Hvordan overføre filer fra Galaxy S7 til en PC, andre problemer

S7-kant

For de av dere som sendte oss forespørsler om hjelp angående # GalaxyS7 og # GalaxyS7edge, kan du sjekke denne artikkelen for å se om vi har en oppløsning for deg. Vi planlegger å legge ut mer materiale om Galaxy S7-problemer i de kommende ukene, så pass på dem.

Nedenfor er de spesifikke emnene som behandles her i dag:

 1. Hvordan overføre filer fra Galaxy S7 til en PC
 2. Galaxy S7 Messages-appen krasjer når du lager vedleggsmenyen i fullskjerm
 3. Arbeids-e-post fungerer ikke på Galaxy S7 edge
 4. Galaxy S7 viser stadig melding som ikke er sendt når du sender tekst med over 160 tegn
 5. Galaxy S7 lades ikke etter at den falt i bassenget
 6. Galaxy S7 lades av og på og tømmer batteriet raskt | Galaxy S7 starter på nytt tilfeldig, slås av på egenhånd

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden, eller du kan installere vår gratis app fra Google Play Store.

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.


Problem nr. 1: Hvordan overføre filer fra Galaxy S7 til en PC

Ved hjelp av USB-kabelen som fulgte med telefonen, kan jeg fortsatt ikke laste ned bildene mine til datamaskinen min. Jeg så på noen fora at jeg trenger å låse opp telefonen min for å gjøre dette. Etter å ha sett seg rundt ser det imidlertid ut til at Verizon samtidig sier: Alle 4LTE-varene selges ulåst ut av esken, men under det leser jeg at du ikke kan låse opp telefonen din før kontrakten utløper. 

Jeg kan ikke lage hode eller haler ut av noe av dette. Selv om jeg fikk Verizon til å samarbeide, hvordan "setter jeg inn" den nye simkoden min (som jeg må betale for) i telefonen min? 

Alt jeg vil er å frigjøre plass på telefonen min slik at jeg kan ta flere bilder. 

Hjelp! - Tina

Løsning: Hei Tina. Å låse opp Galaxy S7 betyr at du endrer noen aspekter i programvaren slik at den kan brukes med andre nettverk enn Verizon. Å gjøre det har ingenting å gjøre med det første du vil, det vil si å flytte noen av filene dine til en datamaskin slik at du kan frigjøre litt plass. Låst opp eller ikke, du bør kunne overføre filer fra S7 til en datamaskin via USB-kabel.

Som en referanse er dette tingene du trenger å gjøre, forutsatt at du har en Windows-datamaskin. Hvis du har en Mac, bør trinnene være litt like, men de generelle trinnene bør fortsatt være de samme.

 1. Det første trinnet er å koble S7 igjen til PCen din via USB-kabel. Når telefonen din er gjenkjent av datamaskinen, kan du allerede begynne å flytte filene dine, for eksempel musikk, bilder og annet innhold. For å enkelt gjenopprette innholdet etter tilbakestillingen, kan du opprette nye mapper som er spesifikke for hver filtype på datamaskinen. For eksempel kan du opprette en musikkmappe for lagring av musikkfiler (lyd) som er kopiert fra telefonen til PCen.
  • Sett den ene enden av USB-kabelen inn i laderen / tilbehørsporten nederst på telefonen.
  • Sett den andre enden av USB-kabelen inn i en tilgjengelig USB-port på datamaskinen.
  • Fjern USB-kabelen fra ladehodet for å få tilgang til den når det er nødvendig. (Programvaren for enhetsdriveren installeres deretter automatisk på datamaskinen første gang du kobler telefonen til den.)
 2. Dra statuslinjen ned på telefonen din for å vise den til varslingspanelet.
 3. Velg et filoverføringsalternativ. (En indikasjon på at telefonen din allerede er tilgjengelig via datamaskinen din er en melding som sier "Tilkoblet som en medieenhet" eller "Tilkoblet som et kamera.")
 4. Trykk på "Tilkoblet som en medieenhet", og merk deretter av i boksen ved siden av Medieenhet (MTP). Da kan du begynne å flytte innhold fra telefonen. Tips: Generelt er "Tilkoblet som en medieenhet" et alternativ som brukes for de fleste filoverføringer. Hvis du vil endre dette alternativet, klikker du bare på Varsling i varslingspanelet. Hvis du gjør det, åpnes USB-tilkoblingsskjermen der du kan trykke for å velge hvilket som helst av dine foretrukne alternativer.
 5. For å begynne å kopiere innhold, klikk alternativet "Åpne enhet for å vise filer" på datamaskinen din.
 6. Naviger til ønsket innhold på telefonen.
 7. Dra og slipp filene i den valgte mappen til datamaskinen din.
 8. Når du er ferdig med å kopiere alle viktige filer, kobler du telefonen sikkert fra datamaskinen.

