Hvordan fikse Samsung Galaxy S5 blank skjerm og andre skjermrelaterte problemer

Blanke skjermproblemer er veldig vanlige, ikke bare for Samsung Galaxy S5 (#Samsung # GalaxyS5), men alle andre #Android-telefoner i markedet. De kan enten være forårsaket av en firmwarefeil eller et maskinvareproblem. Det beste en eier kan gjøre er å prøve å finne årsaken, slik at det blir lettere å formulere en løsning.

Samsung-Galaxy-S5-blank-skjerm

Jeg siterte noen skjermrelaterte problemer nedenfor, og jeg foreslår at du prøver å lese hver av dem, spesielt hvis du opplever et skjermrelatert problem med telefonen din. Det første problemet er det typiske svart / blanke skjermproblemet. Jeg har opplevd problemer som dette før der skjermen bare slukkes uten tilsynelatende grunn, men telefonen er fortsatt slått på når den høres av hvis meldinger eller samtaler kommer inn.

Andre problemer vil omfatte skjermflimring og blinking under lading, noe som kan tilskrives et maskinvareproblem.

Hvis du har andre problemer med telefonen din, kan du gå til vår Galaxy S5 feilsøkingsside siden den inneholder løsninger på hundrevis av problemer vi allerede har adressert tidligere. Finn problemer relatert til deg og prøv løsningene vi har gitt, hvis de ikke fungerer for deg, kan du kontakte oss ved å fylle ut dette skjemaet.

Galaxy S5-skjermen blir blank, men telefonen fungerer fortsatt

Problem : Jeg har problemer med at skjermen min går av. Telefonen vil starte opp og jeg kan høre alle lydene, men skjermen min er blank, og den eneste måten jeg kan få den til å slå på er å ta batteriet ut og inn igjen. Dette skjer spesielt når jeg slipper det (jeg har en sak på det og det har aldri blitt droppet hardt). Jeg får den til å fungere igjen, og den vil vare i flere timer, så blir den plutselig tom igjen. Jeg har hatt denne telefonen rundt 1 1/2 år, og denne startet for noen måneder siden. Den gamle telefonen min (Galaxy S3) går ikke forbi oppstartsskjermen, så jeg har ikke en sikkerhetskopitelefon. Håper du kan hjelpe meg med dette. Takk! - Kiera

Feilsøking : Hei Kiera. Det er veldig vanskelig for oss å finne ut hva problemet er eller hva som forårsaker det, for i ditt tilfelle er det mulig at en app forårsaker problemet, eller det kan være enda et firmware- og / eller maskinvareproblem. La oss sette av muligheten for et maskinvareproblem for nå, og la oss prøve å isolere problemet med en gang ...

Det første jeg vil at du skal gjøre er å starte telefonen i sikker modus. Dette er hvordan…

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold inne av / på-tasten.
 3. Når 'Samsung Galaxy S5' vises på skjermen, slipper du av / på-tasten.
 4. Rett etter at du slipper av / på-tasten, holder du nede Volum ned-tasten.
 5. Fortsett å holde volum ned-tasten til enheten er ferdig med å starte på nytt.
 6. Sikker modus vises nederst til venstre på skjermen.
 7. Slipp Volum ned-tasten når du ser Sikker modus.

I denne modusen er alle tredjepartsapper midlertidig deaktivert. Hvis en av de nedlastede appene forårsaket problemet, bør telefonen fungere uten problemer i sikker modus. Du trenger imidlertid tid til å observere det for å vite om skjermen fortsatt blir blank på et eller annet tidspunkt.

RELATED POST: Hvordan fikse Samsung Galaxy S5-skjermen som er blank, flimrende og ikke svarer

Hvis problemet fremdeles oppstår i sikker modus, betyr det at problemet kan være i fastvaren eller forhåndsinstallerte apper. Jeg opplevde et problem som dette før som var forårsaket av Smart Remote-tjenesten som vises på låseskjermen. Så jeg vil at du skal dobbeltsjekke det først: start Smart Remote> gå til Innstillinger (tre prikker)> bla ned og fjern merket for automatisk visning av fjernkontroll på låseskjermen .

Nå, det neste jeg vil at du skal sjekke, er om telefonen blir treg eller treg. Prøv å åpne tre eller fire apper og bytt mellom dem for å se om telefonen reagerer normalt. Hvis telefonens ytelse er dårlig, er det en mulighet for at enheten bare ikke vil svare så raskt som før, så skjermen forblir blank i lang tid.

På dette tidspunktet, hvis problemet fortsatt oppstår, er det på tide at du utfører hovedtilbakestillingen for å gi telefonen en ny start. Men før du gjør det, må du sikkerhetskopiere alle viktige data og filer, da de alle blir slettet under prosessen.

