Slik fjerner du popup-annonser på Samsung TheDroidGuy

Merker du et uvanlig høyt antall popup-annonser på Samsung-telefonen din nylig og lurer på hvordan du kan fjerne dem? Annonser er vanligvis livsnerven for mange apper, men noen utviklere eller nettsteder spiller kanskje ikke rettferdig ved å designe appene eller nettstedene sine for å vise høyt volum popup-annonser. Hvis du vil vite hvordan du skal takle dette problemet, bør denne opplæringen hjelpe. 

I dette innlegget viser vi deg de tre metodene du kan bruke til å effektivt blokkere annonser, enten de dukker opp på startskjermen, låseskjermen, hjemmesiden eller når du kjører applikasjoner.

Tre måter å kvitte seg med popup-annonser på Samsung

Det er tre metoder du kan bruke til å fjerne popup-annonser på Samsung-telefonen din. Plagsomme annonser kan enten vises i nettlesere eller når en dårlig app kjører aktivt. For å blokkere disse forgrunnsvinduene, må du deaktivere den dårlige appen eller aktivere funksjonen for blokkering av annonser og forgrunnsvinduer i nettleseren din.

 1. Forhindre at annonser vises i Google Chrome.

  Hvis du bruker Google Chrome som standard nettleser og du får popup-annonser på den hele tiden, er det en innstilling du kan endre for å blokkere dem. Du må gå inn under Chrome-nettleserens innstillinger og sørge for at funksjonene for blokkering av annonser og popup-vinduer er aktivert. Etter det skal de irriterende annonsene stoppe.

  Husk at nettsteder kan fortsette å vise vanlige annonser, selv om funksjonen for blokkering av popup-annonser er aktivert. De vises som statiske annonser og skal ikke dukke opp som før.

  Hvis du vil vite hvordan du blokkerer annonser i Chrome-nettleseren din, kan du gå til dette innlegget.

 2. Deaktiver annonser på Samsung Internet.

  For de som er nye for Samsung-enheter, er standard nettleser vanligvis Samsung Internet-appen. Hvis du ikke har installert noen ny nettlesingsapp på telefonen din, og du ikke er sikker, kan du dobbeltsjekke om det faktisk er Samsung Internet-appen du bruker. Bare åpne appen og gå til Innstillinger-menyen. Hvis du ser Om Samsung Internet , bruker du Samsung-nettleseren.

  Blokkering av annonser eller popup-vinduer på Samsung Internet ligner på Google Chrome. Alt du trenger å gjøre er å åpne appen, gå til Innstillinger og aktivere funksjonen for annonseblokkering. Lær hvordan du blokkerer popup-annonser på Samsung Internet ved å følge dette innlegget.

 3. Identifiser og slett den nyeste appen.

  Dårlige apper kan også vise popup-annonser. For at annonser skal vises, må disse appene kjøres aktivt på enheten. 

  Hvis du først nylig la merke til popup-annonser, kan du bruke Google Play Store-appen til å sjekke den nyeste installerte appen og avinstallere den om nødvendig. Ved hjelp av Play-butikken kan du begrense appene som kan være årsaken til popup-vinduene ved å slette dem enkeltvis. 

  For å vite hvordan du identifiserer mulige dårlige apper, følg trinnene i denne artikkelen.

Bruk sikkermodus for å fjerne virus manuelt

Noen ondsinnede apper kan installere andre apper som er designet for å kapre et system og til slutt tvinge annonser hele tiden. Hvis du tror at telefonen din har skadelig programvare, må du sørge for å skanne enheten med en antivirusenhet eller bruke Safe Mode-verktøyet for å fjerne a.virus manuelt.

Foreslåtte målinger:

 • Hvordan identifisere den sist brukte appen for å fikse popup-annonser i Android
 • Slik blokkerer du popup-annonser i Samsung Internet Browser
 • Slik blokkerer du popup-annonser i Google Chrome

Få hjelp fra oss

Har du problemer med telefonen din? Kontakt oss gjerne ved hjelp av dette skjemaet. Vi prøver å hjelpe. Vi lager også videoer for de som ønsker å følge visuelle instruksjoner. Besøk vår GalaxyS2 Youtube-kanal for feilsøking.