Samsung Galaxy S7 mottar ikke tekstmelding fra en kontaktproblem og andre relaterte problemer

En av de beste smarttelefonene som ble utgitt i markedet i 2016 er #Samsung #Galaxy # S7. Denne modellen introduserte flere viktige forbedringer på en flaggskipmodell for selskapet, spesielt vanntetting og støvtetting. Dette betyr at eiere av telefonen nå kan bruke den i mindre enn ideelle miljøer uten å bekymre seg for at telefonen blir skadet. Noen av de beste funksjonene i denne modellen inkluderer 5.1-tommers Super AMOLED-skjerm, en oktakjerneprosessor med 4 GB RAM, 12 MP-kamera og et 3000 mAh batteri. Selv om dette er en solid telefon, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S7 som ikke mottar tekstmelding fra ett kontaktproblem og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S7 Edge eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

S7 mottar ikke tekstmelding fra en kontakt

Problem: Android-telefonen min mottar ikke tekster fra ett nummer, denne personen har også en Android-telefon. Jeg har galaksen s7, jeg er i stand til å motta tekstmeldinger fra andre mennesker i kontaktene mine, bare ikke dette spesifikke nummeret. Nummeret er ikke blokkert i telefonen min, jeg har prøvd å stoppe kontakten og meldingsappen min. Jeg har også slettet kontakten og lagret den på telefonen min mens jeg har lest for å gjøre det på nettet. Ingen av disse forsøkene lettet problemet, og jeg trenger å motta disse meldingene!

Løsning: Det første du må gjøre i dette tilfellet er å bekrefte med den andre personen at tekstmeldingen er sendt på telefonen han eller hun bruker. Når dette er bekreftet og meldingen ikke vises på slutten, fortsett med feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

  • Dobbeltsjekk at nummeret ikke er inkludert i blokkerings- eller nettsøppelisten. Fra hvilken som helst startskjerm, trykk på Meldinger og trykk deretter på meny- eller merikonet. Trykk på Innstillinger og trykk deretter på Blokker meldinger. Trykk på Blokker liste eller Blokker nummer, og trykk deretter på minustegnet på nummeret du vil oppheve blokkeringen.
  • Hvis nummeret ikke er i blokkeringslisten, kan du prøve å tømme hurtigbufferen og dataene til meldingsappen fra applikasjonsbehandling.
  • Start telefonen i sikkermodus, og sjekk om meldingen mottas i denne modusen. Hvis det gjør det, kan problemet skyldes en app du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.
  • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

S7 Tekstmelding vises ikke når meldinger åpnes

Problem: Jeg kan se tekstmeldinger i forhåndsvisningen, men når jeg åpner den faktiske konferansen, er den ikke der. Telefonen min var tilfeldig en dag foran datoen, og dette begynte å skje da jeg satte telefonen til riktig dato

Løsning: Forsikre deg om at klokkeslettet og datoen på telefonen er riktig, og at den er satt til å skaffe denne informasjonen automatisk fra nettverket. Du kan gjøre dette ved å følge trinnene som er oppført nedenfor.

  • Trykk på Apper på startskjermen
  • Trykk på Innstillinger.
  • Trykk på Dato og tid.
  • Trykk på bryteren for automatisk dato og tid for å aktivere den.

Start telefonen på nytt etter dette, og fjern deretter hurtigbufferen og dataene til tekstmeldingsappen fra applikasjonsbehandling. Sjekk om problemet fortsatt oppstår. Hvis den gjør det, vil jeg anbefale at du tilbakestiller fabrikken. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du tilbakestiller.

S7 Fuktighet oppdaget i ladeporten

Problem: For to dager siden fikk jeg meldingen fuktighet oppdaget i ladeporten på min s7 aktiv. Batteriet er helt dødt nå, jeg legger telefonen i en pose med ris over natten og får ikke noe svar når jeg kobler til laderen. Jeg så i SIM-kortsporet og den lille merkelappen er hvit med som 2 røde x på. Jeg har prøvd omstarten der du holder volum- og startknappene og deretter på strømknappen, men telefonen svarer fortsatt ikke. Er dette fordi batteriet er dødt? Hva mer kan jeg prøve?

