Galaxy S7 svarer ikke, slår seg ikke av, sitter fast i dekryptering av prosessskjermen, andre problemer

Hei Android-fans! Velkommen til en annen # GalaxyS7 feilsøkingsveiledning. Dette innlegget gir deg flere S7-problemer og løsninger. Hvis du ikke finner noen nyttige feilsøkingstips her, må du også besøke vår viktigste feilsøkingsside for Galaxy S7.

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden.

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Nedenfor er spesifikke emner vi tar med deg i dag:

Problem 1: Galaxy S7 viser blå LED-lys, men telefonen svarer ikke

Det har gjort dette i omtrent en måned nå. Det er under ett år gammelt. Første gang jeg brukte batteriet, hadde jeg satt det på ladning. da var den på 100%, jeg slo den på, gikk på Whatsapp, og da jeg gikk ut, frøs den og slo seg av.

Jeg prøvde feilsøking. Ville ikke jobbe. Jeg la den til neste dag og prøvde igjen, det fungerte ikke. Jeg setter den deretter på lading. det ble ladet og slått på og av omtrent 3 ganger og endelig fungerte det etter.

Det har gått omtrent to uker da jeg i morges var på telefonen min, og den ble slått av igjen. Og nå er det et blått lys, men det lyser kontinuerlig og slukker ikke, og det skjedde ikke sist. Nå prøvde jeg feilsøking, men ikke hell, noe faktisk ikke hell. Tidligere var det tregt, men det ville skje et par ganger, men det ville fryse. hva burde jeg gjøre? vennligst hjelp. - Charlette

Løsning: Hei Charlette. Hvis telefonen ikke slår seg på normalt lenger (den må fortsatt være på fordi den viser en blå LED) og skjermen ikke svarer eller forblir svart, er det bare en ting vi kan foreslå - start den til alternative modus. Hvis du gjør det, kan du fortelle om problemet kan løses på slutten eller ikke.

Nedenfor er trinnene du må prøve:

Start i gjenopprettingsmodus :

 1. Lad telefonen i minst 30 minutter.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Samsung Galaxy S7 vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde inne Hjem- og volum opp-tastene.
 4. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe cache partition.'
 6. Du kan enten tørke cachepartisjonen eller tilbakestille fabrikken når du er i denne modusen.

Start i nedlastingsmodus :

 1. Lad telefonen i minst 30 minutter.
 2. Trykk og hold nede Hjem- og volum NED-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Samsung Galaxy S7 vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde nede på Hjem og Volum-tastene.
 4. Vent til nedlastingsskjermbildet vises.
 5. Hvis du kan starte telefonen i nedlastingsmodus, men ikke i andre moduser, betyr det at den eneste veien ut kan være å blinke en lager eller tilpasset fastvare.
 6. Bruk Google til å se etter en guide om hvordan du gjør det.

Start i sikker modus :

 1. Lad telefonen i minst 30 minutter.
 2. Trykk og hold inne av / på-knappen.
 3. Når 'Samsung Galaxy S7' -logoen vises, slipper du av / på-tasten og trykker og holder nede Volum ned-knappen.
 4. Fortsett å holde knappen til telefonen er ferdig på nytt.
 5. Når du ser teksten "Sikker modus" nederst til venstre på skjermen, slipper du Volum ned-knappen.
 6. Den eneste forskjellen i sikker modus fra normal modus er at førstnevnte hindrer tredjepartsapper i å kjøre. Hvis du kan starte telefonen i sikker modus, men ikke i normal modus, må du avinstallere alle appene til problemet (som hindrer deg i å starte opp normalt) er eliminert.

Hvis telefonen din ikke svarer, og du ikke kan gjøre disse forskjellige kombinasjonene av maskinvareknapper, har du et maskinvareproblem for hånden. Det kan være dårlig skjermmontering, eller noe annet. Få telefonen sjekket av Samsung eller et uavhengig servicesenter.

