Slik løser du Samsung Galaxy S6 som fortsetter å fryse og starte på nytt etter Android 6.0.1 Marshmallow-oppdatering

Samsung Galaxy S6 (# GalaxyS6) har akkurat mottatt den nye Android 6.0.1 #Marshmallow, ellers kjent som Android M, og mens mange eiere har vært begeistret for den nye oppdateringen, var noen skuffet etter at de hadde installert den som det så ut til å ha ført til eller forårsaket nye problemer i stedet for å fikse eksisterende.

Galaxy-S6-holder omstart

Blant de mest rapporterte problemene etter den store firmwareoppdateringen er hyppig frysing, tilfeldig omstart og å sitte fast under oppstart. Jeg vil ta opp disse problemene i denne artikkelen, og jeg håper at feilsøkingsprosedyrene jeg presenterer her vil være nyttige for deg.

Før du går videre, hvis du har andre bekymringer, kan du gå til feilsøkingssiden vår. Den inneholder hundrevis av spørsmål, problemer og løsninger du kan bruke til å prøve å løse problemet. Du kan også kontakte oss direkte ved å fylle ut dette spørreskjemaet nøyaktig.

Problemer

Hei gutter. Jeg har nettopp oppdatert Galaxy S6, men i stedet for å fikse de tidligere problemene, gjorde det dem verre. Før oppdateringen brukte telefonen min allerede å henge eller fryse, og etter oppdateringen fryser den fortsatt, men nå er den veldig treg som tilfeldig starter på egenhånd. Oppdateringen er Marshmallow-en, og jeg var faktisk så glad for å motta varselet bare for å finne ut at det gir flere problemer. Kan du hjelpe deg, vær så snill?

Jeg har en Galaxy S6, og den har bare blitt oppdatert til neste Android-versjon. Akkurat som før startet telefonen på nytt etter en oppdatering, men den lyktes ikke siden den ble sittende fast på logoen. Jeg har allerede prøvd å starte den på nytt mange ganger til ingen nytte. Jeg håper du kan gi en løsning på dette fordi jeg virkelig ikke har flere muligheter til å gjøre. Takk folkens!

Mulige årsaker

Det er åpenbart at den nye firmwareoppdateringen ødela telefonen din for deg, men de vanligste årsakene er følgende:

 • Korrupte cacher
 • Korrupte data
 • Tredjeparts apps kompatibilitetsproblemer
 • Batteriproblemer (tilfeldige omstart)

Trinnvis feilsøking

Det er bare et mindre problem, men hvis du ikke er forsiktig, kan du ende opp med å miste alle data, filer, bilder, videoer osv. Så jeg vil lede deg gjennom feilsøking av dette problemet ved å utelukke en mulighet om gangen, og vi Jeg begynner med den tryggeste prosedyren:

Trinn 1: Prøv å starte Galaxy S6 i sikker modus

En av mulighetene jeg nevnte er at noen av tredjepartsappene har kompatibilitetsproblemer, og det er derfor mulig at noen av dem kan krasje og forårsake frysing, tilfeldige omstart eller bli sittende fast under oppstart. Så du må starte telefonen i sikker modus for å isolere problemet:

 1. Slå av Galaxy S6.
 2. Trykk og hold inne av / på-tasten.
 3. Når 'Samsung Galaxy S6' vises, slipper du umiddelbart av / på-tasten og holder deretter nede Volum ned-knappen.
 4. Fortsett å holde volum ned-knappen til telefonen er ferdig med omstart.
 5. Når du ser Sikker modus nederst til venstre på skjermen, slipper du knappen.

I sikker modus, hvis symptomene på problemet fremdeles eksisterer, er det nesten sikkert at det er et fastvareproblem. Så fortsett med neste trinn.