Løsning: Det røde x-merket på klistremerket på telefonen betyr at enheten har fått vannskader. En komponent inne i telefonen kan ha kommet i kontakt med vann og kortsluttet. Det beste du kan gjøre akkurat nå er å bringe telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S7 starter på nytt når det er innkommende anrop

Problem: Galaxy S7-telefonen starter på nytt på innkommende anrop. Dette startet de siste par dagene. Jeg har brukt telefonen i nesten 2 måneder (kjøpt ny og ulåst fra Samsung). Jeg kan ringe utgående. Alle apper fungerer ok. # 1 - Jeg startet på nytt i sikker modus - starter fortsatt på innkommende samtaler. # 2 - Jeg fjernet SD-kortet mitt - starter fortsatt på nytt. Jeg vil sette pris på alle forslag! Merk at SIM-kortet mitt ble trimmet fra en Micro til en Nano.

Løsning: Prøv å sjekke om problemet oppstår når telefonen er koblet til veggladeren. Hvis problemet ikke oppstår, er det veldig sannsynlig at batteriet forårsaker dette problemet, da det ikke kan levere den nødvendige strømmen når en samtale mottas. Du må ta telefonen til et servicesenter hvis dette er tilfelle. Hvis problemet oppstår, selv om laderen er tilkoblet, fortsett med trinnene nedenfor.

  • Prøv å bruke et annet SIM-kort i telefonen.
  • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, bør du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S7-kamera fungerer ikke etter programvareoppdatering

Problem: Kamera-, galleri- og Instagram-bilder fungerer ikke etter oppdatering fra 25. januar 2018. Jeg har prøvd å starte på nytt, tvinge til å stoppe og tømme hurtigbufferen. Jeg har snakket med Verizon som sier at andre mennesker jeg har hatt det samme problemet, og til og med jeg tilbakestilt fabrikken løste ikke problemet.

Løsning: Hvis en tilbakestilling av fabrikken ikke løser problemet, bør du vurdere å blinke den forrige fastvareoppdateringen til telefonen din ved hjelp av Odin. du kan laste ned firmwarefilen fra Sammobile-nettstedet, der du også kan finne instruksjonene for hvordan du kan blinke telefonen. Hvis problemet vedvarer, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S7 Lades ikke, slås ikke på

Problem: Telefonen lades ikke og slås ikke på. Jeg hadde den koblet til i morges med 5% batterilevetid. Kom tilbake senere på ettermiddagen, og den slo seg aldri på igjen, jeg får bare en blinkende linje over skjermen, men den slås ikke på.

Løsning: Det første du må gjøre i dette tilfellet, er å rengjøre ladeporten på telefonen ved hjelp av en trykkluftdunk. Forsikre deg om at smuss eller rusk som sitter fast i denne porten er fjernet. Når dette er gjort, lad telefonen i minst 20 minutter ved hjelp av en vegglader. Hvis telefonen ikke lades, kan du prøve å bruke en annen ladekabel og vegglader. Du bør også sjekke om telefonen kan lade fra USB-porten på en datamaskin. Fjern microSD-kortet på telefonen hvis det er installert, og prøv å slå på enheten ved å trykke og holde inne både strøm- og volum ned-knappene.

Hvis problemet vedvarer, må du ta dette til et servicesenter og få det sjekket.

S7 Hotspot fungerer ikke på Straight Talk

Problem: Hei, jeg pleide å være med verizon, bare byttet til straight talk, nå fungerer ikke mitt mobile hotspot lenger, det står (sjekker abonnement) mobilnummer ikke funnet. Det er en verizon-telefon men ulåst. Alt annet fungerer bra, kan du fortelle meg hvordan jeg kan fikse dette? Takk

Løsning: Du vil kunne bruke funksjonen for mobil hotspot på telefonen hvis du abonnerer på Straight Talk Data Service-planen. Forsikre deg om at du abonnerer på denne planen for å bruke hotspot på telefonen.