Hvordan fikse Google Pixel Wont Charge

#Google Pixels (#Pixel) 2770 mAh batteri kan vare en dag eller to så lenge telefonen brukes normalt og kjører apper som ikke bruker for mye RAM, CPU og har lavere oppløsninger. Men batteriene blir tappet raskere enn du tror, ​​så hva ville du gjort hvis telefonen nektet å lade når du koblet den til?

google-pixel-ikke-lading

Ikke ladingsproblemer er blant de mest rapporterte problemene med smarttelefoner, uansett om enheten er helt ny eller ikke, mellomklasse eller high-end. Det er grunnen til at vi publiserer artikler som dette, fordi vi vil hjelpe leserne våre med å håndtere ladeproblemer de kan støte på med Big Gs Pixel.

I dette innlegget vil jeg gå gjennom feilsøking av Pixel som kanskje ikke lades eller ikke vil svare når den er koblet til. Den trinnvise veiledningen du finner her er trygg, men du vet at ting kan skje uventet, så fortsett egen risiko.

Feilsøking av Google Pixel som ikke lades

Hensikten med denne feilsøkingsveiledningen er å avgjøre hvorfor telefonen ikke lades. Å vite årsaken er den beste måten å finne en løsning for å løse den. Det er et ladeproblem, så bortsett fra laderproblemet, er det bare normalt å tro at problemet er med batteriet, men siden Google Pixel ikke har et flyttbart batteri, kan vi ikke bare kjøpe et ekstra tilbehør og prøve det. Det er grunnen til at vi trenger å feilsøke. Når det er sagt, her er hva du bør gjøre:

Trinn 1: Bekreft at fastvaren ikke krasjet

Når fastvaren krasjer, blir telefonen vanligvis frossen og reagerer ikke, og siden Pixel ikke har et utskiftbart batteri, kan du ikke utføre "batteritrekk" -prosedyren, som er en veldig effektiv metode for å fikse mindre firmwareproblemer som krasj og frysing.

Så du må tvinge om å starte telefonen på nytt. Bare trykk og hold inne av / på-knappen i 10 sekunder, og telefonen skal starte på nytt, forutsatt at det har nok batteri igjen og at problemet ikke skyldes væske eller fysisk skade.

Trinn 2: Koble laderen og koble den til telefonen

Vel, det er bare en måte å finne ut om problemet ble løst med tvungen omstartprosedyre. Bare koble laderen til strømkilden og koble kabelen til telefonen. Det kan vise de vanlige ladetegnene eller ikke svare i det hele tatt. Hvis det er sistnevnte, må du fortsette å feilsøke enheten til du kan få den til å lade igjen.

Trinn 3: Kontroller laderen og porten

Det er mulig at kontaktene i laderen er blokkert eller korrodert. Så ta en titt inne i havnen for rusk, lo og korrosjon. Når det gjelder rusk eller lo, bruk en spiss gjenstand for å ta den ut, men hvis den er korrosjon, vil en eksplosjon av trykkluft kvitte seg med den.

Etter at du har sjekket laderen, kobler du telefonen til for å se om den lades denne gangen. Hvis fortsatt ikke, kan neste trinn hjelpe.

Trinn 4: Koble telefonen til en datamaskin

Etter at du har sjekket laderen og problemet fortsatt vedvarer, må du kontrollere om det virkelig er strømadapteren som har et problem eller ikke. Koble telefonen til en datamaskin eller en bærbar datamaskin bare for å finne ut om den reagerer slik den vanligvis gjør. Hvis det gjør det, kan vi på dette tidspunktet si at problemet er med laderen, fordi som du ser, svarer telefonen når den er koblet til en alternativ strømkilde.

Imidlertid, hvis Google Pixel ikke svarer selv om den er koblet til en datamaskin eller bærbar datamaskin, er det på tide å gå etter USB-kabelen du bruker.

Trinn 5: Sjekk USB-kabelen fysisk

Kabelen er det eneste som bygger bro mellom laderen og hovedenheten. Hvis den er ødelagt, eller hvis det er noe som hindrer kontaktene i å få kontakt med laderen og telefonens kontakter, blir ladeprosessen avbrutt.

Bare kjør fingrene dine fra den ene enden til den andre. Dette er for å sjekke om det er noen form for klumper eller pauser eller noen abnormiteter. Selv om USB-kabelen ikke går i stykker, er det mulig at det er noe som blokkerer ladeprosessen. Så inspiser begge ender av kabelen og finn rusk eller lo eller noe som tærer på kontaktene. Hvis du finner noen, må du rengjøre kontaktene.

Etter at du har rengjort kabelen og bekreftet at det ikke er noen brudd, kobler du telefonen til en datamaskin igjen og prøver å holde den i en bestemt retning. Her er tilfeller at telefonen reagerer, men forbindelsen går tapt, det betyr at den er en løs forbindelse; kabelen kan ikke ta ordentlig kontakt med telefonens kontakter.

Ved å bruke en annen kabel kan du finne ut om problemet skyldes kabelen, eller om problemet er med telefonens verktøyport.

Trinn 6: Kontroller ladeporten på telefonen

Etter å ha sjekket både laderen og USB-kabelen, og problemet fortsatt vedvarer, er det på tide å sjekke verktøyporten på telefonen. Bare se etter rusk, lo, bøyde pinner og korrosjon; ta ut rusk og lo og rengjør korrosjonen med trykkluft.

Det er alltid en sjanse for løs forbindelse, men du kan ikke oppdage det med dine blotte øyne. Du må koble kabelen til og deretter laderen til strømkilden og holde telefonen i en viss vinkel om gangen. Løs forbindelse kan løses ved å kjøpe en ny lader eller kabel, så hvis du har andre ladere, kan du prøve dem.

Trinn 7: Send telefonen inn for kontroll og mulig erstatning

Hvis problemet startet uten åpenbar grunn eller årsak, kan det være et produksjonsproblem. Hvis du vil ha den erstattet, har du et gyldig krav. Så det er bedre at du har det sjekket, ring Google eller bare send det tilbake for å få det erstattet.