Løs Samsung Galaxy S7 Edge vil ikke lade med lader, andre strømproblemer

Ladeproblemer er et av de vanligste strømrelaterte problemene med #Samsung Galaxy S7 Edge (# S7Edge). Vi mottok faktisk mange klager fra leserne våre som klaget over telefonene sine som ikke vil lade ved hjelp av den kablede metoden. Faktisk har vi allerede adressert mange av disse problemene før, men siden vi fremdeles mottar ganske mange lignende problemer, kan vi ikke bare slutte å publisere innlegg som dette.

Galaxy-S7-Edge-lades ikke riktig

I dette innlegget inkluderte jeg noen få ladingproblemer. Det første problemet handler om en enhet som ikke lades mens den er koblet til med strømadapteren, men lader med 1A strømbank. Det kan være et problem med maskinvaren eller fastvaren, og det er bare en måte å finne ut av - feilsøking. Så les videre for å forstå mer om dette problemet, og lær hvordan du håndterer det i tilfelle det oppstår hos deg.

Galaxy S7 Edge lades ikke med strømadaptere eller ladere

Problem : Vi har hatt telefonen i ca 2 måneder, og vi hadde reist på en buss, og den hadde ladet seg bra, men når jeg har kommet hjem har den ikke ladet, jeg har prøvd omtrent 5 forskjellige plugger og ladere, og den vil ikke lade lader bare når jeg bruker en 1 amp bærbar strømbank, og dette har lykkeligst for meg og søsteren min. Vi har begge S7 edge me black her gold og det har skjedd på begge. Jeg tror det er en programvare ting. Vi har oppdatert for noen uker siden, og vi har prøvd å starte telefonen på nytt mange ganger. Vennligst hjelp. Svar: Vel, det kan være et problem med fastvaren eller et problem med ladere eller kabelen du bruker. Vi kan ikke bare komme i konklusjon uten å gjøre noen feilsøking. To Galaxy S7 Edge-telefoner har samme problem, og tror du det også er en tilfeldighet at det skjer med deg og søsteren din? Jeg tror ikke det. Sannsynligvis har du det samme settet med apper installert, ikke sant? Min første mistenkte er appene. Du har kanskje installert en app som kan manipulere batteriet. Med det i bakhodet vil jeg at du skal starte enheten i sikker modus for midlertidig å deaktivere alle tredjepartsapper.
 1. Trykk og hold inne av / på- tasten.
 2. Så snart du kan se 'Samsung Galaxy S7 EDGE' på skjermen, slipper du av / på-tasten og holder nede Volum ned- tasten.
 3. Fortsett å holde volum ned- knappen til enheten er ferdig på nytt.
 4. Du kan slippe den når du kan se 'Sikker modus' nederst til venstre på skjermen.
Når telefonen har startet opp i sikker modus, kan du prøve å lade telefonen ved hjelp av den originale laderen. Jeg forstår at du allerede har prøvd å bruke 5 forskjellige ladere, er det nøyaktig? I så fall er det bare å bruke den originale når alt kommer til alt, disse tredjepartsladere fungerer ikke også. Hvis min mistanke om at problemet skyldes en av appene, bør det lades mens det er i diagnostisk tilstand, men hvis ikke, så prøv å koble enheten til en datamaskin hvis mulig. Ved å koble den til en datamaskin kan du umiddelbart se om USB-kabelen har noe med problemet å gjøre. Hvis datamaskinen oppdager telefonen, må den lade, men veldig sakte, men hvis ikke, så er det kabelen. Prøv å bruke USB-kabelen til den andre enheten og se om det fungerer. Til slutt, hvis telefonen fremdeles ikke vil lade hvis ikke gjennom strømbanken,ta deg tid til å sikkerhetskopiere dataene og filene dine og tilbakestille enheten. Hvis du hadde rett i din mistanke om at det er et programvareproblem, kan tilbakestillingen kanskje løse det, men hvis ikke, har du ikke noe annet valg enn å få det sjekket. Slik tilbakestiller du enheten effektivt ...
 1. Slå av Samsung Galaxy S7 Edge .
 2. Trykk og hold deretter på Hjem og Volum opp- tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-knappen. MERKNAD : Det spiller ingen rolle hvor lenge du holder nede Hjem- og volum opp-tastene, det påvirker ikke telefonen, men når du trykker og holder inne av / på-tasten, begynner det å svare på telefonen.
 3. Når Samsung Galaxy S7 Edge vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde hjemme- og volum opp- tastene.
 4. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder. MERKNAD : "Installere systemoppdatering" -meldingen kan vises på skjermen i flere sekunder før du viser Android-systemgjenopprettingsmenyen. Dette er bare den første fasen av hele prosessen.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve ' wipe data / factory reset.'
 6. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på- knappen for å velge den.
 7. Marker nå alternativet 'Ja - slett alle brukerdata' ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på strømknappen for å velge den.
 8. Vent til telefonen er ferdig med Master Reset . Når du er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 9. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.

