Slik løser du ikke LG V20 vil ikke slå seg på

Vi har allerede publisert en artikkel om hvordan du fikser #LG V20 (# V20) som ikke lades. Nå skal vi ta for oss et mye mer alvorlig problem som kan gjøre at telefonen er ubrukelig hvis den blir alene - ikke vil slå på. lg-v20-svart-skjerm-ikke-slå påDet er flere faktorer vi må vurdere når det gjelder feilsøking av et problem som dette, men for å gjøre det litt enklere, koker alt ned til et maskinvareproblem hvis problemet forblir uløst etter å ha utelukket andre muligheter. Når det er sagt, er mulighetene vi trenger å utelukke, appkrasj og firmwareproblemer. Det er lettere å feilsøke appene dine først, og deretter følge firmware hvis problemet vedvarer etter å ha fulgt noen få trinn. Fortsett å lese dette innlegget for å vite hva du må gjøre når din nye LG V20 nekter å slå på igjen etter at du har slått av den alene.

Slik løser du ikke LG V20 vil ikke slå seg på

Selve formålet med denne feilsøkingsveiledningen er å finne ut hva problemet med enheten din er og å finne en løsning som løser det, men hvis det ikke er mulig, vil det å finne en løsning eller en midlertidig løsning. Med alt det blir sagt, her er hva du trenger å gjøre for å feilsøke LG V20 som ikke slås på ...

Trinn 1: Inspiser telefonen for mulig fysisk eller væskeskade

Det kan virke litt komplisert, men det er det ikke. Vi teknikere gjør ofte en rask fysisk inspeksjon av enheten for mulige skader forårsaket av utilsiktede fall. Det er faktisk enkelt å avgjøre om årsaken til problemet er fysisk skade, fordi en kraft som kan påvirke de indre komponentene, bør etterlate en slags bulker eller riper på utsiden. Når det gjelder mulig væskeskade, er det enda enklere å avgjøre om det er årsaken til problemet. Du må bare ta av bakdekselet, trekke ut batteriet og finne det lille klistremerket på baksiden av telefonen. Hvis det er hvitt, er det ingen vannskader. Men hvis klistremerket ble rød, rosa eller lilla, skyldes årsaken til at telefonen ikke slås på, væskeskader. På dette punktet, hvis du er sikker på at årsaken til problemet enten er flytende eller fysisk skade,så sjekk telefonen umiddelbart av en tekniker. Det er ingen vits i å fortsette feilsøking.

Trinn 2: Gjør prosedyren for å trekke batteriet for å oppdatere telefonens minne

LG V20 har et flyttbart batteri, så det er lettere å oppdatere minnet. Fjern bakdekselet og trekk ut batteriet. Mens batteriet ikke er koblet til telefonen, trykker du på og holder inne av / på-knappen i et minutt. Dette vil frigjøre komponentene i telefonen for lagret strøm. Med andre ord, minnet blir ryddet av. Sett batteriet i igjen og fest det med bakdekselet, og prøv å slå på enheten. Hvis det fortsatt ikke slås på, gjør du neste trinn.

Trinn 3: Prøv å lade LG V20 ettersom batteriet kan ha blitt tømt

Dette er et veldig viktig trinn, da det vil utelukke muligheten for at årsaken til problemet er et enkelt tappet batteri, men det vil samtidig gi oss en ide om problemet skyldes firmware eller maskinvareproblem. Hvis telefonen lades når den er koblet til, er maskinvaren trygg. Bare la telefonen være koblet til i 10 minutter før du prøver å slå den på igjen. I dette tilfellet er det mest sannsynlig at telefonen vil starte opp med hell. Imidlertid, hvis telefonen ikke lades eller ikke viser de vanlige ladeskiltene, er det en mulighet for at telefonen har et problem med maskinvaren. Jeg foreslår at du leser innlegget vårt på h ow for å fikse et problem som ikke lades med LG V20. Det er viktig at du vet om telefonen lades eller ikke fordi du ikke kan fortsette feilsøking uten å utelukke muligheten for et utladet batteri.Etter å ha fulgt vår ikke ladeveiledning og telefonen fortsatt ikke vil lade, må du sende telefonen for reparasjon, da det er mer sannsynlig et maskinvareproblem.