Problem nr.2: Galaxy S7 Messages-appen krasjer når du lager vedleggsmenyen i fullskjerm

Når jeg prøver å legge til et vedlegg gjennom Meldinger (den vanlige tekstappen, ikke Facebook), fungerer det bra til jeg prøver å gjøre vedleggsmenyen fullskjerm. Hvis jeg sveiper opp for å forstørre den eller rotere skjermen sidelengs, krasjer den og jeg får "Dessverre har meldinger stoppet." Det gjør dette hvis jeg prøver å lage kamera, bysse eller annet i fullskjerm. Den normale kameraappen fungerer bra, det samme gjør galleriet. Det skjer bare hvis jeg prøver å ta et av vedleggsalternativene i fullskjerm gjennom Meldinger. Jeg prøvde å tvinge appen til å stoppe, tømme dataene, gjøre en myk tilbakestilling, tørke cachepartisjonen og til slutt gjøre en tilbakestilling av fabrikken. Problemet er fortsatt der, og det hadde ikke gått for noen uker siden. Jeg trodde at fabrikkinnstillingen sikkert ville ordne det. noen tanker? - John

Løsning: Hei John. Dette kan være en firmwarespesifikk feil, noe som betyr at den bare eksisterer for den Android-spesifikke versjonen som er utgitt av operatøren din. Vi har ikke hørt om dette problemet i naturen, så vi tror at det enten kan isoleres til enheten din, eller til enheter som kjører den samme Android-bygningen.

Prøv å tørke cachepartisjonen først og se hva som skjer. Hvis ingenting endres, tror vi ikke det å gjøre en tilbakestilling av fabrikken vil skade.

Her er trinnene for hvordan du tørker cachepartisjonen på en note 5:

 • Slå av telefonen.
 • Når telefonen er slått helt av, trykker du på og holder nede volum-, hjem- og strømknappene samtidig.
 • Vent til Samsung-logoen vises før du slipper av / på-knappen.
 • Når Android-logoen dukker opp, slipper du de to andre knappene.
 • Vent til gjenopprettingsmenyen vises (kan ta opptil et minutt).
 • Gå til alternativet for å tørke cachepartisjon ved å bruke volumknappene, og trykk deretter på av / på-knappen for å bekrefte.
 • Vent til enheten tørker cachepartisjonen
 • Når hurtigbufferen er slettet, vil alternativet Reboot system now bli uthevet.
 • Trykk på av / på-knappen igjen for å bekrefte omstart.

Problem nr.3: Arbeids-e-post fungerer ikke på Galaxy S7 edge

Takk for alt du gjør for samfunnet. Når det er sagt, har jeg ennå ikke funnet noen nyttige tips for dette problemet. Med både S6 Edge, og nå med S7 Edge, har jeg det samme problemet - jeg kan ikke få Android (eller kanskje Samsung) mail-appen til å synkroniseres med e-postadressen min på arbeidsplassen i det hele tatt.

Jeg legger inn informasjonen manuelt, og den godtar den og ser ut til å gå inn i innboksen, men den vil ikke motta noen e-post, og den vil heller ikke sende dem. Jeg har aktivert synkroniseringsinnstillingene i appen, så vel som hovedsynkroniseringen. Jeg har fjernet og gjenopprettet kontoen, ryddet e-post-app-hurtigbufferen, og på dette tidspunktet byttet jeg S6 Edge inn mot S7 Edge. Det nærmeste jeg kan komme er å åpne OWA. Men som systemadministrator for selskapet mitt, må jeg ha umiddelbare varsler og tilgang til e-posten. Andre brukere på andre Android- og iPhone-enheter har ingen problemer med å legge til e-postkontoer ... Noen tanker om andre konfigurasjonsproblemer som kan forårsake problemet mitt? - Kent

Løsning: Hei Kent. Et problem som dette krever at du jobber med IT-avdelingen eller Exchange-administratorer (forutsatt at du har problemer med en Exchange-konto her) og ikke med oss. Vi har ikke tilgang til bedriftens nettverkskonfigurasjoner, så det beste vi kan gjøre er å spekulere. Med en så veldig generell problembeskrivelse kan vi ikke finne ut hvor problemet kan ligge.

