Huawei Nexus 6P sitter fast i skjermproblemet på Google og andre relaterte problemer

#Nexus-linjen er enheter som Google administrerer selv. Selskapet har ansvaret for design, utvikling, markedsføring, produksjon og programvareoppdateringer av enhetene i denne linjen. En slik enhet som inngår i denne kategorien er #Huawei # Nexus6P som ble utgitt i 2015. Denne modellen, som blir produsert av Huawei, er sannsynligvis best kjent som den siste sanne Nexus-telefonen da denne linjen er startet om til Pixel-merket. Selv om dette allerede er en gammel modell, bruker mange fortsatt den fordi den fremdeles kan fungere ganske bra, og den får fremdeles programvareoppdateringer. Det er imidlertid tilfeller der visse problemer kan oppstå på denne telefonen, det er det vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Nexus 6P fast i Google-skjermproblemet og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Huawei Nexus 6P eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

Nexus 6P fast i Google-skjermen

Problem: Nexus 6p - blinker Google som om du vil starte opp, blir svart og gjentar. Har prøvd å holde på / av i forskjellige tider - vil ikke slå på eller av. Tried Reboot Reloader - begynner å blinke Google igjen Prøvet gjenopprettingsmodus - begynner å blinke Google igjen. Tatt av laderen. Tidligere garantiperiode.

Beslektet problem: Jeg har Nexus 6p og henger i oppstarts Google-skjermen. Gjenopprettingsmodus hjelper heller ikke

Beslektet problem: Hei: Jeg har et problem med Nexus 6P. Jeg brukte den tidlig i morges, da den plutselig gikk i en løkke med å starte på nytt og bare viste "Google" -skjermen. Jeg kan prøve å sette den i gjenopprettingsmodus, men det ser ikke ut til å gjøre noe, det starter bare løkken på nytt. Jeg kjører den mest oppdaterte programvaren. Jeg reiser på et fly senere og håpet å få det løst ASAP. Enhver hjelp ville bli verdsatt. Takk

Beslektet problem: Hei, jeg har en Nexus 6P-telefon, fikk 2 måneder tilbake en oppdatering for Nougat. I dag morgen ble telefonen slått av, og den slår seg ikke på. Når jeg prøver å starte telefonen, vises bare Google-logoen i 5 sekunder og forsvinner og gjentar den samme. Vennligst hjelp. Kundeservice fra Huawei sier at vi ikke kan fikse det, og rammen må endres.

Løsning:   Flere som opplever dette problemet sier at det skjedde rett etter en programvareoppdatering til Nougat. Hvis du ser på noen av støtteforaene på nettet, vil du se at de fleste forbrukere som har dette problemet tror at det er oppdateringen som forårsaker problemet.

For å feilsøke dette problemet må du først tvinge telefonen til å starte på nytt ved å holde inne og trykke på av / på-knappen i minst 30 sekunder. Hvis det fortsatt sitter fast i Google-skjermen, foreslår jeg at du gjør en hard tilbakestilling. Vær oppmerksom på at dette vil slette telefondataene dine.

 • Slå av telefonen
 • Hold volum ned-knappen og av / på-knappen samtidig til enheten slås på.
 • Du bør se "Start" med en pil
 • Trykk volum ned to ganger og på strømknappen for å gå til gjenopprettingsmodus
 • Hold av / på-knappen, trykk deretter på og slipp volum opp-knappen
 • Bruk volumknappene for å velge slette data / tilbakestilling av fabrikken
 • Velg “Ja - slett alle data” med av / på-knappen

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

Nexus 6P fast i oppstartsmodus

Problem: Hei, telefonen min sitter fast i oppstartsmodus, så i henhold til instruksjonene mine må jeg gjøre hovedinnstillingen. Hvis jeg gjør dette - mister jeg alle bildene og talemerkene osv. Som er lagret på telefonen min. Det er ting der jeg absolutt trenger å spare for enhver pris. De er minner fra faren jeg hadde spilt inn før han gikk bort. Jeg er villig til å betale hva det koster å gjenopprette disse. Jeg er ikke bekymret for telefonen.

Løsning: Hvis du har aktivert autosynkroniseringsfunksjonen på telefonen din, lagres bildene dine automatisk i Google Photos-kontoen din. Kontaktene dine blir også synkronisert med Google-kontoen din.

Dataene som automatisk synkroniseres er som følger

 • Google Kontakter-data
 • Google Kalender-innstillinger
 • Wi-Fi-nettverk og passord
 • Hjemmeskjerm bakgrunnsbilder
 • Gmail-innstillinger
 • Apper installert via Google Play
 • Skjerminnstillinger (lysstyrke og hvilemodus)
 • Innstillinger for språk og inngang
 • Dato tid
 • Innstillinger og data for apper som ikke er laget av Google (varierer etter app)

Dine personlige filer og mapper blir imidlertid ikke automatisk lagret.

