Å fikse problemet med strømavløp på Galaxy Note 4, andre problemer med batteristrøm

Merknad 4

Ingen Android-brukere blir spart for strømavløpsproblemer på enhetene sine. Problemet er mesteparten av tiden ikke forårsaket av dårlig maskinvare, men heller programvare. Antallet og kvaliteten på apper som kjører på en enhet, kan gjøre eller ødelegge enhver opplevelse med en Android-enhet. Buggyoppdateringer kan også ha skylden fra tid til annen. Det er faktisk så mange grunner til at en Android-enhet, som en # GalaxyNote4, lekker strøm raskere enn normalt. Generelt er strømrelaterte problemer noen av de vanligste klagene vi mottar fra samfunnet vårt. Vi håper at dette innlegget kan belyse noen av disse problemene.

Her er de spesifikke emnene som er diskutert i denne artikkelen i dag:

 1. Galaxy Note 4 batteri mister ladning veldig raskt
 2. Galaxy Note 4 sitter fast i oppstartsskjermen
 3. Tredje Galaxy Note 4 med samme batteriproblem
 4. Galaxy Note 4 tilfeldig bootloop-problem
 5. Galaxy Note 4 "dør" tilfeldig når den ikke er koblet til en lader
 6. Å fikse problemet med strømavløp på Galaxy Note 4

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden.


Problem nr. 1: Galaxy Note 4-batteriet mister ladning veldig raskt

Ok, så jeg kan bruke notat 4, og ladningen vil være bra, men når den faller under 50-30%, vil den viste prosenten ikke endre seg på en stund eller vil bevege seg veldig sakte. Så vil den samtidig falle til rundt 10-20% og deretter 5, til død i løpet av få sekunder. Ingen spesielle apper eller noe forårsaker denne typen batteriproblemer. Deretter slår den seg på 0 eller 1 prosent. Noen ganger vil den imidlertid bare dø ved 20% -merket og ikke falle fort.

Et annet problem blir sett når du bruker appen SnapChat. Telefonen kan ha 50 eller flere prosent, men hvis du prøver å sende et enkelt bilde på appen, vil den umiddelbart slå seg av og si 0% når den er koblet til. SnapChat-serien avhenger virkelig av prosentandelen. Noen dager vil den vare til 20%, mens andre dør med 65 eller 70 prosent. - Cody

Løsning: Hei Cody. Din første oppgave er å begrense de mulige årsakene til at batteriet fungerer på denne måten. Et problem som dette kan noen ganger være forårsaket av en programvarefeil. Telefonens fysiske batteri er rett og slett en dum celle som lagrer og tømmer strøm. Ladeprosessen og strømforbruket styres av telefonens operativsystem, som noen ganger kan bli ødelagt. Det er derfor logisk å begrense årsakene ved å gjøre feilsøking av programvare først.

Batterikalibrering er en god måte å starte her. Battery Stats, en Android-operativsystemfunksjon som sporer batterikapasitet, kan noen ganger ta feil. Det kan til tider gi falsk lesning som får telefonen til å automatisk slå av systemet. For å rette opp dette må kalibrering av batteriet gjøres. Slik gjør du det:

 1. Bruk telefonen ved å spille spill eller gjøre oppgaver for å fremskynde strømutladningen til telefonen slår seg av.
 2. Lad telefonen uten å slå den på igjen.
 3. Vent til batteriet sier at det er fulladet til 100%.
 4. Vent en time før du kobler telefonen fra laderen.
 5. Bruk telefonen til batteriet når 0% prosent. Telefonen skal slås av av seg selv.
 6. Lad telefonen opp til 100%, vent en time før du kobler den fra igjen.
 7. Batteriet skal nå kalibreres på nytt. Observer hvordan telefonen fungerer.

Hvis det er noe galt med hvordan telefonens operativsystem styrer strømforbruket, bør batterikalibrering fikse det.

Hvis ingenting endres skjønt, er det en stor endring at du har et problem med selve batteriet. Husk at batteriet mister kapasitet over tid. Hvis du har brukt telefonen i over et år nå, og du lader den minst en gang om dagen, er det stor sannsynlighet for at batteriet rett og slett har mistet en betydelig mengde kapasitet. Prøv å bruke et annet batteri for å se en forskjell.