Galaxy S7 Edge starter ikke på nytt, bare skjermen flimrer

Problem : Jeg har prøvd de fire trinnene for å starte Samsung S7 Edge på nytt, men skjermen lyser bare et brøkdel av et sekund og av igjen. Jeg tok med meg denne telefonen i Wien, Østerrike, fordi jeg mistet s6-telefonen min i drosjen mens jeg reiste til jobb i Wien. Siden jeg er permanent i et annet land, vil jeg be om jeg fortsatt kan få hjelp til å fikse telefonen min?

Svar : Jeg vet ikke hvordan dette problemet startet siden du bare fortalte oss hva som skjer med telefonen din nå, eller hva problemet er. Hvis det er skadet fysisk eller av vann, kan du ikke kreve garanti uansett hvor du går. Men hvis det er et mindre problem som ikke er forårsaket av deg, kan du fremdeles få sjekket det av en tekniker uten serviceavgift. Firmaets regler varierer fra land til land, slik at du ikke vet med mindre du prøver.

Galaxy S7 Edge tømmer batteriet mens det er koblet til i stedet for å lade

Problem : Jeg pleier å lade telefonen min, og jeg vil sende tekstmeldinger til folk mens jeg lader, og jeg så nylig at den ikke ville ladet, den ville faktisk renne mer enn lader. Jeg har dette problemet mens telefonen lades, og jeg har hurtigladekabelen. Kan du behage hjelpe.

Svar : Prøv å slå av telefonen og koble den til for å lade, og hvis den lades fint og raskt, kan problemet være så enkelt som for mange apper som kjører i bakgrunnen, som tømmer batteriet raskere enn enheten kan lade. Den neste tingen å gjøre er å verifisere om telefonen også lades fint i sikker modus, og hvis den gjør det, så prøv å finne ut hvilke apper som forårsaker problemet.

På den annen side, hvis enheten ikke lades ordentlig selv om den er slått av eller i sikker modus, kan det være et problem med laderen. På dette tidspunktet kan du prøve å bruke en annen lader eller prøve å koble enheten til en datamaskin. Hvis enheten lades når du bruker en annen lader eller kobles til en datamaskin, er det på tide å kjøpe en ny lader, hvis ikke, la den sjekkes av en tekniker.

Galaxy S7 Edge vil ikke slå på eller svare uten tilsynelatende grunn

Problem : Jeg var på vei hjem med Samsung Galaxy S7 Edge som fungerer helt bra. Så jeg la telefonen på en lomme i bilen. Og da jeg kom hjem, svarte det plutselig ikke. Jeg prøvde å lade den, men LED-indikatoren lyser ikke, men jeg har fortsatt holdt den plugget i kanskje 20 minutter, men vil fortsatt ikke slå på. Jeg prøvde også å gjøre tilbakestillingen med volumtasten nede og av / på-knappen, og den vil fortsatt ikke svare. Skal jeg få reparert telefonen min eller noe?

Svar : Ikke bekymre deg, det er ikke så ille som du tror. Det er en enkel systemkrasj, som lar telefonen ikke svare, og lading er også umulig å gjøre. Du kan gi telefonen liv igjen ved å trykke og holde nede Volum ned-knappen og av / på-knappen i 15 sekunder. Hvis problemet oppstår oftere, kan det hende at telefonen lider av et alvorlig fastvareproblem, og en tilbakestilling kan være nødvendig. Poenget mitt er at siden det allerede skjedde en gang, er det en sjanse for at det vil skje igjen, så fortsett å observere telefonen.

Galaxy S7 Edge viser advarselen om "fukt oppdaget"

Problem : Helt siden bruk av VR har jeg ladeproblemer med intermitterende "fuktdetekterte" advarsler. Telefonen har ikke blitt våt og USB-porten er tørr. Noen ganger mens telefonen lades etter at ladingen vil stoppe / fortsette tilfeldig med periodiske advarsler. Noen ganger vil det lade seg uten problemer i godt 30 minutter før noen tegn. Noen ganger lenger. Jeg har lest andre rapporter med lignende eller identiske problemer.

Svar : Prøv å sjekke USB-porten på telefonen din for å se om det er en tapp som er bøyd eller en lo inni. Hvis det er en bøyd pinne, kan du prøve å rette den ut, da det kan være problemet, og når det gjelder lo eller rusk, er det bare å fjerne den eller sprenge trykkluft inn i porten for å rydde opp. Men hvis det ikke er noe problem i havnen, er det på tide at du sjekker det.