Hvis du ikke vil at dine personlige filer og mapper skal slettes, må du finne en måte å løse dette oppstartsproblemet uten å tilbakestille til fabrikken. Noen av feilsøkingstrinnene du bør vurdere å gjøre er som følger.

 • Prøv å koble telefonen til laderen, og sjekk om problemet oppstår. Hvis ikke, kan du sikkerhetskopiere telefondataene dine og deretter fortsette med en tilbakestilling av fabrikken.
 • Prøv å starte telefonen i sikkermodus. Hvis du har tilgang til denne modusen, bør du sikkerhetskopiere telefondataene dine og deretter tilbakestille fabrikken.

Hvis trinnene ovenfor ikke fungerer, bør du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

Nexus 6P har svart skjerm når du bruker kamera

Problem: Hei, Nexus 6p har svart skjerm når jeg bruker kamera (50% sjanse). og kunne ikke slå på med mindre jeg kobler den til laderen i 1 sekund (lyser opp batteriikonet.) Jeg byttet skjerm og batteri på denne enheten før. Takk

Løsning: Det første du må gjøre i dette tilfellet er å sjekke om en programvarefeil forårsaker problemet ved å følge feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

 • Tøm hurtigbufferen og dataene til Kamera-appen. Dette fjerner de midlertidige filene i appen, som vanligvis løser kamerarelaterte problemer.
 • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, bør du fortsette å sjekke om et feil batteri forårsaker problemet ved å koble telefonen til laderen og deretter sjekke om problemet oppstår. Hvis ikke, kan det hende at batteriet allerede er svakt, i så fall må du bytte dette.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, er det sannsynlig at dette er forårsaket av en defekt kameramodul eller en annen intern komponent som ikke fungerer. Det beste du kan gjøre akkurat nå er å bringe telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

Nexus 6P fryser ikke på

Problem: I går (3. mai) frøs Nexus 6P mens en app var åpen tilfeldig, og etter noen sekunder ble den slått av. Siden da til i morges klarte jeg ikke å slå den på (Hold nede strømknappen) eller til og med komme til en gjenopprettingsmodus (via av / på-knapp og ned volum) i det hele tatt. Når jeg lar den stå på lading over natt, i morges (4. mai) klarte jeg å holde nede strømknappen, men den gikk ikke lenger enn den opprinnelige Google Logo-skjermen, og den ble slått av igjen. Jeg var i stand til å komme til gjenopprettingsmodus og valgte å gå til gjenopprettingsmodus, men på skjermen sa No Command. Siden den gang vil det ikke gjøre noe som helst om kvelden 3. mai 2017.

Løsning: Prøv å gå tilbake til gjenopprettingsmodus, og hvis du fremdeles kommer til skjermbildet ingen kommando, hold nede strømknappen i 3-5 sekunder, og trykk deretter på og slipp volum opp-knappen. Du bør gå inn i gjenopprettingsmodus. Når du er her, bør du vurdere å gjøre en tilbakestilling av fabrikken. Vær oppmerksom på at tilbakestillingen vil slette telefondataene dine.

Hvis problemet fortsatt vedvarer, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

Nexus 6P lades ikke eller slås ikke på

Problem: Hei Droid Guy, når telefonene mine varmet opp, pleide jeg å ha den i fryseren i noen minutter, og deretter avkjøles den. I går gjorde jeg det samme, men glemte bare telefonen inne i fryseren i noen minutter til enn vanlig. Enheten fungerte normalt. Men etter 7-8 timer sluttet det plutselig å virke. Telefonen er død, lades ikke og slås ikke på. Ikke engang i hurtigstartmodus eller gjenoppretting.

 • Enhetsinformasjon:
 • Google Nexus 6p
 • Android Nougat 7.1
 • Boot-loader ulåst
 • Rotfestet (Dirty Unicorn OS)
 • 15 måneder gammel enhet

Noen forslag? I morgen skal jeg besøke servicesenteret. Takk skal du ha.

Løsning: Prøv å holde av / på-knappen inne i minst 10 sekunder for å tvinge telefonen til å starte på nytt. Hvis problemet vedvarer, må du rengjøre ladeporten på telefonen ved hjelp av en trykklukkedunk. Forsikre deg om at smuss eller rusk som sitter fast i porten blir fjernet. Når dette er gjort, lad telefonen i minst 20 minutter. Hvis du ikke får noen ladeindikator, kan du prøve å bruke en annen ladekabel og vegglader.

Hvis problemet vedvarer, bør du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.