratis å laste ned fra Play Store, men har annonser og kjøp i appen. Siden det ikke er noen ekstra funksjoner ombord her, er kjøpet i appen på plass bare for å fjerne annonser.

Last ned her: Google Play

beste internett hastighet test app

4. SPEEDCHECK Internett-hastighetstest

Denne hastighetstestingsappen gir mer når det gjelder kontroll over testene dine. Med dette mener vi at det kan la deg planlegge hastighetstester for fremtidige datoer for å vite hvordan hastighetene varierer mellom forskjellige tider på dagen. I tillegg til dette, er måten dataene blir tilbudt brukerne på, også ganske lett å forstå. Appen tilbyr en graf som beskriver hvordan tjenester som e-post, videostreaming, spill og så videre vil fungere for deg på din eksisterende internettforbindelse.

Hver hastighetstest du tar lagres automatisk i loggen sammen med detaljerte oversikter over forbindelsen på det tidspunktet. I likhet med de fleste appene i denne sjangeren, er SPEEDCHECK gratis å laste ned og er annonsestøttet. Det er imidlertid kjøp i appen som kan fjerne annonser. Heldigvis må brukerne bare utføre en engangsbetaling, og det kreves ikke abonnement.

Last ned her: Google Play

beste internett hastighet test app

5. Internett- og Wi-Fi-hastighetstest av SpeedChecker

Denne appen kan måle WiFi så vel som mobildatahastigheter på et øyeblikk. Den kan måle hastigheter på opptil 1 Gbps, så hvis du har en raskere forbindelse til din disposisjon, kan det være lurt å bruke en annen tjeneste. I tillegg til de grunnleggende funksjonene for hastighetstest på internett, lar denne appen deg også identifisere sakte eller overbelastede WiFi-nettverk i nærheten. Appprodusentene gir også et omfattende kart som viser hastighetene som andre brukere ser rundt deg.

Alle resultatene deles samlet på ett sted, noe som gjør det ganske enkelt å få tilgang til på et senere tidspunkt. Videre kan brukere dele hastighetstestresultatene over apper for direktemeldinger. Denne appen er gratis å laste ned og har annonser / kjøp i appen. De fleste av appens funksjoner kan brukes uten kjøp i appen, så vi anbefaler deg på det sterkeste å prøve denne appen. Appen fungerer med enheter som kjører Android 4.0.4 og nyere, og dekker dermed et bredt spekter av eldre Android-enheter.

Last ned her: Google Play

beste internett hastighet test app

6. Internett-hastighetsmåler Lite

Selv om denne appen kanskje er mer grunnleggende enn andre applikasjoner for hastighetstesting på internett, har den en ekstremt nyttig funksjon, dvs. å vise internettforbindelseshastigheten til enhver tid i statuslinjen. Videre avslører varslingsruten mengden data nettverket har brukt så langt i økten. Ideen bak denne appen er å gi deg en måte å sjekke internetthastigheten på et øyeblikk uten å måtte åpne en app eller trykke på en widget.

Åpning av selve appen vil avsløre en omfattende historie om månedens WiFi og mobildatabruk, mens du også beskriver mengden data enheten din har brukt på en gitt dag. Tillegget av disse to funksjonene har uten tvil gjort dette til en av de beste internett-hastighetstest-appene som for tiden går rundt i markedet.

Selv om det mangler når det gjelder brukergrensesnitt og iøynefallende funksjoner, gjør appen mer enn det med sine funksjoner. Det anbefales at kundene holder øye med batterilevetiden når appen kjører i bakgrunnen. Internet Speed ​​Meter Lite er en gratis nedlasting. Den er helt uten reklame og har ingen kjøp i appen om bord.

Last ned her: Google Play

7. Meteor

Dette er nok en hendig app av skaperne av opensignal.com, og tilbyr detaljert informasjon om et bredt spekter av internettrelaterte beregninger, inkludert nedlastings- / opplastningshastighet, ventetid, streaminghastighet og så videre. Meteor lar deg også teste en apps internetthastighet og ytelse basert på internettforbindelsen din, med valg inkludert populære apper som Facebook, Instagram, Twitter og så videre. Multitasking er et av høydepunktene i denne appen, da det tillater hastighetstesting av seks forskjellige apper samtidig.

Dataene som vises i appen, er basert på bruk i den virkelige verden og ikke topphastigheter som grovt kan gjengi den faktiske hastigheten du får. Hvis du har en spesielt tøff internettforbindelse, tilbyr appen en Netflix- eller YouTube-hastighetstest som lar deg øyeblikkelig vite om forbindelsen din er egnet for streaming på plattformene. Hvis du vil bli enda mer analytisk, kan appen tilby de samme testene for apper som Waze, Uber, Google Maps, Street View etc.

Meteor er en gratis nedlasting for Android-enheter. Det er ingen annonser eller kjøp i appen på denne appen. Utviklerne nevner at denne appen vil fungere med enheter som kjører Android 4.1 og nyere.

Last ned her: Google Play

8. Hastighetsindikator

Denne appen fungerer på samme måte som Internet Speed ​​Meter Lite, men har et litt annet brukergrensesnitt. Når det gjelder funksjonalitet, kan denne appen gi deg sanntidsinformasjon om WiFi eller mobilhastighet til enhver tid. Det er også muligheten til å ha en vedvarende hastighetsmåler i varselruten, som utviklerne nevner er batterivennlig. Du får også tilgang til appbruksstatistikk, og hjelper deg med å forstå hvilken app som har brukt mesteparten av dataene dine på en dag.

Denne appen kan fungere med alle nettverk, inkludert WiFi, 5G, 4G LTE, og til og med med en VPN-tilkobling på. Det er også en anstendig overvåkingsfunksjon for båndbredde her som minner deg når du når en viss dataterskel. Du kan også velge å vise data for hastighetstest på Internett i ruten Hurtiginnstillinger eller til og med i form av en flytende widget på startskjermen. Appen er gratis å laste ned og har annonser. Et engangskjøp i appen kan imidlertid kvitte seg med annonser. Hastighetsindikator fungerer med enheter som kjører Android 4.1 og nyere.

Last ned her: Google Play

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.