Slik endrer du Snapchat-brukernavn i 2020: Hjelpeguiden

Hvis du ikke foretrekker å endre visningsnavnet på Snapchat og velger å ha ønsket brukernavn, har du ikke noe annet valg enn å deaktivere din nåværende Snapchat-konto (som bare kan gjøres fra nettversjonen av Snapchat) og opprette en ny konto.

Merk også at du ikke kan overføre kontodata fra den gamle. Dermed kan du ikke lenger bruke det slettede brukernavnet for Snapchat-kontoen hvis du planlegger å bruke det i fremtiden når du oppretter en ny konto. Så tenk på disse ulempene før du bestemmer deg for å ha en annen Snapchat-konto og brukernavn og deretter slette den eksisterende.

Kontakt Snapchat Support

For ytterligere informasjon, kan du besøke snapchat-støttenettstedet. Hvis du blir bedt om å bruke informasjonskapsler eller nettstedets informasjonskapselregler med Godta informasjonskapsler eller innstillinger for informasjonskapsler, kan du se bort fra skjermvarselet ved å klikke på “x” -ikonet. På sidens søkefane skriver du inn spørsmålene dine angående kontoen din og får hjelp.

Jeg håper at vi er i stand til å hjelpe deg på en eller annen måte. Hvis du finner denne informasjonen relevant, kan du spre nyheten ved å dele dette innlegget. Du kan også vise oss din støtte ved å abonnere på YouTube-kanalen vår. Takk for at du leser!