Samsung Galaxy S5 oppdateres ikke til Marshmallow-problemet og andre relaterte problemer

#Samsung #Galaxy # S5 har gjennomgått flere store programvareoppdateringer helt siden den ble utgitt i 2014. Opprinnelig kjørt på Android KitKat, denne telefonen fikk deretter Android Lollipop-oppdateringen og nylig Android Marshmallow-oppdateringen. Å få oppdateringen er vanligvis en enkel oppgave siden brukeren vil få et varsel om det, og når oppdateringen er lastet ned til enheten, blir den automatisk installert. Det er imidlertid tilfeller når det ikke er så lett å få oppdateringen. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S5 som ikke oppdateres til Marshmallow-problemet og andre relaterte problemer.

Samsung Galaxy S5

Hvis du eier en Samsung Galaxy S5 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S5 Oppdaterer ikke til Marshmallow

Problem: Jeg har kjøpt Galaxy S5 fra USA, og det er AT&T. Den kom med 4.4.4 kitkat forhåndsinstallert, og siden har den ikke mottatt noen OTA-oppdatering, ikke engang lollipop, jeg har snakket med samsung og at & t, men de har ikke noe svar for det. Jeg vil oppdatere den til marshmallow, så fortell meg hvordan kan jeg gjøre det. Og hvorfor mottar ikke enheten min OTA-oppdateringer. Og ja, jeg ser daglig etter oppdateringer manuelt, men det står alltid "programvare oppdatert". Hva burde jeg gjøre??

Beslektet problem: Hei god dag jeg mottok en Samsung Galaxy S5 i år som tidligere ble brukt av noen andre. Modellnummeret er SAMSUNG-SM-G900A, Android-versjonen er 4.4.2 og Baseband-versjonen er G900AUCU2ANG3. Jeg bor på Trinidad og eier en telefon fra AT & T. Når jeg prøver å få de nyeste programvareoppdateringene, sier telefonen at programvaren allerede er oppdatert. Spørsmålet mitt til deg er om det er en måte å gå rundt på & t-serveren for å få oppdateringene mine, hvis grunnen til at jeg kan motta oppdateringene er fordi jeg ikke er koblet til at & t-serveren, og kan dette problemet løses. Tusen takk for tiden din.

Beslektet problem: AT & T-telefon på T-Mobile-nettverk, men når jeg sjekker på & t-server for oppdatering, står det ingen tilgjengelig, og denne telefonen er tilbake på Android 4.4.2 og lurer på om dette er et problem å bruke T-Mobile-nettverket på en att-versjonstelefon og hvis det er en måte å fikse dette på og få denne telefonen oppdatert

Løsning: For å oppdatere telefonen din, trenger du tilgang til oppdateringsserverne til AT&T, og dette kan gjøres når du bruker AT&T SIM-kortet. Hvis du ikke har et AT & T-SIM-kort, er det noen av trinnene du kan gjøre for å oppdatere telefonprogramvaren nedenfor.

  • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken. Se etter oppdateringen ved hjelp av OTA-metoden
  • Koble telefonen til en datamaskin der Kies eller Smart Switch er i gang, og sjekk om du har tilgang til telefonprogramvaren på denne måten.
  • Flash den nyeste firmwareversjonen manuelt til telefonen. Du trenger Odin og en kopi av telefonens siste firmwarefil for å gjøre dette. Instruksjoner om hvordan du utfører denne prosedyren finner du i flere av de populære Android-forumene på nettet.

Installasjon av S5 programvareoppdatering stopper

Problem: Jeg prøvde tre ganger til å oppdatere firmware fra 5.0 lollipop til 6.0.1 marshmallow uten å lykkes. # 1 via S5. # 2 via Samsung Kies 3. # 3 via Samsung Smart Switch. Programvaren laster ned ok, men når jeg installerer den, stopper den på 26% med en animasjon av den grønne Android-roboten som faller over og en rød feiltrekant kommer fra midten. Da starter S5 på nytt, og jeg får fortsatt varsel om fastvareoppdatering tilgjengelig på både telefonen min og via Kies 3.

Løsning:   Har telefonen tilstrekkelig intern lagringsplass? Prøv å frigjøre minst 7 GB intern lagringsplass og gjør oppdateringen på nytt. Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å sikkerhetskopiere telefondataene dine og deretter tilbakestille fabrikken. Når tilbakestillingen er fullført, må du se etter oppdateringen igjen og installere den.

Hvis trinnene ovenfor mislykkes, bør du prøve å installere oppdateringen manuelt ved å blinke den til telefonen. Instruksjoner om hvordan du gjør dette finner du på flere av de populære Android-forumene på nettet.

S5 fast i oppstartslogoen etter programvareoppdatering

Problem: Hei Hjelp VENNLIGST! Jeg gikk inn på innstillingene mine og fant oppdateringsikonet, jeg gjorde det, og det gikk rundt, startet av og på osv. På slutten av alt dette, nå når jeg slår på telefonen, holder den seg på verizon-ikonet for 1 minutt, går deretter i oppstartsmodus, men holder seg deretter på Samsung Galaxy S-skjermen ... jeg har gjort en myk oppstart ,,,, Jeg trenger denne telefonen, Vennligst hjelp

Løsning: Det første du bør gjøre i dette tilfellet er å fjerne batteriet og microSD-kortet (hvis du har et installert), og trykk og hold deretter på strømknappen i minst et minutt. Dette vil avlaste telefonkretsen og fjerne RAM-en. Sett inn bare batteriet, og sjekk om telefonen slås på. Hvis problemet vedvarer, fortsett med å tørke cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus. Dette vil slette midlertidige systemdata på enheten din som kan forårsake problemet. Hvis problemet fortsatt vedvarer, må du starte telefonen i gjenopprettingsmodus igjen, og deretter tilbakestille fabrikken. Vær oppmerksom på at dette vil slette telefondataene dine.

S5 oppdateres ikke

Problem: Hei, jeg har nylig kjøpt min internasjonale Galaxy S5 fra en anerkjent kilde for å erstatte LG-telefonen. Den er ulåst og fungerer bra over T-Mobile 3G LTE her i USA. Problemet mitt: Telefonen er "fast" på 4.4.2 og oppdateres ikke. Den opprinnelige transportøren var Claro - en spansk leverandør tror jeg. Når du prøver å oppdatere programvaren, kommer den tilbake og sier at den har den nyeste versjonen. Jeg har en vanlig S5 Galaxy fra Tmobile, og jeg har fått OTA 6.0.1-oppdateringen. Er det en trygg måte å få telefonen til å oppdatere riktig? Takk!

Løsning: Den beste måten å få oppdateringen på telefonen din er å få den til å kjøre på Claro-nettverket, og deretter se etter oppdateringen manuelt. Siden dette kanskje ikke er mulig akkurat nå, kan du prøve følgende trinn nedenfor.

  • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken. Prøv å se etter oppdateringen ved hjelp av OTA-metoden.
  • Koble telefonen til en datamaskin med Kies eller Smart Switch installert, og se etter oppdateringen.

Hvis telefonen fremdeles ikke vil oppdateres, bør du vurdere å blinke den siste oppdateringen til telefonen. Instruksjoner om hvordan du blinker enheten finner du på flere av de populære Android-forumene på nettet.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.