Løsninger på problemet med sakte lading på Galaxy S6, andre problemer

Velkommen til et annet innlegg om # GalaxyS6-problemer og løsninger. Vi gir deg fem flere utgaver som vi har samlet siden forrige uke. Det er hundrevis av problemer som vi ennå ikke skal publisere, så hvis du ikke har lagt merke til problemet ditt er lagt ut i bloggen vår ennå, kan du fortsette å se de neste dagene og ukene.

s6

I mellomtiden er det temaene vi dekker i dette materialet:

 1. Løsninger på problemet med treg ladning på Galaxy S6 | Problem med batteridrift på Galaxy S6
 2. Galaxy S6 vil ikke starte normalt
 3. Galaxy S6 slutter å lade og slår seg ikke på
 4. Galaxy S6 mister stadig mobilsignal
 5. Årsaker til Galaxy S6-ladeproblemer

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden, eller du kan installere vår gratis app fra Google Play Store.

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.


Problem nr. 1: Løsninger på problemet med langsom lading av Galaxy S6 | Problem med batteridrift på Galaxy S6

Min Samsung S6 er omtrent ett år gammel nå, så kanskje jeg bare trenger et nytt batteri ... men tenkte at jeg skulle ta kontakt med deg først.

Jeg lader aldri telefonen min over natten av frykt for å overlade batteriet, men i det siste har telefonen mistet mye batteri for det som ikke tok opp denne mengden batteri før: 40% av batteriet for å høre på musikk på vei til jobb om morgenen (20 min pendling), 10% for å motta innkommende tekster, etc. Jeg bruker alltid den originale laderen min med mindre jeg er på jobb, og da vil jeg bruke en strømledning og lade telefonen min med datamaskinen. Etter at jeg begynte å gjøre det, lades telefonen noen ganger sakte med den originale laderen, men etter å ha koblet den fra en eller to ganger, vil den raskt lade seg igjen.

I dag våknet jeg og telefonen min hadde 20% batteri, og deretter koblet jeg den til ... og den tapte stadig batteriet. Til slutt koblet jeg den til, og det så ut til å være jevn på 11%. Og jeg måtte dra, så jeg dro - og da jeg kom hjem var det dødt! Selv til å være koblet til i 4 timer!

Jeg tok den av den originale laderen og koblet den til datamaskinen min i stedet, men den lades veldig sakte (den er på 9% etter nesten en time). Hva er galt med telefonen min? Vil det i det hele tatt hjelpe å kjøpe et utvidet batteri? - Stephanie

Løsning: Hei Stephanie. Batteriets ytelse forringes jevnt etter litt tid. Frekvensen av tap av ytelse kan variere per bruker. Jo mer du bruker enheten (og lader den) dag ut og dag inn, jo raskere er denne hastigheten. Tap av ytelse kan vanligvis sees flere måneder etter at du har pakket ut enheten, så hvis du har Galaxy S6 har vært med deg i over et år nå, må problemet ligge på batteriet. For å finne ut av det, må du gjøre noen grunnleggende feilsøking for programvare først. Hvis ingenting vil endres etter å ha gjort disse feilsøkingstrinnene, kan du anta at maskinvare er problemet.

Oppdater systembufferen til Galaxy S6

Det første du vil gjøre er å tørke cachepartisjonen. Dette vil sikre at telefonens systembuffer er ny og ikke ødelagt. Dette er hvordan:

 • Slå av enheten.
 • Trykk og hold på følgende tre knapper samtidig: Volum opp-tast, Hjem-tast og Av / på-knapp.
 • Når telefonen vibrerer, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å trykke og holde nede Volum opp-tasten og Hjem-tasten.
 • Når skjermbildet for Android-systemgjenoppretting vises, slipper du Volum opp og Hjem-tastene.
 • Trykk på Volum ned-tasten for å markere 'tørk cache-partisjon.'
 • Trykk på av / på-knappen for å velge.
 • Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir 'Start systemet på nytt' uthevet.
 • Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Start S6 på nytt i sikker modus før du lader den