Hvis dette er første gang du prøver å konfigurere e-postkontoen din på en smarttelefon, kan det være noen innstillinger som må aktiveres av bedriftens IT-gutter for at oppsettet skal fungere.

Problem nr.4: Galaxy S7 viser stadig melding som ikke er sendt når du sender tekst med over 160 tegn

Når jeg sender en melding som er lengre enn 160 tegn, står det at meldingen mislyktes, men meldingen mottas fortsatt av mottakeren. Også, hvis noen sender meg en melding og jeg er midt i å bruke telefonen og så svarer ved hjelp av popup-vinduet som vises når meldingen kommer, kan jeg bare sende en melding på 160 tegn. Likevel, hvis jeg åpner meldingsappen fullstendig og svarer på meldingen på den måten, kan jeg sende hvilken som helst størrelsesmelding jeg vil ha?

Noen ganger blir det også sendt meldinger to eller tre ganger. Jeg får et varsel fra giffgaff som sier "at meldingen var gratis ..." hver gang jeg sender en melding, og jeg mottar fortsatt disse selv når en melding tilsynelatende mislyktes. - Phil

Løsning: Hei Phil. Dette kan være en app- eller firmwarefeil, så det første du vil gjøre er å tømme hurtigbufferen og dataene til meldingsappen. Dette er hvordan:

 • Gå til telefoninnstillinger.
 • Trykk på Enhet-fanen.
 • Se etter applikasjoner og trykk på den.
 • Når du er inne i applikasjonsmenyen, se etter applikasjonsbehandling og trykk på den.
 • Trykk på Alle apper i Applikasjonsbehandling.
 • Se etter e-postappen du bruker, og trykk på den.
 • Derfra bør du se en side som viser app-spesifikk informasjon og alternativer. Trykk på Lagring.
 • Trykk på Fjern hurtigbuffer og Fjern data-knappene.

Hvis ingenting vil endre seg, slett cachepartisjonen (trinnene gitt ovenfor). Hvis problemet fortsatt er, bør du vurdere å gjøre en tilbakestilling av fabrikken for å sikre at fastvaren oppdateres.

Til slutt, ring din trådløse operatør først, slik at de kan tilby deg direkte hjelp i denne saken angående meldingen som stadig vises etter at du har sendt en tekstmelding.

Problem nr.5: Galaxy S7 lades ikke etter at den falt i bassenget

God morgen. Jeg kom over artikkelen din på nettet og lurte på om du kunne hjelpe meg. Jeg falt i bassenget til faren min med S7 Edge + i lomma for 4 dager siden. Jeg var i vannet totalt 5-10 sekunder.

Jeg gjorde feilen ved å tørke den og prøve å slå den på og fikk det blå lyset og deretter den tomme skjermen. Så jeg kastet den i en pose med liten ris (bare ris han hadde) og lot den sitte i den posen i 3 dager. Jeg la den også ligge på en tørr transformator for å varme den opp i posen.

Etter all ris og varme osv. Telefonen begynte faktisk å lade. Den fikk 2% lading (VELDIG sakte), og jeg prøvde å slå den på.

Telefonen startet opp, men døde umiddelbart på grunn av lite batterinivå. Nå når jeg kobler den til, registrerer den ladingen og sier til og med hurtiglading og sier "1hr19min til fulladet", som er normal tid for denne telefonen på 0%. Telefonen lades ikke, men holder seg bare på 0%.

Jeg vil egentlig bare få noen bilder av denne telefonen.

Hva er dine tanker? Takk. - Chris

Løsning: Hei Chris. Tanker? Vel, først og fremst må du forutsette deg ideen om at telefonen kan være borte. Hvis symptomet du har beskrevet her ikke var tilstede før du utsatte telefonen for vann, kan du trygt anta at de indre komponentene på enheten din er skadet. Hvorvidt skaden er omfattende eller ikke, avhenger av de eksponerte komponentene. Hvis vannet er begrenset bare i ladeportområdet, er det en sjanse for at erstatning av mikro-USB-port kan fungere. Imidlertid, hvis vann som er skadet, har spredt seg til andre deler, eller hvis det kan ha korrodert metallkomponentene på hovedkortet, er den eneste oppløsningen du kan håpe på erstatning av enheten.