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold på følgende tre knapper samtidig: Volum opp-tast, Hjem-tast og Av / på-knapp.
 3. Når telefonen vibrerer, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde nede Volum opp-tasten og Hjem-tasten.
 4. Når skjermbildet for Android-systemgjenoppretting vises, slipper du Volum opp og Hjem-tastene.
 5. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'tørk data / tilbakestilling av fabrikken'.
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 7. Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 9. Når hovedtilbakestillingen er fullført, er 'Start systemet på nytt nå' uthevet.
 10. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Galaxy S5 Aktiv skjerm uskarpt og feilplassert

Spørsmål :Jeg har en Samsung Galaxy S5 Active, og av en eller annen grunn for omtrent en time siden begynte bildet på skjermen å bli uskarpt. Den nederste delen av skjermen ville vises øverst, venstre side av skjermen var på høyre side, bildene var ødelagte, ikke snudd. Jeg har bare hatt telefonen min i omtrent 3 måneder, men det var en tidligere eid telefon. Jeg har ikke hatt et eneste problem med det før i kveld. Jeg prøvde alt jeg kunne tenke meg. Start den på nytt, slå den av i 10 minutter, tøm bakgrunnen, alt. Skjermen fungerer fortsatt som om det ikke er noe galt med bildet. Jeg kan fortsatt skrive hvor bokstavene skal være, og det vil skrive det ut riktig. Jeg tok ut batteriet i 10 sekunder som du foreslo, og det ser ut til å ha løst det, men jeg vil fortsatt vite hva som skjedde med telefonen min. Vennligst hjelp! - Felicia

Svar : Hei Felicia! Basert på beskrivelsen din, tror jeg det bare var en feil og ingenting mer, selv om jeg foreslår at du fortsetter å observere telefonen din. Å ta ut batteriet i 10 sekunder eller mer og holde inne av / på-tasten mens batteriet er ute, løser ofte mindre fastvare- og maskinvarefeil.

Galaxy S5-skjermen flimrer

Problem : Telefonskjermen flimrer, og det er mer enn bare innstillingen av lysstyrke. Hvis telefonen er slått av, kan jeg prøve å slå den på når jeg trykker på av / på-knappen. Det tar imidlertid litt tid å jobbe fordi skjermen vil blinke og deretter gå tilbake til svart. Den vil blinke med linjer gjennom den og bare et øyeblikk, til slutt kan jeg få den til å gå til startskjermen og bli der. Så når jeg bruker telefonen, vil den blinke med linjer over skjermen og svakt ut. Jeg er bekymret for at jeg mister muligheten til å slå på telefonen. Noen anelse om hvordan du fikser det? - Arielle

Feilsøking : Hei Arielle. Det ser ut som om telefonen hadde en mindre væskeskade, noe som ofte resulterer i tilfeldige flimringer og svingende bakgrunnslys. Galaxy S5 er "vanntett", men ikke "vanntett", så den ene eller andre måten kan fortsatt finne veien gjennom den. Saken med væskeskader er at den kan skade telefonen din ytterligere, så jeg foreslår at du sender den inn for å bli sjekket av en tekniker og sannsynligvis bli renset.

Galaxy S5-skjermen blinker mens den lades

Problem : Skjermen min blinker når jeg lader telefonen, kan det være et batteriproblem? Jeg må la telefonen være på 90 prosent av tiden sjelden slå av den. - Dennis

Forslag : Prøv å bruke en lader med strøm fra 1,8 til 2 ampere. Dette problemet skyldes ofte en lader med lav effekt. Det skjer ikke bare Galaxy S5, men også mange Android-enheter.

Galaxy S5-skjermen viser flere farger og svarer ikke

Problem : En dag brukte jeg telefonen min normalt, og plutselig begynner skjermen å rote opp og endre farger. Det startet enkelt; en femtedel av skjermen min hadde blitt lilla. I løpet av en time hadde hele skjermen slått flere farger, og hele skjermen svarte ikke. Telefonen slås fortsatt på, vibrerer osv., Men skjermen vil ikke fungere. Hva tror du dette er? - Jalyn

Feilsøking : Skjermen er ødelagt. Dette er ett eksempel på en "blødende" skjerm. Prøv å ringe telefonen din, og hvis den kan motta den, er problemet bare med skjermen. Utskifting av skjermen er nødvendig for at den skal fungere igjen. Hvis det imidlertid ikke kunne motta samtalen din, kan det være et annet maskinvareproblem. Uansett trenger du en tekniker.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Vi støtter alle tilgjengelige Android-enheter, og vi er seriøse i det vi gjør. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.