Et annet programvaretriks du kan prøve er å slå av telefonen og starte den på nytt i sikker modus. Dette vil tvinge telefonen til å kjøre forhåndsinstallerte apper bare, og forhindrer at tredjepartsapper og deres tilknyttede tjenester lastes inn. Hvis lading går tilbake til normal mens du er i denne modusen, er det en klar indikator på at en eller noen av tredjepartsappene har skylden. For å starte S6 på nytt i sikker modus, følg disse trinnene:

 • Trykk og hold nede Volum ned og Av / på-tastene i 20 til 30 sekunder.
 • Når du ser Samsung-logoen, slipper du av / på-tasten umiddelbart, men fortsetter å trykke på Volum ned-tasten.
 • Telefonen din skal fortsette å starte opp, og du blir bedt om å låse opp telefonen som vanlig.
 • Du vil vite om telefonen startet opp i sikker modus hvis teksten "Sikker modus" vises nederst til venstre på skjermen.

Slå av telefonen eller sørg for at bare et minimum av apper kjører

Tegn på batteridriftproblem kan noen ganger vises i mange forskjellige former, og langsom lading er en av dem. Det er ikke nødvendigvis et batteriproblem, men mer av en situasjon der telefonen tapper strøm raskere enn en lader kan legge til det gjenværende nivået. Det meste av tiden skyldes det at det er mange apper og tjenester som kjører samtidig under lading. Dette kan løses ved å slå av telefonen mens du lader, men det betyr åpenbart at du ikke kan bruke telefonen i minst en time. Hvis du vil bruke telefonen mens du lader, må du sørge for at du senker antall apper som kjører til det laveste som mulig. Apper for sosiale medier, e-post, kommunikasjon, spill og netthandel er noen av de vanlige kategoriene som kontinuerlig kan kjøres i bakgrunnen eller aktivt mens de lades.Forsikre deg om at du slår dem av, og bare etterlater kritiske systemapper.

Følg trinnene nedenfor for hvordan du gjør det:

 • Aktiver utvikleralternativer (hvis du ikke har gjort det ennå) ved å gå under Innstillinger> Om telefonen eller Om enheten> Programvareinfo> Byggnummer. Når du har funnet Build-nummer, trykker du på det sju ganger for å låse opp en ny meny. Etter det syvende trykket vil du få et varsel om at Developer Options er ulåst.
 • Trykk på Tilbake-knappen og finn utvikleralternativer. Trykk på den.
 • Trykk på Kjører tjenester.

Husk at alternativet Google skjul kjører tjenester av en grunn og at gjennomsnittlige Android-brukere ikke vanligvis trenger å få tilgang til dem også. Men av hensyn til feilsøking og informasjon ønsker vi at du gjør det, slik at du ser hvilke apper og tjenester som kjøres i bakgrunnen. Forsikre deg om at du trykker på STOPP-knappen for apper som ikke skal kjøres mens du ikke bruker dem. Husk at enkelte systemtjenester kan virke ukjente for deg; sørg for at du bare stopper en app du kjenner. Å stoppe en kritisk tjeneste kan føre til ustabilitet i systemet, så vær forsiktig når du stopper noe.

Installer tilgjengelige system- og appoppdateringer

Hold alltid systemet og appene dine oppdatert ved å installere når det er tilgjengelige oppdateringer der ute. Nye oppdateringer kan gi en løsning for kjente problemer, inkludert batteriets tømming.

Gjør en master reset

Til slutt, hvis alt annet mislykkes, ikke nøl med å tørke telefonen og gjenopprette alle programvareinnstillinger til standard. Følg disse trinnene for referanse:

 • Lag en sikkerhetskopi av viktige filer og kontakter.
 • Slå av Samsung Galaxy S6 Edge.
 • Trykk og hold nede Volum opp, Hjem og Av / på-tastene sammen.
 • Når enheten slås på og viser 'Power on logo', slipper du alle tastene, og Android-ikonet vises på skjermen.
 • Vent til Android Recovery Screen vises etter omtrent 30 sekunder.
 • Bruk Volum ned-tasten til å markere alternativet, 'tørk data / tilbakestilling av fabrikken' og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 • Trykk Vol Vol Down-knappen igjen til alternativet 'Yes - delete all user data' er uthevet, og trykk deretter på av / på-knappen for å velge det.
 • Etter at tilbakestillingen er fullført, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten for å starte telefonen på nytt.

