5 beste batterispareappen for Android | Droid-fyren

En Android-smarttelefon er i stand til å gjøre mange ting, og det er derfor det er et av de mest brukte mobile operativsystemene i verden: la oss ta en titt på den beste batterispareappen. Imidlertid kommer evnen til å utføre mange oppgaver og funksjoner med sine egne negativer. Primært batterilevetiden. Hvis du spiller et grafisk tungt spill, eller bare bruker internett hele dagen på telefonen, er det sannsynlig at batterilevetiden vil slå betydelig.

Heldigvis er det noen få apper der ute på Play Store som hjelper oss med å spare batterilevetid til tross for tung bruk. Disse er kjent som batterispareapps, og vi skal snakke om dem i vår artikkel i dag. Vi lister opp fem av de beste batterisparende appene som er tilgjengelige på Android, som inkluderer noen populære navn.

Beste batterispareapp for Android

beste batterisparer-appen

1) Kaspersky batterilevetid: Saver & Booster

Denne appen ser smart gjennom åpne og bakgrunnsapper for å advare deg om overdreven batteribruk. Med Android er det for det meste bakgrunnsappene som skader mye, så dette er en utmerket funksjon å ha på en batterisparende app. Videre kan appen beregne mengden batteri du har igjen, inkludert data om hvor mye lenger det vil vare. Dette bestemmes etter å ha gjennomsøkt enheten din etter energisultne apper.

Varslene kan også forsvinne på enheten din, selv om det er nødvendig å holde deg informert om batteriets helse. Brukere har full kontroll over appene som kjører. De kan holde favorittappene sine i gang mens de lukker noen apper som spiser for mye batteri, valget er helt opp til brukeren. Kommer fra den populære programvareprodusenten for PC-sikkerhet Kaspersky, fortjener appen definitivt din oppmerksomhet.

Det beste her er at appen er helt gratis å laste ned og er blottet for annonser eller kjøp i appen. Den fungerer med smarttelefoner og nettbrett som kjører Android 4.1 eller nyere.

Last ned den nå: her

beste batterisparer-appen

2) Greenify

Denne appen ble kjent i 2013 og har tilpasset seg markedet i endring siden. Appen analyserer batteri-hogging-appene på telefonen din og dvalemodus, slik at de ikke kjører med mindre du bruker den aktivt. Funksjoner som "Aggressive Doze" og "Doze on the Go" forbedrer enhetens batterilevetid betydelig, selv om disse funksjonene er begrenset til Android 6.0+ enheter.

Appen fungerer med både nettbrett og smarttelefoner. Hvis du har en Android-enhet som har mange apper om bord, er det sannsynlig at Greenify vil komme som en livredder for enheten din. Utviklerne advarer brukere mot å legge til viktige apper som alarm, klokke, meldinger osv. Til listen din, da du kanskje savner viktige avtaler eller meldinger. Appen anbefales å blokkere alle bakgrunnsdatainnsamlingsapper som spill og nyhetsapper. Greenify er gratis å laste ned på Google Play Store og inneholder ingen annonser eller kjøp i appen.

Last ned den nå: her

3) AC-batterisparer

Med funksjoner som innebygd dyp søvnmodus, sørger appen for at du sparer så mye batteri som mulig når du er i standby. Det kan også fungere som et minneoppryddingsverktøy, da det kan slette gamle cache-filer for å øke den interne lagringen og lukke aktive oppgaver som tømmer batteriet. Den intuitive ett-trykk-knappen lar deg kvitte seg med alle bakgrunnsapper for å begynne å spare batteri med en gang.

Videre kan den analysere temperaturen på telefonen din og avgjøre om en app forårsaker dette. Hvis det er, vil du bli guidet til å tvinge den for å unngå å varme opp batteriet. Du vil også få et raskt blikk på andre beregninger som CPU-minne, GPU-informasjon og generell enhetsinformasjon i appen. Utviklerne nevner at denne appen også fungerer bra med ikke-root-enheter, så denne appen er ment for alle.

Appen er gratis å laste ned, men kommer med annonser. Det er ingen kjøp i appen her, så brukeren kan ikke kvitte seg med annonsene selv om de ville.

4) DU Battery Saver

De fleste apper for batterisparing ser ganske like ut, men med noen få særegne forskjeller, først og fremst når det gjelder brukergrensesnittet. I likhet med AC Battery Saver, kommer denne appen med en ett-taps batterioptimaliseringsknapp, slik at du kan rydde opp i alle bakgrunnsoppgaver på et øyeblikk. Et innebygd søppelrengjøringsverktøy kan tilby deg opptil 1200 MB gratis lagringsplass hver gang, og hjelper deg med å organisere din opprinnelige lagring mer effektivt.

Telefonkjølefunksjoner finnes også her, og oppdager varmen på enheten din og foreslår metoder for å kjøle den ned. Utviklerne nevner at appen hjelper deg med å spare opptil 60% av telefonens batteri, noe som er et stort krav, men delvis støttet av kundeanmeldelser.

En indikator for batterilading advarer deg når du risikerer å overlade smarttelefonen din. Kombinasjonen av batterisparing og helsefunksjoner på enheten gjør DU Battery Saver til en perfekt app for alle brukere med batteribesvær. Appen er gratis å laste ned, men er annonsestøttet. Det er imidlertid ingen kjøp i appen. Appen fungerer med enheter som kjører Android 4.0 og nyere.

5) Avast batterisparer

Avast er enda et navn som er synonymt med PC-sikkerhetsbransjen, og det er bare rettferdig at de har en egen batteribesparende app for Android-smarttelefoner. Det gir deg nøyaktige data om antall apper som kjører i bakgrunnen, sammen med en enkelt trykknapp som kan rydde alle appene for å spare batteri. Dette er 2.0-versjonen av appen, som kommer med en haug med smarte funksjoner og forbedrer dermed forgjengeren.

Appen kan beregne antall apper som kjører i bakgrunnen og gi en spådom i sanntid på hvor lenge telefonen din vil vare, akkurat som enhver annen batterispareapp der ute. Du har 5 forhåndsinnstilte profiler å velge mellom - Smart, Hjem, Arbeid, Natt og Nødsituasjon - slik at du kan endre tidsplaner for batterisparing, avhengig av miljøet ditt. Disse profilene kan administreres fra appen.

Avast Battery Saver er gratis å laste ned på Play Store, men har annonser og kjøp i appen.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.