Problem 2: Galaxy S7 sluttet å fungere ordentlig med Garmin-enheten etter en oppdatering

Telefonen min er en Galaxy S7 med AT&T. Problemet jeg har er at etter de to siste oppdateringene fra AT&T (som har vært i løpet av den siste uken eller to), får jeg bare en første melding på Garmin Vivosmart HR for en tekstmelding, men mottar fortsatt varsler om telefonen samtaler, telefonsvarer og tapte telefonsamtaler. Etter at den første meldingen er mottatt, vibrerer ikke Garmin for å varsle meg om en tekstmelding, men telefonen høres og vibrerer ettersom disse varslingsvalgene ble gjort i telefoninnstillingene.

Jeg har gått inn i Garmin-innstillingene mine og valgte å bli varslet, og den er koblet til telefonen. Jeg har også lagt til meldingsapp på Garmin, som ikke har endret noe og ikke har hatt det før. Jeg har sett etter oppdateringer til min Garmin og har ikke funnet noen, og den har heller ikke hatt det på ganske lang tid.

Jeg har slått av telefonen, ladet den helt og så på igjen. har prøvd å gjøre en omstart, har slått Garmin av og deretter på igjen, har koblet dem fra hverandre og deretter koblet til og på nytt synkronisert dem. Jeg har fjernet Garmin av telefonen og deretter koblet den til igjen også. Jeg tror ikke jeg savnet noe i beskrivelsen av problemet eller prøver å fikse det heller. Din hjelp vil bli satt stor pris på. Vennlig hilsen. - Brent

Løsning : Hei Brent. Installasjon av en Android-oppdatering endrer i utgangspunktet kjerne systemfiler. Noen ganger kan feil utvikle seg fordi en utvikler ikke forutse dem. Å vite den virkelige årsaken til et problem som dette er umulig, så du må prøve å begrense mulighetene selv.

Vi la merke til at du ikke nevnte å gjøre de vanlige feilsøkingstrinnene vi anbefaler for problemer etter oppdatering i en Galaxy-telefon. Nedenfor er ting du bør prøve:

Tørk cachepartisjonen

Oppdateringer kan noen ganger ødelegge systembufferen og føre til alle slags problemer. Det er bra hvis du tømmer hurtigbufferpartisjonen umiddelbart etter en oppdatering, slik at telefonen din blir tvunget til å bygge en ny hurtigbuffer. Slik gjør du det:

 1. Slå av Samsung Galaxy S7.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Samsung Galaxy S7 vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde inne Hjem- og volum opp-tastene.
 4. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe cache partition.'
 6. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på-knappen for å velge den.
 7. Marker nå alternativet 'Ja' ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 8. Vent til telefonen er ferdig med Master Reset. Når du er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 9. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.

Sørg for at ALLE apper er oppdaterte og kompatible med det nye Android-operativsystemet

Hvis problemet vedvarer etter å ha tørket cachepartisjonen, vil ditt neste trekk være å installere oppdateringer for alle appene dine. Enhver av dem kan være årsaken til problemet ditt. Hvis du allerede har oppdatert appene før du kontaktet oss, kan du prøve å starte telefonen i sikker modus for å se om noen av dem forårsaker dette. Slik gjør du det:

 1. Slå av Galaxy S7.
 2. Trykk og hold inne av / på-knappen.
 3. Når 'Samsung Galaxy S7' -logoen vises, slipper du av / på-tasten og trykker og holder nede Volum ned-knappen.
 4. Fortsett å holde knappen til telefonen er ferdig på nytt.
 5. Når du ser teksten "Sikker modus" nederst til venstre på skjermen, slipper du Volum ned-knappen.

Gjør en tilbakestilling av fabrikken

Å tørke telefonen ren med tilbakestilling av fabrikken bør være det siste trinnet du må utføre på telefonen. Det tilbakestiller alle programvareinnstillinger til kjent, fungerende tilstand, så hvis problemet vedvarer etter det, er det enten et kompatibilitetsproblem med Garmin-enheten din, eller den enheten trenger feilsøking selv.