At du slår på telefonen uten å sørge for at det ikke er mer fuktighet eller vann inni, kan også ha forsterket den opprinnelige skaden. I en ideell verden skal du umiddelbart kutte strømmen ved å fysisk fjerne batteriet, som ikke er lett tilgjengelig i ditt tilfelle. Å la batteriet være koblet til en vannskadet elektronisk enhet ender ikke bra. Å slå på telefonen kan ha kortsluttet noen komponenter på dette tidspunktet, noe som kompliserer situasjonen ytterligere.

Siden vannskade automatisk annullerer garantien, kan du ikke stole på at Samsung erstatter telefonen gratis på dette tidspunktet. Hvis telefonutskifting ikke er et alternativ for deg, må du sjekke enheten av en kompetent tekniker, slik at den kan rengjøres og fikses om nødvendig. Denne ruten garanterer ikke at du får telefonen tilbake til sin tidligere arbeidstilstand fullt ut, men det er det eneste gjenværende alternativet for deg.

Problem nr.6: Galaxy S7 lades av og på og tapper batteristrøm raskt | Galaxy S7 starter på nytt tilfeldig, slås av på egenhånd

Et par eller problemer som kan eller ikke er relatert (IT-idiot her).

Noen ganger (og i kveld har vært spesielt fryktelig) vil telefonen være koblet til laderen, og vil ikke lade, eller vil kontinuerlig veksle mellom lading og ikke lading. Jeg har prøvd å rense ut porten og har sjekket for å se om tappene er skadet, men de ser ut til å være i orden. Jeg har lagt merke til at batteriet tømmes mye raskere også med laderen koblet til ... som om den suger ut strøm i stedet. Jeg har prøvd en billader, USB til datamaskin og bilkontakt, og også en vegglader (veggen har fungert best og holdt den ladet i lengre tid).

Et annet problem, jeg vet ikke om det er relatert eller ikke, er at telefonen fortsetter å slå seg av når den er i lommen. Dette skjer bare av og til, men vil gjøre det flere ganger på rad. Og jeg vet aldri at telefonen har slått seg av før jeg trykker på hovedknappen nederst (ikke strømknappen), og den slår seg på igjen og kaster velkomstsidene som åpnes.

Alt dette blir veldig irriterende. Jeg jobber i en jobb som kan være farlig, og jeg må ha denne telefonen ladet og arbeide hele tiden. Ser heller ikke frem til utsiktene til å måtte erstatte den, har egentlig ikke råd til det. All hjelp du kan gi, blir satt stor pris på! - Racheal

Løsning: Hei Racheal. Den generelle tommelfingerregel når du feilsøker et Android-enhetsproblem som dette, er å gjøre programvareløsninger først. Vi anbefaler at du gjør det også.

Når det er sagt, er det første du vil gjøre å se om en tredjepart du har installert, forårsaker det. Start telefonen i sikker modus og la telefonen kjøre i denne modusen i minst 48 timer. Dette vil gi deg god tid til å observere forskjellen. Sikker modus forhindrer at tredjepartsapper kjører, og bare de grunnleggende fungerer. For å starte telefonen i sikker modus, følg bare disse trinnene:

 • Slå av Galaxy S7.
 • Trykk og hold inne av / på-knappen.
 • Når 'Samsung Galaxy S7' -logoen vises, slipper du av / på-tasten og trykker og holder nede Volum ned-knappen.
 • Fortsett å holde knappen til telefonen er ferdig på nytt.
 • Når du ser teksten "Sikker modus" nederst til venstre på skjermen, slipper du Volum ned-knappen.

Hvis problemet vedvarer etter å ha observert telefonen i et par dager, må du tilbakestille fabrikken slik at du kan eliminere mulige feil som kan ha utviklet seg over tid. Akkurat som i sikker modus, følg telefonen i ytterligere 2 dager for å se etter eventuelle endringer. Hvis det ikke endres heller, er det en indikasjon på at det kan være en maskinvarefeil bak problemet. Ring Samsung og få telefonen reparert eller byttet ut.


Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken,  og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er følsomt i tid, kan du finne en annen måte å løse problemet på. 

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.