Skulle ingenting endres etter å ha gjort alle disse trinnene ovenfor, finn en måte å få sjekket eller byttet ut maskinvaren.

Problem nr.2: Galaxy S6 vil ikke starte normalt

Hei, jeg heter Jacob og forloveden min opplever et problem med telefonen hennes, og jeg ble bedt om å sende deg en e-post angående problemet. Hun droppet den ikke eller ble våt, og tilfeldig begynte telefonen hennes å gjøre en oppstartsløyfe. Skjermen hennes har batteriet med lynbolten duplisert til venstre og høyre på skjermen når den lades, som om skjermen er skadet. Imidlertid er det ingen synlige skjermskader. Telefonen hennes under en vanlig oppstart begynner å slå på Samsung-logoen med svart bakgrunn, men så slås den av. Når du holder på av / på-knappen og nedpilen, vil den ikke starte opp selv gjennom den vanlige oppstartsfunksjonen, og når du bruker alternativet Sikker modus, gjør det oppstartsløyfen verre, og gjentar oppstartsalternativet uendelig uten at noen trykker på strømknappen. Det er veldig rart. 

Siden telefonen ikke vil slå på, vet jeg ikke hvilken versjon av Android OS den har eller det nøyaktige modellnummeret, men det er det nyeste operativsystemet etter min kunnskap og er en 32 GB Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Vi prøver alt og alt for ikke å tilbakestille fabrikken fordi vi har mange bilder som vi ikke fikk sjansen til å sikkerhetskopiere.

Selv om det ikke er noen måte å få telefonen til å fungere igjen, er det noen måte å få bilder og annen data fra telefonen? Hvis det er noe du kan anbefale å gjøre som jeg ikke allerede har prøvd, og som ikke innebærer å miste data, vil det være mye verdsatt, og send gjerne en e-post hvis du trenger bilder eller en video av hva telefonen gjør.

Tusen takk. - Jacob

Løsning: Hei Jacob. For å få tilgang til filer som er lagret i enhetens interne minne, må telefonen starte opp normalt eller i sikker modus (og noen ganger i gjenopprettingsmodus hvis du bruker en tilpasset gjenopprettingsprogramvare) først. Hvis telefonen nekter å fullføre oppstartssekvensen og holder seg fast i en bootloop, er det egentlig ikke noe du kan gjøre.

Prøv å starte telefonen i gjenopprettingsmodus og tørk cache. Hvis problemet forblir, gjør du en tilbakestilling av fabrikken (hvis du vil se om enheten kan starte normalt). Fabrikkinnstilling vil åpenbart slette alt.

Problem nr.3: Galaxy S6 slutter å lade og slår seg ikke på

Telefonen min begynte nylig å ikke lade når den døde helt. Det viser at ladningssymbolet forsvinner. Jeg holdt den plugget inn hele dagen og ingenting. Så to dager senere begynner lading. Når jeg kobler USB-en til laderen, står det på trekkskjermen at den er koblet til, men ikke lades igjen. Så begynner det å fungere her og der, og skjermen blir helt grønn og andre farger til sent, jeg kobler den fra, så ser det normalt ut .. har aldri hatt vannskader alltid i tilfelle. Er det et fastvareproblem? Det gjør veldig rare ting håper jeg forklarte godt nok .. prøvde mange kabler og veggkontakter for å utelukke det. - Mike

Løsning: Hei Mike. For å vite om dette er et programvareproblem, kan du prøve forslagene vi gir til Stephanie ovenfor. Hvis ikke én feilsøking av programvare fungerer, sender du telefonen til Samsung eller en hvilken som helst relevant part for reparasjon eller utskifting.

Problem nr.4 : Galaxy S6 mister stadig mobilsignal

Jeg vil bare si at jeg noensinne har hatt en avansert telefon jeg har gått til nettstedet ditt for noe og det reddet meg så mye, tusen takk! TAKK, TAKK, TAKK! ?

