5 beste Amazon Fire Stick-alternativ i 2020

Amazon har prøvd å konkurrere med Apple TV i mange år nå ved å tilby en rimelig og alt-i-ett-medieopplevelse. Med Fire OS-programvare kan du få tilgang til TV-innhold, filmer og musikk fra en seksjon. Amazon gjør den intuitive opplevelsen rimelig ved å tilby lett maskinvare som ikke tar mye plass i det hele tatt. Ta for eksempel Fire TV-pinnen - den koster ganske lite penger, mindre hvis den er i salg, og plugges raskt og enkelt inn på baksiden av TVen din via et HDMI-spor. Du er klar til å se på TV om bare et par minutter etter at du har fått den i posten, og de fleste forbrukere har råd til det. Men hva om du ikke liker Fire TV-pinnen? Det er rimelig, men det ser billig ut og langt fra premium. Følg med nedenfor, så viser vi deg det beste Fire Stick-alternativet i 2018. Her er våre toppvalg.

I et øyeblikk: 5 beste Amazon Fire Stick-alternativ i 2020

  • Fire TV Cube Vårt toppvalg
Produkt Merke Navn Pris
Amazon Fire TV Cube Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Beste Amazon Fire Stick-alternativ

1. Brannkube

Amazon Fire Cube er nytt på markedet, med Amazon som sier at det er den første enheten som gir mulighet for håndfri videostreaming. Alexa er innebygd, så tilgang til favorittinnholdet ditt er så enkelt som å fortelle Alexa hva du vil se og hvor (dvs. på Netflix). Du trenger ikke en fjernkontroll med Fire Cube - koble den til, logg på Amazon-kontoen din, og du er klar til å begynne å gi Alexa-kommandoer. På toppen av at dette er en håndfri videostreamingløsning, er Fire Cube med Alexa til og med i stand til å skru ned lysene på kommandoen din, og den kan til og med kontrollere et bredt spekter av andre enheter. Det er til og med i stand til å spille 4K-innhold!

Kjøp på Amazon

2. Apple TV

Apple TV er et utmerket Amazon Fire Stick-alternativ, spesielt hvis du allerede eier iOS-enheter i hjemmet ditt. Det fungerer så bra med Apple-økosystemet og gir deg tilgang til endeløse mengder innhold tilgjengelig på iTunes Store. Du kan leie eller kjøpe digitale filmer og TV-serier, ofte alternativer som ikke en gang er ute i butikken ennå! Apple TV vil også gi deg tilgang til hundrevis av andre applikasjoner for å bringe mer innhold til TV-en din - Netflix, Hulu, Amazon Prime Video og så mye mer. Og med støtte for 4K-video, bør du bare få de mest oppslukende opplevelsene med Apple TV.

Kjøp på Amazon

3. Chromecast Ultra

Chromecast Ultra er ikke en mediestreamer, men den fungerer sømløst med en rekke streamingtjenester. Koble Chromecast Ultra til TV-en din, og du kan "kaste" innhold fra telefonen eller datamaskinen til Chromecast Ultra, som deretter viser det på TV-en. Det er en enkel måte å få YouTube-videoen eller Netflix-filmen du ser på telefonen eller datamaskinen din til TV-en på et blunk. Chromecast Ultra støtter til og med 4K-innhold, så streaming av de detaljerte YouTube-videoene bør ikke være et problem med denne enheten.

Kjøp på Amazon

4. Roku Ultra

Roku Ultra er en av våre favorittenheter for streaming av innhold. Den deler innhold i kanaler, med innholdet som tilbys på The Roku Channel. Du kan leie og kjøpe filmer og TV-serier her. Roku Ultra gir deg tilgang til endeløse mengder annet innhold gjennom andre kanaler også. Du kan laste ned ting som Netflix, Hulu, Hallmark, CBS, FOX, Fox News, NBC News og hundrevis av andre kanaler. Til gjeldende pris er denne vanskelig å gi opp, spesielt med sin støtte for 4K-innhold.

5. Brann-TV-anheng

Sist, men absolutt ikke minst, har vi Fire TV Pendant. Det ligner på Fire TV-pinnen på mange måter, og tilbyr deg den samme flotte Fire TV-opplevelsen. Du kan få tilgang til filmer, TV-serier og musikk på ett sted. Ulike apper er tilgjengelige for deg å laste ned, for eksempel Netflix, Hulu, FOX, CBS og så mange andre. Den betydelige forskjellen er definitivt i designet, og får et anheng-lignende utseende. I tillegg kan Fire TV Pendant streame innhold i 4K, noe som den lette Fire TV-pinnen ikke klarte å gjøre. Dette gjør det litt dyrere enn Fire TV-pinnen, men det er vel verdt investeringen for en premium maskinvare.

Beste Amazon Fire Stick alternativ dom

Hvis du leter etter en premium Amazon Fire TV Stick-erstatning, vil noen av disse enhetene gjøre det. Vi liker spesielt den enorme mengden innhold Apple TV og Roku Ultra kan gi deg, og Chromecast Ultra gjør de gamle TV-ene mye mer allsidige.

Produkt Merke Navn Pris
Amazon Fire TV Cube Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.