Galaxy S7 Edge slås ikke på etter mulig overoppheting

Problem : Brukte Dr Fone for å gjenopprette slettede bilder fra S7 Edge. Programvaren frøs, det er da jeg skjønte at telefonen min syntes å være slått av, men ekstremt varm, over 104f (babytermometer). Feilmeldingen var at telefonen min ikke fungerte. Så jeg koblet fra PC-en. Jeg brukte volum- og startknappen, dette syntes etter hvert å slå av telefonen ettersom den begynte å kjøle seg ned. Imidlertid kan jeg ikke slå på telefonen. Kan du hjelpe?

Svar : Med andre ord overopphetet telefonen. Hvis du holder inne Volum- og Hjem-knappene, slår den ikke av, så jeg tror telefonen ble slått av på egenhånd som et forebyggende tiltak, for hvis den ble på, kan den ha blitt stekt.

La telefonen avkjøles, og trykk og hold deretter volum ned-knappen og deretter på av / på-tasten og hold dem trykket sammen i 15 sekunder. Det burde starte telefonen opp, men hvis ikke, prøv å lade telefonen i noen minutter og prøv å se om den varmes opp raskt, for i så fall er det ingenting du kan gjøre med det, bortsett fra å bringe det til en tekniker og få det sjekket eller reparert. Hvis det lades, og ladetegnene vises, kan du slå på telefonen etter noen minutter.

Galaxy S7 Edge frøs, men startskjermen er på med blå linje

Problem : Samsung Galaxy S7 Edge min har frosset opp, startskjermen er på, men det er en blå linje som ruller opp og ned, og lar meg ikke gå inn i appene mine. Det svarer ikke i det hele tatt.

Svar : Det er en annen variant av et systemkrasj - telefonen reagerer ikke, men skjermen forblir på. For å fikse det, trykk og hold nede Volum ned og Av / på-tastene sammen i 15 sekunder. Dette vil gjøre at telefonen starter på nytt normalt.

Galaxy S7 Edge vil ikke lade opptil 100%, stopper på 70%

Problem : Hei. Telefonen min lades plutselig ikke opp til 100%, den stopper på 70%, lite ikon på et batteri viser lyn på den mens laderen er koblet til, men den lades ikke lenger. Forsøkte å starte på nytt, men ingenting endret seg. Og jeg tror batterilevetiden begynte å gå ned mye raskere enn vanlig. Noen ideer?

Svar : Prøv å starte enheten din i sikker modus og se om den kan fortsette opptil 100% når alle tredjepartsapper er deaktivert. Hvis fremdeles ikke, prøv å slå den av, men fortsett å lade den. Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å tørke cachepartisjonen, da korrupte cacher noen ganger kan forårsake problemer som dette.

 1. Slå av telefonen.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp- tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten .
 3. Når Samsung Galaxy S7 Edge vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde hjemme- og volum opp- tastene.
 4. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 5. Bruk Volum ned- tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe cache partition.'
 6. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på-knappen for å velge den.
 7. Marker nå alternativet 'Ja' ved hjelp av Volum ned- tasten og trykk på av / på- knappen for å velge det.
 8. Vent til telefonen er ferdig med å tørke cachepartisjonen. Når du er ferdig, markerer du "Start systemet på nytt nå" og trykker på av / på-knappen.
 9. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.

Hvis alt annet mislykkes, må du sjekke det av en tekniker.

Er Galaxy S7 Edge vanntett? Nei det er det ikke.

Problem : Telefonen er ikke vanntett. I 3ft av H2O tok pusten pusten og kom ikke opp igjen lenger enn 10sec. Telefonen kommer ikke i kontakt med Samsung og fortalte at siden jeg ikke kjøpte direkte fra dem, er de ikke ansvarlige. Hvordan kan du annonsere for en ting og ikke stå bak den.

Svar : For det første er vi ikke tilknyttet Samsung, så hvis du er her for å lufte frustrasjonen din når du tenker at vi er Samsung, bjeffer du på feil tre.

Men uansett vil vi også fortelle deg at telefonen er vanntett, ikke vanntett. Ingen kan klandre deg for å tro at det er vanntett, da IP68-klassifiseringen er en av salgsstedene på telefonen. Men faktum er at det fortsatt kan komme vann inn i enheten, og det er det som skjedde med deg, ikke sant? Synd Samsung vil ikke ta det inn og fikse det uten gebyr, men det er fordi vannskader ikke dekkes av enhetens garanti.