Jeg har hatt problemer med telefonen min, har kjempet med faren og moren min til og med fordi de ikke kan ringe telefonen, ikke kan nås og ringes, men jeg er veldig sikker på at jeg har nettverk og signalene mine er veldig gode i mitt område, så jeg lurer på hva som var galt. Jeg har søkt og spurt tonnevis, men alt de svarte meg var en tilbakestilling, men jeg kan ikke engang gjøre det fordi hver gang jeg prøver å tilbakestille nettverket mitt, stopper innstillingene mine! Hva gjør jeg nå? Hjelp meg.

GUD VELSIGER ALLE ? - Zaine

Løsning: Hei Zaine. Vi er glade for å vite at siden vår har hjulpet deg. Vi håper at vi kan fortsette å betjene Android-fellesskapet med artiklene våre.

Nå, først og fremst, vil vi være ærlige med deg i saken din. Vi gjør det alltid et poeng at ethvert problem som involverer tjenester fra brukerens operatør, må henvises til dem først. Dette skyldes at problemet kan være forårsaket av noen nettverksrelaterte problemer. Selv om du tror at problemet kan være på telefonen, er det bra hvis du først kan snakke med operatøren din, slik at du kan utelukke mulige konto- eller nettverksrelaterte årsaker.

For det andre er vi ikke sikre på hva du mener med "hver gang jeg prøver å tilbakestille nettverket mitt, stopper innstillingene mine." Vi kan ikke gå videre til prosessen med å isolere et problem hvis vi for det første ikke en gang forstår hva du sier. Når det er sagt, er det tryggeste du kan gjøre akkurat nå, tilbakestilling av fabrikken. Fordi denne prosedyren vil gjenopprette alle programvareinnstillingene dine til kjent tilstand, er det en god måte å starte for deg. Vi antar at du ikke endret den offisielle programvaren på telefonen din (ved å rote, blinke en tilpasset ROM eller installere annen tredjepartsprogramvare), men hvis du gjorde det, prøv å lete etter fora eller nettsteder som diskuterer problemer med den spesielle programvaren du kjører. Nettstedet vårt tilbyr ikke feilsøking og løsninger for enheter som kjører uoffisiell programvare.

Problem nr. 5: Årsaker til Galaxy S6-ladeproblemer

Hei der. Så jeg har nettopp sett på feilsøkingssiden din for at Samsung Galaxy S6 ikke lades. Jeg har prøvd tre forskjellige ladere på tre forskjellige typer ladeuttak. Det meste som vil skje er at batteriet med en lynbolt vil blinke, men den grønne linjen vil ikke være der eller det røde lyset vil ikke registrere seg.

Så det virker som om jeg må sende telefonen inn, og jeg lurte bare på to ting. For det første, vet du hvorfor dette har skjedd? For det andre, hvor mye tror du det vil koste å få det løst takk?

Vil bare si takk for det du gjør, jeg har brukt nettstedet ditt av forskjellige Android-relaterte grunner og setter stor pris på all hjelpen jeg har fått fra det.

Håper å høre fra deg snart.

Mange takk. - Chloe

Løsning: Hei Chloe. Værsågod. Det er vår glede å tilby hjelp til noen medlemmer av Android-fellesskapet vårt.

Svaret på ditt første spørsmål kan være litt vanskelig på grunn av en rekke faktorer som potensielt kan føre til at en Android-enhet slutter å lade. Den generelle regelen i håndteringen av problemet er imidlertid enkel - hvis programvareløsninger ikke fungerer, må maskinvareproblemet være å klandre. Programvarerelaterte årsaker er uvanlige, men de fleste av dem kan løses effektivt ved tilbakestilling av fabrikken. Maskinvarefeil er vanskelig å fikse og til og med identifisere med mindre en grundig sjekk er gjort. I de fleste tilfeller er det imidlertid en skadet ladeport som er ansvarlig. Hvis du vil vite den virkelige årsaken til problemet, slik at du kan forhindre at det skjer igjen i fremtiden, bør du spørre teknikeren som vil undersøke telefonen.

Reparasjonspris for en Galaxy S6 koster vanligvis minst 200 dollar. Reparasjon kan også dekke utskifting av deler, så det kan til og med gå utover $ 200 avhengig av kompleksiteten i prosedyren og den utskiftede komponenten.


Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken,  og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er følsomt i tid, kan du finne en annen måte å løse problemet på. 

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.