Trinn 2: Prøv å slette alle systembuffer

Hvis noen av systembufferene er korrupte eller inkompatible med den nye firmware, kan det hende at enheten ikke starter opp ordentlig, og jeg mener at den enten blir sittende fast, starter opp for lenge eller holder på å fryse når den er startet opp helt. Med andre ord vil telefonen din være ubrukelig. I dette tilfellet er dette hva du trenger å gjøre:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold på følgende tre knapper samtidig: Volum opp-tast, Hjem-tast og Av / på-knapp.
 3. Når telefonen vibrerer, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å trykke og holde nede Volum opp-tasten og Hjem-tasten.
 4. Når skjermbildet for Android-systemgjenoppretting vises, slipper du Volum opp og Hjem-tastene.
 5. Trykk på Volum ned-tasten for å markere 'tørk cache-partisjon.'
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 7. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir 'Start systemet på nytt' uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Denne prosedyren er nesten den samme som tilbakestillingen, bare at dataene dine ikke blir slettet. Så du trenger ikke å gå gjennom alt bryet med å sikkerhetskopiere filene dine. Imidlertid, hvis problemet fortsatt etter å ha gjort det, har du ikke noe annet alternativ enn å tilbakestille enheten.

Trinn 3: Utfør hovedtilbakestillingen gjennom gjenopprettingsmodus

Mindre fastvareproblemer kan alltid løses ved å utføre en tilbakestilling, og siden du ikke får tilgang til Innstillinger-menyen, må du gjøre det gjennom gjenopprettingsmodus. Men vær oppmerksom på at etter at du har tilbakestilt telefonen, kan du utløse tilbakestillingsbeskyttelsen fra fabrikken siden du ikke har fjernet Google-kontoen din og deaktivert skjermlåsen. Du vil ikke ha noe problem med det hvis du kjente Google-kontoen din (brukernavn og passord).

 1. Slå av Samsung Galaxy S6.
 2. Trykk og hold nede Volum opp, Hjem og Av / på-tastene sammen.
 3. Når enheten slås på og viser 'Power on logo', slipper du alle tastene, og Android-ikonet vises på skjermen.
 4. Vent til Android Recovery Screen vises etter omtrent 30 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å markere alternativet, 'tørk data / tilbakestilling av fabrikken' og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 6. Trykk Vol Vol Down-knappen igjen til alternativet 'Yes - delete all user data' er uthevet, og trykk deretter på av / på-knappen for å velge det.
 7. Etter at tilbakestillingen er fullført, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten for å starte telefonen på nytt.

Trinn 4: Søk hjelp fra en tekniker

Hvis alle disse prosedyrene ikke løste problemet, er det mer enn bare et mindre fastvareproblem. Oppdateringsprosessen kan ha blitt avbrutt på en eller annen måte, og telefonen kan ikke starte opp på grunn av manglende eller ødelagte filer.

Hvis du er kløktig nok til å blinke fastvaren til telefonen din, kan du gjøre det ved å bruke Odin og en datamaskin. Ellers besøk en lokal butikk og la teknikeren gjøre det for deg.

Relaterte problemer

Spørsmål: Det var en oppdatering som jeg lastet ned i går, men etter det fryser telefonen bare. Min Galaxy S6 er fortsatt 3 måneder gammel, og den fungerer nå slik. Jeg prøvde allerede å starte den på nytt, men problemet var. Er det mulig å gjenopprette den forrige Android-versjonen?

Svar: Ja, det er mulig å gjenopprette den forrige firmwareversjonen, men det er ikke løsningen på dette problemet. Faktisk kan det hende du får flere problemer hvis du installerer den forrige fastvaren på nytt. Jeg foreslår at du følger trinn 2 og 3 for å løse dette problemet.

Spørsmål: Problemet er at telefonen min ble så treg etter Marshmallow-oppdateringen. Jeg har allerede prøvd å tørke cachepartisjonen, men problemet eksisterer fortsatt. Hva mer må jeg gjøre for å bringe telefonen tilbake i opprinnelig tilstand?

A: Tilbakestill. Jeg tror det er det eneste som kan løse dette problemet. Følg instruksjonene i trinn 3.

Spørsmål: Etter oppdateringen ble Galaxy S6 fast på logoen. Jeg har allerede prøvd den tvungne omstarten du foreslo på en av sidene dine, men den sitter fortsatt på Samsung-logoen. Jeg prøvde å la den stå i noen timer, men den tappet bare batteriet og varmet opp fordi skjermen alltid var på som om den startet opp, men det var det ikke. Er det noe jeg kan for å løse dette problemet?

A: Ja, det er det. Prøv å tørke cachepartisjonen. Hvis det ikke fungerer, må du virkelig tilbakestille telefonen. Jeg foreslår imidlertid at du følger feilsøkingen fra trinn 1 til 3.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.