Problem nr.2: Galaxy Note 4 sitter fast i oppstartsskjermen

Telefonen sitter fast på oppstartsskjermen. “Samsung Galaxy Note GT-N7000”. Får ikke tilgang til oppstartsmenyen (Volum opp, Hjem, Strøm). Telefonen sykler bare av og på til samme oppstartsskjerm. Prøvde batteriet ut og hold av / på-tasten i 1 minutt. Har tilgang til nedlastingsskjermbildet "Advarsel - Et tilpasset operativsystem kan forårsake osv." Og velg deretter "Fortsett" ved hjelp av volum opp-tasten. Gir skjermvisning:

“ODIN-modus

Produktnavn: GT-N7000

Tilpasset binær nedlasting: Nei

Nåværende binær: Samsung Official

deretter android grønn logo etterfulgt av ..

Laster ned….

Ikke slå av målet ”

Kan imidlertid ikke opprette en vellykket tilkobling via USB til Kies 2.6 på den bærbare datamaskinen.

Før låsning hadde telefonen vist advarsler om lite minne og hadde også låst seg noen ganger, men alltid kommet seg. Kunne ikke starte etter lading over natten. Ingen ny programvare nylig installert.

Micro USB-kort fjernet.

Får ikke tilgang til noe annet bortsett fra nedlastingsskjermen.

Telefonen er i god stand, så jeg er motvillig til å bare klare det.

Noen ideer? - Mark

Løsning: Hei Mark. Du sitter igjen med lite eller ingenting når det gjelder feilsøking eller løsning i dette tilfellet. Å få tilgang til Odin-modus er ubrukelig med mindre telefonen snakker til en datamaskin ordentlig. Som det er, kan du ikke engang blinke en ny eller lager ROM til enheten din, slik at du kan starte den tilbake normalt. Siden tilgang til gjenopprettingsmodus ikke er aktuelt her, er det eneste du kan gjøre å søke hjelp fra Samsung for mer avansert feilsøking eller utskifting av enhet. Hvis denne telefonen er en del av mobilplanen din, kan du ringe den trådløse operatøren din for å få informasjon om hvordan du bytter den ut.

Problem nr.3: Tredje Galaxy Note 4 med samme batteriproblem

Batteriet lades ikke utover omtrent 75%. Dette er den tredje nye note 4. Alle 3 har hatt de samme problemene. Den nyeste hadde de problemer fra begynnelsen. Jeg har prøvd to fabrikkladere, 2 generiske ladere, flere stikkontakter, tilbakestillinger fra fabrikken, inkludert formatering av SD-kortet, prøvd 2 batterier, Ice utladet gjenværende elektrisk energi fra enheten, fikk flere Sprint-teknikere til å rengjøre og undersøke enhetene og sjekke batteriene. Jeg har snakket med Samsungs kundestøtte og en Samsung-salgsrepresentant. Samsung-gutta og Sprint-teknikerne er enige om at dette er et programvareproblem og ikke er relatert til fysiske problemer på en enkelt telefon. Verken Sprint eller Samsung vil ta ansvar og Sprint er bare villig til å fortsette å bytte ut enheten uten å løse problemet,flytte problemet opp kommandokjeden eller tilby en oppgradert enhet. Den andre enheten hadde problemet umiddelbart, og jeg byttet det innen 1,5 måneder, etter omfattende testing. Den tredje enheten er bare et par dager gammel. Jeg søker råd og hjelp, enten med å holde Sprint og Samsung ansvarlig eller fikse problemet.

Takk skal du ha. - David

Løsning: Hei David. Hvis dette har vært den tredje enheten med det samme nøyaktige problemet, kan det hende en tredjepartsapp har skylden. Hvis du installerte det samme settet med apper på alle telefoner, må en av dem stå bak dette problemet. Prøv å tilbakestille fabrikken og følg telefonen i et par dager uten å installere noen tredjepartsapplikasjon. Dette er den beste måten å bekrefte vår fornemmelse på.

Problem nr.4: Galaxy Note 4 tilfeldig bootloop-problem

Hver gang jeg trykker på av / på-knappen på telefonen min, slås den av og blir så fanget i oppstartsløyfen en liten stund: den starter opp igjen og sier “Samsung Galaxy Note 4” og slås deretter av og starter på nytt til den endelig starter opp hele veien. Det har skjedd tidligere nå og da, men har skjedd mer og mer nylig til i går da jeg ikke kunne trykke på av / på-knappen en gang uten at telefonen min sluttet. Jeg har tytt til å trykke på startknappen for å slå på skjermen og vente til skjermen går ut, så jeg slipper å trykke på av / på-knappen for å slå av skjermen. Hva burde jeg gjøre? Takk på forhånd for ditt raske svar! - Benjamin