Trinn 4: Forsøk å starte telefonen i gjenopprettingsmodus og fortsett med master reset hvis det lykkes

Dette er et annet skritt du må ta bare for å krysse av for en annen mulighet for at kanskje en eller noen av de nedlastede appene dine har krasjet og påvirket telefonens fastvare. Hva du vil gjøre i dette trinnet er å starte telefonen i gjenopprettingsmodus, og hvis du lykkes, må du tilbakestille master. Hvis problemet skyldes apper eller firmware, og hvis problemet ikke er så alvorlig, vil tilbakestillingen sikkert løse det. Ulempen er imidlertid at filene og dataene dine alle vil bli slettet, ettersom du ikke kan ta sikkerhetskopien. Hvis dette er det som trengs for å få telefonen til å kjøre igjen, så er det verdt det.
 1. Trykk og hold inne av / på- og volum ned- knappene.
 2. Når LG-logoen vises, slipper du raskt og holder igjen på av / på-knappen mens du fortsetter å holde volum ned-knappen.
 3. Når "Tilbakestilling av fabrikkdata" vises, bruk Volum ned-knappen for å utheve Ja.
 4. Trykk på av / på-knappen for å bekrefte.
 5. Når du blir bedt om å "Slette alle brukerdata og gjenopprette standardinnstillinger," bruker du Volum ned- knappen for å markere Ja.
 6. Trykk på av / på-knappen for å tilbakestille enheten.

Trinn 5: Send telefonen inn for kontroll eller reparasjon

Hvis alt annet mislykkes, trenger du en ekspert som tar seg av problemet for deg. Dermed sender du telefonen inn for å få den sjekket, testet og fikset. For gjennomsnittlige brukere er dette så langt som feilsøking din går, så hvis problemet vedvarer, så la teknologien ta seg av problemet for deg.

Andre strømrelaterte problemer med LG V20

Nå som vi har gitt deg en trinnvis veiledning om hvordan du løser LG V20 som ikke slås på, er det på tide å løse noen av problemene vi allerede har mottatt ...

LG V20 fryser noen ganger og slår seg av og slår seg ikke på

Problem : Hei. Jeg kjøpte LG V20 for noen uker siden. Jeg prøver fremdeles å lære hvordan jeg skal gjøre det ettersom jeg var Apple-bruker i årevis. Problemet er at telefonen min en dag bare frøs og skjermen ble svart. Jeg var i stand til å slå den på igjen, men så skjer frysingene tilfeldig ledsaget av tilfeldige svarte skjermer. Kan dere hjelpe? Takk. Feilsøking : Det er en sjanse for at problemet skyldes en tredjepartsapp. Apper krasjer hele tiden, og noen ganger kan de påvirke telefonens generelle ytelse. Derfor, på dette punktet, må vi isolere problemet ved å starte enheten i sikker modus for å finne ut om det fortsatt skjer.
 1. Når skjermen er på, trykker du på og holder inne av / på-tasten.
 2. I valgmenyen som vises, trykk og hold inne Slå av.
 3. Når du blir bedt om å starte på nytt i sikkermodus, trykker du på OK.
 4. Etter at enheten har startet på nytt, viser den sikkermodus nederst på skjermen.
 5. Avinstaller apper som forårsaker et problem.
Hvis problemet fremdeles oppstår i sikker modus, har du ikke noe annet valg enn å sikkerhetskopiere dataene dine og gjøre hovedinnstillingen.
 1. Sikkerhetskopier alle data i internminnet.
 2. Slå av enheten.
 3. Trykk og hold inne av / på- og volum ned-knappene.
 4. Når LG-logoen vises, slipper du raskt og holder igjen på av / på-knappen mens du fortsetter å holde volum ned-knappen.
 5. Når "Tilbakestilling av fabrikkdata" vises, bruk Volum ned-knappen for å utheve Ja.
 6. Trykk på av / på- knappen for å bekrefte.
 7. Når du blir bedt om å "Slette alle brukerdata og gjenopprette standardinnstillinger, " bruker du Volum ned- knappen for å markere Ja .
 8. Trykk på av / på- knappen for å tilbakestille enheten.

LG V20 fortsetter å halte og slå av seg selv etter en oppdatering

Problem : Det var en oppdatering nylig som jeg virkelig ikke er sikker på, men etter det begynte LG V20 å bli veldig dårlig, og så slår den seg av seg selv uten åpenbar grunn eller årsak. Det jeg ønsker er at telefonen min skal fungere som den skal - ingen forsinkelser, ingen tilfeldige nedleggelser. Jeg håper det er noe du kan gjøre med det. Takk skal du ha! Feilsøking : Korrupt systembuffer. Det er vanligvis grunnen til at en telefon henger eller har andre ytelsesrelaterte problemer, spesielt at du sa at problemet startet etter en oppdatering. Så å tørke cachepartisjonen kan løse problemet:
 1. Trykk på Innstillinger på startskjermen .
 2. Trykk på Lagring og USB > Intern lagring i kategorien Generelt.
 3. Vent til menyalternativene er ferdige med beregningen.
 4. Trykk på hurtigbufrede data og deretter på OK .
 5. Vent til de bufrede dataene slettes. avhengig av størrelse vil det ta flere sekunder å fullføre.
 6. Når rensingen er fullført, oppdateres lagringsskjermen, og bufrede data blir ikke oppført. Dette betyr at dine bufrede data er slettet.
 7. Når du går inn i lagringsmenyen igjen, vises bufrede data og vises som "Beregner."