7 beste Police Scanner-apper gratis på Android

Den beste politiets skanner-app kan være både en spennende underholdningsform - som en lydversjon av en episode av politiet - eller det kan være en veldig nyttig måte å unngå dårlig trafikk forårsaket av ulykker.

Det er en vanlig misforståelse at alle politiets skannere er ulovlige. Det er ikke tilfelle. Som forklart av en ITL-advokat, "I nesten alle stater er det lovlig å lytte til politiets radiokommunikasjon inne i hjemmet ditt ved hjelp av en politiskanner." Når det er sagt, forbyr noen stater å bruke politiskannere på farten uten tillatelse. Sjekk alltid lokale lover for å unngå å komme i juridiske problemer. Det er bedre å bruke noen minutter på nettet til å lese kjedelige juridiske personer enn å kaste bort en halv dag på politistasjonen og prøve å forklare deg.

Beste Police Scanner-apper gratis på Android

beste politi skanner app

1) Skannerradio

Scanner Radio er den mest populære politiscanner-appen som er tilgjengelig i Play Store. Den lar deg lytte til over 5300 politiskannere, så vel som værstasjoner og amatørradio-repeatere. Hovedbrukergrensesnittvisningen inneholder en liste over 50 skannere med flest lyttere, og du kan alternativt sortere den etter avstand eller legge til valgte skannere i listen over favoritter.

Det er to betalte måter å få enda mer ut av denne beste politiets skanner-appen. Du kan enten kjøpe Broadcastify premium-abonnement for å lytte til lyd som er arkivert de siste 6 månedene, eller betale $ 2,99 for Pro-versjonen. For en pris på en kopp bensinstasjonskaffe får du tilgang til 6 temafarger, en annonsefri brukeropplevelse, spillerkontroller på låseskjermen og mer.

Last ned den nå: her

beste politi skanner app

2) Politi skanner GRATIS

Inkludert offentlig sikkerhet, lufttrafikk, marine og amatør kortbølgefrekvenser, er Police Scanner FREE-appen en hvilken som helst vigilantes valg av verktøy for å holde deg oppdatert på hva som skjer i nærområdet eller andre provinser, stater og til og med land. Appen kan automatisk bestemme hvilke kanaler som er nærmest deg basert på GPS og mobil triangulering. Når nye kanaler blir oppdaget, blir de umiddelbart tilgjengelige for alle brukere. Den eneste viktige funksjonen som er låst bak et kjøp i appen, er muligheten til å lytte i bakgrunnen mens du bruker andre apper.

Last ned den nå: her

beste politi skanner app

3) Politi skanner X

Med en utmerket rangering på 4,5 stjerner, er Police Scanner X en svært lovende, banebrytende politiskanner for Android, en gang som til og med kan bli den mest nedlastede skanneren på Play Store. Appen er bygget på en skreddersydd stream-spiller som er optimalisert fra grunnen av for maksimal energieffektivitet. Vi setter pris på inkluderingen av en referansetabell for de såkalte ti-kodene, som brukes av rettshåndhevelse for å representere vanlige setninger i talekommunikasjon.

Last ned den nå: her

beste politi skanner app

4) Skanner 911

En annen høyt rangert politiscanner heter Scanner 911. Som navnet antyder, fokuserer appen på rettshåndhevelse og akuttmedisinske tjenester. Denne beste politiets skanner-app skiller seg ut takket være det moderne brukergrensesnittet, som følger Googles retningslinjer for materialdesign. Mange andre skannerapper prøver å etterligne utseendet og følelsen til ekte politiskannere, til tross for hvor utdatert denne designpraksisen, kjent som skeuomorfisme, føles.

Last ned den nå: her

beste politi skanner app

5) Broadcastify

Boardcastify er en selvutnevnt verdens største kilde til radiokommunikasjonsstrømmer for skanner. Ifølge utviklerne har brukere av appen tilgang til over 5700 kanaler, som alle oppdateres i sanntid og kan sorteres etter navn og plassering. Akkurat som Scanner Radio, den første appen på denne listen, gir Broadcastifys app full tilgang til opptil 6 måneders lydarkiv for Broadcastify Premium-abonnenter, som også kan nyte appen uten annonser.

Last ned den nå: her

beste politi skanner app

6) Police Scanner Radio

Først ser vi på den ganske åpenbare Police Scanner Radio. Denne har et enkelt og brukervennlig grensesnitt. Det er rent, og det er veldig enkelt å navigere og finne dine lokale feeder. Police Scanner Radio lar deg faktisk lytte til live lyd fra over 7000 politiradioskannere, brannskannere og amatørradiogrepere fra hele verden. Disse er først og fremst rundt hele USA, men du vil også finne noen fra Canada og Australia.

Police Scanner Radio kan vise deg alle de beste stasjonene der ute, men du kan faktisk også søke etter stasjonene i nærheten. Last ned appen og begynn å lytte med en gang!

Last ned den nå: her

beste politi skanner app

7) Politi skanner 5-0

Neste gang ser vi på Police Scanner 5-o-appen. Denne kan lastes ned fra Google Play Store, og fungerer med de fleste Android-telefoner i dag. Police Scanner 5-0 gir deg mer enn 5000 politi-, brann-, rednings- og andre radiostrømmer over mobiltjenesten din eller WiFi.

En av de kule hingene om denne er at du kan finne kanaler nær posisjonen din basert på GPS og nettverkstriangulering. Du kan lagre favorittene dine, lytte i bakgrunnen og til og med få øyeblikkelig tilgang til nye feeder som kommer online. Stedsdataene her er bare så fine, fordi du enkelt kan finne skannerne rundt deg. Appen generelt er intuitiv og enkel å navigere også.

Last ned den nå: her

Dommen på den beste politiets skanner-app

Det er mange av de beste politiets skannerappene gratis på Android. Vi skraper bare overflaten på det som er tilgjengelig der ute; Vi tror imidlertid at disse sju er noe av det beste du kan kjøpe i dag. Har du en favoritt politiskanner som du har på smarttelefonen din? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.