Nedenfor er trinnene for hvordan du tilbakestiller Galaxy S7 til fabrikken:

 1. Lag en sikkerhetskopi av viktige filer som bilder, videoer, kontakter osv. Du kan bruke Smart Switch til denne oppgaven.
 2. Slå av Samsung Galaxy S7.
 3. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 4. Når Samsung Galaxy S7 vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde inne Hjem- og volum opp-tastene.
 5. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 6. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe data / factory reset.'
 7. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på-knappen for å velge den.
 8. Marker nå alternativet 'Ja - slett alle brukerdata' ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på strømknappen for å velge den.
 9. Vent til telefonen er ferdig med Master Reset. Når du er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 10. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.

Feilsøk Garmin-enheten din

Hvis du tror problemet ligger på Garmin-enheten, kan du kontakte produsenten og be om hjelp.

Problem 3: Galaxy S7 aktiv høyttaler fungerer ikke hele tiden for videoer eller alarm

Min Galaxy S7 aktiv har nylig de siste ukene hatt noen problemer med å bruke høyttaleren til videoer og alarm. Noen ganger er det lyd og noen ganger er det ikke. Så langt har jeg ikke hatt problemet med spill eller flekkete som jeg synes er rart, og jeg er ikke sikker på hvordan jeg kan løse dette. Noen forslag? - Engel

Løsning: Hei engel. Prøv å tørke cachepartisjonen først. Dette bør ta seg av et mulig systembufferproblem.

Hvis det ikke fungerer, vil et godt neste trinn være å slette hurtigbufferen og dataene til appene du har problemer med. Dette er hvordan:

 1. Åpne Innstillinger-menyen enten gjennom varselskyggen din (rullegardinmeny) eller gjennom Innstillinger-appen i appskuffen din.
 2. Naviger ned til “Apps”. Dette kan bli omdøpt til noe som Applications eller Application Manager i OEM-skinnede versjoner av Android 6 eller 7.
 3. Når du er der, klikker du på et program.
 4. Du vil nå se en liste over ting som gir deg informasjon om appen, inkludert lagring, tillatelser, minnebruk og mer. Dette er alle klikkbare elementer. Du vil klikke på Lagring.
 5. Du bør nå tydelig se Clear Data og Clear Cache- knappene for applikasjonen.

Hvis ikke tørking av appers cache og data ikke hjelper, må du tilbakestille fabrikken.

Problem 4: Galaxy S7 svarer ikke, slår seg ikke av, sitter fast i dekrypteringsprosessskjermen

Min Galaxy S7 sitter fast på den dekrypterende delen av omstartprosessen (en ulåst hengelås vises med to spinnende halvsirkler rundt den). Jeg hadde nettopp lastet ned en bloatware-deaktiver, og må ha deaktivert et nødvendig program. Før den startet på nytt, reagerte telefonen ikke på handlinger utenfor strømknappen. Jeg er åpen for å tilbakestille fabrikken, men klarer ikke å gjøre det uten å få telefonen ut av denne prosessen. Er det noen måte å tvinge en strøm av uten å vente på at batteriet tømmes? - Paul

Løsning: Hei Paul. Du kan prøve en soft reset. Dette er hvordan:

 1. Trykk og hold inne av / på-knappene (plassert på høyre kant) og volum ned (plassert på venstre kant) i 12 sekunder.
 2. Bruk Volum ned-knappen for å bla til alternativet Slå av.
 3. Trykk på Hjem-tasten for å velge.

Hvis du ikke klarer å tilbakestille enheten mykt, må du vente til telefonen slås av alene, eller til batteriet går tom.