Løsning: Hei Benjamin. Dette kan være et operativsystemproblem. Sørg for å sikkerhetskopiere dine personlige data (bilder, videoer, kontakter osv.) Og foreta en tilbakestilling av fabrikken. For referanse, se trinnene nedenfor for hvordan du tilbakestiller fabrikken:

 • Slå av Galaxy Note 4 helt.
 • Trykk og hold nede Volum opp og Hjem-tastene sammen, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 • Når note 4 vibrerer, slipper du både hjem- og strømtastene, men fortsett å holde volum opp-tasten.
 • Når Android System Recovery vises på skjermen, slipper du Volum opp-tasten.
 • Bruk Volum ned-tasten til å markere 'wipe data / factory reset' og trykk på av / på-knappen for å velge den.
 • Merk nå 'Ja - slett alle brukerdata' ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på av / på-knappen for å starte tilbakestillingen.
 • Når hovedtilbakestillingen er fullført, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 • Merknad 4 starter på nytt, men den vil være lenger enn vanlig. Når den kommer til startskjermen, begynn deretter oppsettet.

Problem nr. 5: Galaxy Note 4 "dør" tilfeldig når den ikke er koblet til en lader

Hei, telefonen min har noen store batteriproblemer. Om morgenen når jeg våkner til timen, kobler jeg telefonen min 100% og fortsetter til dagen min. Batteriets tømming er normalt, men når jeg åpner visse apper når den ikke er koblet til laderen, dør telefonen. Grunnen til at jeg setter "dies" i anførselstegn er at hvis jeg venter rundt 40 minutter til en time, kan jeg slå den på igjen, den har samme batteri som da den "døde". Jeg vet ærlig talt ikke hvorfor det gjør dette, jeg har et skjermbilde av strømforbruket, og det viser en massiv nedtur ned til 0% og deretter tilbake til rundt 50ish. Jeg slettet mange apper jeg ikke lenger bruker, og tømte mye plass på telefonen min, og det virket som om det hjalp, men det gjorde det ikke. Når det blir lavere er 80% når det begynner å tilfeldigvis "dø".Jeg har forsøkt å slå på begge strømsparingsmodusene som telefonen har forhåndsprogrammert, og begge gjør ikke noe. -Noah

Løsning: Hei Noah. Se våre forslag til Cody ovenfor. Forsikre deg om at du tilbakestiller fabrikken før du prøver å skifte ut selve batteriet.

Problem nr.6: Å fikse problemet med strømavløp på Galaxy Note 4

Min note 4 fungerte bra tidligere i dag. Dessverre har telefonen min nå krasjet. Det fungerte helt bra til telefonen min var nede på femten prosent. etter det da jeg koblet den til, la jeg merke til to ting:

 • Telefonen min droppet fremdeles strøm selv om jeg kjente igjen at den var koblet til og ladet.
 • det andre problemet jeg la merke til var at skjermens lysstyrke ikke lenger kunne justeres manuelt. Den er nå helt død og koblet til for å registrere at den er koblet til og lader. Det svarer ikke, bortsett fra det blinkende LED-lyset som gir meg beskjed om lading.

Når jeg også trykker på strømmen, får den beskjed om at den lades på 0%, det har vært slik i omtrent 2 timer, flere forskjellige ladekabler, veggporter og dataporter er fortsatt ikke noe svar. Mens telefonen fremdeles fungerte, satte jeg telefonen i sikker modus der jeg klarte å justere skjermens lysstyrke der som før jeg ikke kunne. Dessverre, før jeg kunne avinstallere den nye appen (ordet Crush), døde telefonen min og har ikke svart, bortsett fra det ovennevnte. - Paige

Løsning: Hei Paige. Følg all feilsøking og løsningene som er nevnt i dette innlegget, for eksempel kalibrering av batteriet, tilbakestilling av fabrikken eller bytte av batteri. Noen av disse tre bør hjelpe deg med å løse problemet.

Vi la merke til at batteriet også tømmer strøm selv når det lades. Det kan skyldes maskinvarefeil og har ingenting å gjøre med programvare. Noen ganger kan USB-porten med dårlig lading føre til unødvendig strømtap selv når det lades. Hvis ingenting av de tre nevnte løsningene ikke løser det, må du bytte ut microUSB-porten. Enda bedre, vurder å få erstattet selve telefonen.


Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken,  og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er følsomt i tid, kan du finne en annen måte å løse problemet på. 

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.