Beste Android-nettbrett med skjermene med høyest oppløsning for å se på videoer

Leter du etter et stort, uber-produktivt, robust, fysisk tastatur-skrytende og / eller pekestøttende nettbrett for å dekke bedriftens behov? Svaret på dine bønner er bare et par klikk unna. Hva med en robust, muskuløs, nesten uknuselig Android-skifer? Vi har dekket deg der også.

Samsung Galaxy Tab S 10.5

Vil du ikke mye, bare ultra-rask LTE-tilkobling og holde ikke-vitale utgifter til et minimum? Her er en liste over de beste billige 4G-kompatible fanene som er tilgjengelige på siden. I mellomtiden kan studenter og lærere bla gjennom anbefalingene våre for klasseromsklare gadgets, og de mest populære budsjettvalgene indekseres her.

Snakk om noe for enhver smak . Vel, ikke helt alle . Ikke ennå, ettersom vi imøtekommer veldig spesielle krav i løpet av de neste ukene. Vi planlegger nemlig å avrunde de lengste androider i jumbo-størrelse, de beste nettbrettene for spill, og de som kan støtte din obsessive Netflix binge-watching med mest nåde .

Netflix Android-nettbrett

Vi starter med sistnevnte, og uten videre, her er de ti beste Android-nettbrettene for avspilling av videoinnhold . Dvs. fanene med de beste, høyeste oppløsningen, de skarpeste skjermene. Vi har også muligheter for (nesten) hvert budsjett:

Samsung Galaxy Tab S4

Hvis du leter etter det beste nettbrettet for å se film, kan du ikke se lenger enn Samsungs egen Galaxy Tab S4. Med en stor 10,5-tommers skjerm har du mye eiendom for å se filmer og TV-serier. På toppen av det, med en avansert oppløsning, får du også utmerket skjermklarhet.

I tillegg fungerer apper og spill bra på dette nettbrettet, alt takket være den raske prosessoren og rikelig med RAM. Denne kommer til og med med en S-Pen - det er en stor fordel i forhold til iPad Pro, hvor du må kjøpe Apple Pencil separat.

Kjøp det nå: Amazon

HTC Google Nexus 9

Vi liker det HTC og Google samarbeidet om å lage - Google Nexus 9. Denne sitter på rundt 9-tommer i størrelse, men kommer med en utmerket skjermklarhet for å se filmer, TV-serier eller YouTube. Det er vesentlig annerledes enn andre nettbrett, med den rene og vanilje Android-opplevelsen.

Samlet sett er den slank, den er rask og har god batterilevetid. Du kan få det med LTE-støtte for på farten, også.

Kjøp det nå: Amazon

Pixel Skifer

Neste neste på nedtellingen har vi Pixel Slate. Denne er den siste nettbrettet fra Google, og tilbyr faktisk en utmerket krysning mellom en nettbrett og en bærbar datamaskin. Pixel Slate har en stor skjerm som gir deg god plass til å se på fullskjerminnhold. Og med en konkurransedyktig oppløsning holder Pixel Slate ting ultra skarpe. Vil du bruke den som en bærbar datamaskin? Ta tak i et tastatur av typen deksel og bytt ut den bærbare datamaskinen med den.

Det er noen gode maskinvarealternativer her, slik at du kan velge hva som er best for produktivitetsbehovene dine - du kan velge en Core M3, Core i5 eller Core i7-prosessor.

Kjøp det nå: Amazon

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3 er neste gang. Samsung Galaxy Tab S4 er den bedre nettbrettet her, men hvis du ikke har noe imot maskinvare fra tidligere generasjoner, er Galaxy Tab S3 fremdeles den perfekte allround-enheten for alt fra å se på YouTube til å se filmer og TV-serier.

Den kan skryte av en strålende 9,7-tommers Super AMOLED-skjerm med høyt dynamisk område og filmkontrast. Dette holder innholdet skarpt og klart, og gir deg den beste filmopplevelsen. Du kan bruke dette med et typedeksel, noe som også gir deg en bedre synsvinkel.

Samsung Galaxy Tab E

Rimelig har vi Samsung Galaxy Tab E. Det er en nesten 10-tommers nettbrett med et Super AMOLED-panel som fremhever mørke og livlige farger. Den har octa-core Exynos-brikken og 3 GB RAM ombord, noe som hjelper til med å holde multitasking og mediarendering jevn.

Nvidia Shield K1

LTE på det billige er Shields nummer én forte, og så har du et grensesnitt designet med spillere i tankene, stylusstøtte, og til slutt en over gjennomsnittet 1.920 x 1200 8-tommers berøringsskjerm klemt mellom et par litt for tykke horisontale rammer .

Skjoldbrett

PPI? En kul 283. Grafikkbehandlingsenhet? Et kraftverk med 192 kjerner (!!!) Kepler , ment å forbedre videokvaliteten i spill først og fremst, men også egnet for YouTube og Netflix-optimaliseringer. Få din her.

Samsung Galaxy Tab A

Ganske nytt på markedet, og litt mindre enn Galaxy Tab E, gir 8-tommers Tab A mye mer mening som multimediaspillkjøp for filmbuffere, selv om det ikke er så fargerikt og levende som for eksempel Galaxy Galaxy Fane S4. Ingen Super AMOLED kjærlighet her ergo, men den har en imponerende skjermoppløsning, med fokus på skarp og lys skjermklarhet. En heftig CPU kan spille av videoer, filmer og TV-serier likt.

Microsoft Surface Pro

OK, dette er kanskje ikke helt et Android-nettbrett; Microsoft har imidlertid hevet seg med den nyeste Surface Pro. Det er et stort nettbrett som kan skryte av ytelsen til en vanlig PC eller bærbar PC. Sammenlignet med konvensjonelle Android-nettbrett i dag, kjører den sirkler rundt dem, selv i visningsmedier!

Surface Pro handler også om allsidighet. Du kan utstyre denne med et type deksel, og bruke den som en bærbar datamaskin. Den kommer allerede med kickstand, noe som gir deg bedre synsvinkler når du ser på filmer og TV-serier. Det er også rimelig, spesielt når du vurderer ytelsen her.

Asus ZenPad 3S

Asus ZenPad 3S er et perfekt alternativ til iPad, og tilbyr deg samme størrelse og lukker samme klarhet. Dette nettbrettet har en fantastisk 9,7-tommers 2K-skjerm og et batteri med høy kapasitet, slik at du kan se filmer og TV-show hele dagen og med skarp, klar klarhet. Og en kraftig prosessor som kan håndtere alle de nyeste appene og spillene. Å lytte til innhold er også utmerket på denne enheten, med ZenPad 3S som også har en 7.1-kanals virtuell surround-film-lydbrikke.

Kjennelse

Arbeidet vårt her er gjort, og så er det på tide å overføre mikrofonen til deg, våre kjære, krevende lesere. Glemte vi favorittvideoen din? Hvis ikke, hvem av de nominerte ti er de beste av de beste?

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.