Problem 5: Galaxy S7 tillater ikke tilgang til Apple-e-post

Jeg har e-postmeldingen min via Apple, men jeg er en S7 edge-bruker. Appen for e-posten min har fungert tidligere, men jeg har endret Mac-passordet mitt, og nå får jeg ikke tilgang til e-posten min på telefonen min, men kan på datamaskinen min via internett og ressursene på den bærbare datamaskinen. Kan du fortelle meg hvordan jeg kan løse dette? Og hvordan kan jeg vite om problemet skyldes 2-trinns autentisering eller om jeg til og med har valgt det? - Utley2

Løsning: Hei Utley2. Vi er ikke kjent med hvordan Apple-e-posten din fungerer. Hvis du trenger hjelp med det, bør du kontakte Apple. De skal kunne fortelle deg om årsaken til problemet er totrinnsgodkjenning eller lignende sikkerhetsprosess. Med populære e-postmeldinger som Gmail og Microsoft-e-post (Hotmail, Outlook, etc.), må 2-trinns bekreftelsesprosess vanligvis deaktiveres først før du kan konfigurere en konto i en annen e-postklient. Vi vet ikke om dette gjelder Apple-e-post eller ikke.

Hvis det ikke er noen 2-trinns autentisering i kontoen din, kan du prøve å tømme dataene i e-postappen din og prøve å konfigurere e-posten din på den.

Problem 6: Galaxy S7 fortsetter å vise feilen "søker etter service" og kan ikke sende SMS

Jeg byttet nylig fra en iPhone 5 til en Samsung S7, men beholdt samme leverandør, Tracfone. Så snart jeg byttet, begynte jeg å ha problemer med teksting, der det ville være store biter av tid, noen ganger over en dag, da telefonen min ikke sendte tekst. Noen ganger står det "søke etter service" øverst til venstre. Data og wifi og alt annet fungerer bra. Det virker ikke avhengig av hvor mange signalfelt eller tidspunkt på dagen. Jeg har hatt telefon med Tracfone kundeservice hver dag, og de har vært lite hjelp, det virker tilfeldig når det begynner å fungere igjen. Den eneste gangen det begynte å fungere umiddelbart igjen, var da de deaktiverte og reaktiverte telefonen. Men allerede neste morgen står det "å søke etter service" igjen i omtrent 3 timer, selv om det bare tilfeldig begynte å jobbe igjen.Jeg begynner å håpe at det ikke er et problem med leverandøren, fordi jeg kaster bort timer hver dag på telefonen med dem. noen tanker? -Gabriela

Løsning: Hei Gabriela. Som deg, er det ingen måte for oss å vite sikkert hvor problemet ligger. Basert på problembeskrivelsen din, synes det imidlertid sannsynlig at det er hos operatøren din. Feilsøking for dette problemet er begrenset til hva du kan gjøre på enheten din, noe som faktisk er minimalt. Det meste du kan gjøre er å tilbakestille fabrikken. Bortsett fra det, bør resten av støtten komme fra operatøren din.

Hvis du bruker et SIM-kort, kan du prøve å sette inn SIM-kortet i en annen telefon og følge med på det en stund. Hvis problemet vedvarer, snakk med Tracfone slik at de enten kan gjøre mer avansert feilsøking, eller bytte ut telefonen (hvis det igjen er telefonen som har skylden).

Problem 7: Galaxy S7 edge slår seg ikke på etter at den ved et uhell ble droppet

Hei. Jeg vil be om råd. Min telefon Samsung S7 Edge slår seg bare av automatisk mens jeg ser på Youtube-video i dag. Den er ikke for mye, faktisk bruker jeg den sjelden, men i går kveld slipper jeg den to ganger fra sengen til gulvet (ca. 20 inches) når jeg spiller et online spill på grunn av søvnighet. Jeg har bedt et råd til en tekniker for en stund siden, og han sa at det er mulig at hovedkortet døde, fordi det ikke kan oppdages i datamaskinen ved hjelp av en USB-port. Den slås ikke på selv om jeg allerede har utført hard reset (hold volum og strømknapp), datamaskinen kan ikke oppdage telefonen og den vil ikke lade i det hele tatt. Hvis hovedkortet er problemet, hvordan kan jeg løse det? Kan teknikeren feilsøke det, eller er det 50/50 sjanse? Jeg tror det ble oppgradert til Nougat, men jeg er ikke sikker. Takk skal du ha. Hilsen. - Angeli

Løsning: Hei Angeli. I de fleste tilfeller har reparasjon alltid en 50-50 sjanse. Jo mer omfattende skaden på maskinvaren er, jo lavere er sjansene for en vellykket reparasjon.

Hovedkortreparasjon garanterer ikke alltid en løsning fordi det kan være uoppdagede problemer under kontrollen. En tekniker kan bare fikse et oppdaget problem. Hvis andre komponenter ble skadet etter at du ved et uhell mistet telefonen, men telefonen ikke viste noen symptomer under diagnostikk, kan det hende at en tekniker ikke oppdager en problematisk komponent. Derfor kan det fortsatt oppstå problemer selv etter at telefonen er “fullstendig reparert.” Noen hovedkortproblemer er rett og slett altfor kompliserte til at noen teknikere kanskje ikke klarer å fikse dem i det hele tatt. Vi anbefaler på det sterkeste at du får en ny telefon i stedet for å gå gjennom hovedkortreparasjon. Det er ikke bare en vanskelig bedrift, men kostnadene kan også være uoverkommelige. Og det er ingen garanti for at du får en fullt fungerende telefon etterpå!

Når det gjelder å løse et hovedkortproblem selv, synes vi ikke det er noen god ide. Elektronikkreparasjon av denne størrelsen krever kompetanse og verktøy. Med mindre du er kjent med Samsung-enheter og har de riktige verktøyene (for ikke å nevne de riktige komponentene), fraråder vi sterkt gjør-det-selv-reparasjon.

Reparasjon eller utskifting av hovedkort kan koste deg noen hundre dollar, så vi vil at du skal tenke deg om hvis du vil gå gjennom det, eller bare få en ny telefon.

Problem 8: Galaxy S7 slås av når Mobile Legends-appen brukes

Hei. Først og fremst vil jeg takke gutta for gratis innlegg om android-tips og -problemer.

Så telefonen min ble nettopp oppdatert etter at jeg hadde tilbakestilt fabrikken. Problemet mitt er at telefonen bare fortsetter å starte på nytt etter at jeg har spilt spill, Mobile Legends. Har jeg noen sjanser til å løse dette problemet slik at jeg kan fortsette å spille spillet?

Jeg klarte å installere Mobile Legends-spillet for første gang og fortsette å spille i en uke før omstartsproblemet begynte å bugge meg. Senere har jeg tilbakestilt fabrikken og oppdatert android siden Android-versjonen min er utdatert, men problemet løser seg ikke. Hvis jeg ikke starter appen (Mobile Legends), fungerer telefonen min helt fint. Den gode nyheten er at telefonen kan fungere normalt etter at jeg har tilbakestilt mykt, men dessverre, hvis jeg starter Mobile Legend-appen og begynner å spille i 5 minutter, starter problemet igjen (telefonskjermen slås av og telefonen starter på nytt). Med spesialiteten din trenger jeg din hjelp og råd om hvordan du kan løse / løse dette problemet. Takk skal du ha. - M. Fatehi

Løsning: Hei M. Fatehi. Det ser ut til at du har et kompatibilitetsproblem her. Ta kontakt med utvikleren av appen og gi dem beskjed om problemet, slik at de kan gi ut en oppdatering, eller gjør den kompatibel med en telefon som kjører på et bestemt operativsystem som ditt.

Engasjer deg med oss

Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken, og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er tidssensitivt, kan du finne en annen måte å løse problemet på.

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.