Hvordan fikse en Galaxy S8 som tilfeldig åpner apper alene

Hei og velkommen til en annen feilsøkingsartikkel for # GalaxyS8. Denne vil svare på tre rapporterte rapporter om denne enheten, så vi håper du vil finne det nyttig.

Problem nr. 1: Hvordan fikse en Galaxy S8 som tilfeldig åpner apper alene

Jeg har Galaxy S8, og de siste månedene har den hatt et sinn. Uansett hvilken app jeg er i på den tiden, vil telefonen min tilfeldig åpne andre apper / varsler. Betydning, jeg kan sveipe gjennom Instagram når jeg får en tekstmelding, og telefonen min åpner automatisk meldingsappen min for den samtalen. Det samme vil skje tilfeldig med Google-vær dukker opp. Alle råd er verdsatt! - Eitan

Løsning: Hei Eitan. Det er to mulige grunner til at S8 oppfører seg slik. Den ene er at det er et problem med digitalisereren, noe som betyr at den kan være fysisk ødelagt, skadet eller ikke fungere. Den andre er at det kan være et problem med operativsystemet. Vi tror ikke telefonen din kan være infisert, men dårlige apper eller skadelig programvare kan også forårsake tilfeldige annonser og app-popup-vinduer. Noen av disse tingene kan være sanne, så du vil sjekke hver av dem.

Sjekk digitalisereren

Telefonens skjermskjermenhet består av tre hoveddeler - digitizer, skjerm og flexkabel. Skjermen er den som viser bildene du ser mens digitalisereren er et tynt gjennomsiktig lag som registrerer berøringene dine slik at de kan gjenkjennes av operativsystemet. Signalet og kraften som digitalisereren trenger leveres gjennom flexkabelen som går til hovedkortet. Sammen gjør disse tre delene det mulig å se hva du vil skal vises på skjermen, mens du også bruker skjermen til å sende kommandoer til hovedkortet.

Hvis digitalisereren av en eller annen grunn ikke lenger fungerer som den skal, kan det føre til tilfeldige innganger som operativsystemet kan tolke som kommando for å åpne apper. Samsungs skjermmontering har vist seg å være pålitelig i mange år nå, og ærlig talt bryter de sjelden. Den vanligste årsaken til at en del av en skjermenhet mislykkes, er fysisk skade 99% av tiden. Dette kan oppstå når en telefon tappes, utsettes for elementer som vann eller væske, eller blir stående i nærheten av en varmekilde. Hvis noen av disse tingene oppstår før du merker problemet, er det stor sjanse for at telefonens digitaliseringsapparat er fysisk ødelagt. Dessverre kan et slikt problem ikke løses ved å bare gjøre noen programvare ting. Du må sende telefonen til Samsung slik at de kan reparere den for deg.

Hvis du ikke tror det er noen maskinvarefeil involvert, kan du sjekke hvordan digitalisereren fungerer ved å bruke enhetens servicemeny. Dette er en skjult meny beregnet kun på teknikere, så du vil være forsiktig når du velger eller kjører noen tester. For feilsøkingsformål i saken din, vil du begrense deg til å bare teste skjermen. Dette er de nøyaktige trinnene du vil gjøre:

 1. Åpne Telefon (oppringing) -appen.
 2. Slå * # 0 * #
 3. Velg Berør .
 4. La telefonen ligge som den er og se om den lager linjer eller prikker alene. Hvis det gjør det, betyr det at digitalisereren sannsynligvis er skål.

Fabrikkinnstilling

Hvis digitalisereren er bra, og telefonen din ikke ble fysisk skadet i det hele tatt, må du vurdere å gjøre en tilbakestilling av fabrikken for å se om det er noe programvarefeil som ligger bak problemet. Dette er hvordan:

 1. Slå av enheten. Dette er viktig. Hvis du ikke kan slå den av, vil du aldri kunne starte opp i gjenopprettingsmodus. Hvis du ikke klarer å slå av enheten regelmessig via strømknappen, må du vente til telefonens batteri er tømt. Lad deretter telefonen i 30 minutter før du starter opp i gjenopprettingsmodus.
 2. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 4. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'wipe data / factory reset'.
 5. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 6. Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 7. Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 8. Når hovedtilbakestillingen er fullført, er 'Start systemet på nytt nå' uthevet.
 9. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Se etter skadelig programvare eller dårlig app

Nå er det en mulighet. Hvis problemet forsvinner etter en tilbakestilling av fabrikken, men kommer tilbake senere, etter at du har installert apper, kan du satse på at årsaken er en av disse appene. Som nevnt ovenfor kan dette være en skadelig programvare eller bare et dårlig kodet program som har blitt inkompatibelt med operativsystemet. Hvis du befant deg i denne situasjonen, må du identifisere selve appen gjennom prøving og feiling. Det er ingen automatisert måte å hjelpe deg med å gjøre dette raskere. Med andre ord, du må bruke tid og krefter på å avinstallere, observere og avinstallere igjen til du har begrenset årsaken.

Problem nr.2: Galaxy S8 sosiale medier-apper mangler varselmerker

Etter oppdateringen til Oreo i forrige uke sluttet jeg å motta varsler om sosiale medier. Som normalt ikke ville plaget meg, men jeg er Social Media Manager for et selskap. Jeg pleide å få det vanlige varselet - dukker opp på startskjermen og den lille oransje sirkelen med et nummer, men nå, for å se om jeg har noen varsler, må jeg faktisk åpne appen for å se om det er noe der. Dette skjer med FB, Page Manager, Twitter og Snapchat. Tekstmeldingene mine fungerer bra. Jeg har gått gjennom alle innstillinger. Jeg ville bare at du skulle vite at fyren fra i går ikke var alene om frustrasjonsvarselet. Så jeg trenger egentlig ikke svaret "gjør disse tingene" - fordi jeg har gjort det. Dette er mer en FYI. - Jolene

Løsning: Hei Jolene. Hvis Galaxy S8 ikke lenger viser merkene eller den oransje sirkelen med et tall på toppen av appene, er det sannsynligvis fordi BadgeProvider-appen ikke fungerer som den skal. Følg disse trinnene for å fikse det:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Apper.
 3. Trykk på Flere innstillinger øverst til høyre (trepunktsikon).
 4. Velg Vis systemapper.
 5. Finn og trykk på BadgeProvider-appen.
 6. Trykk på Lagring.
 7. Trykk på Fjern hurtigbuffer-knappen.
 8. Start S8 på nytt og se etter problemet.

Hvis det ikke fungerer, må du også tømme appens data:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Apper.
 3. Trykk på Flere innstillinger øverst til høyre (trepunktsikon).
 4. Velg Vis systemapper.
 5. Finn og trykk på BadgeProvider-appen.
 6. Trykk på Lagring.
 7. Trykk på Fjern data-knappen.
 8. Start S8 på nytt og se etter problemet.

Hvis begge prosedyrene ikke hjelper, kan du prøve å tørke cachepartisjonen med disse trinnene:

 1. Slå av enheten. Dette er viktig. Hvis du ikke kan slå den av, vil du aldri kunne starte opp i gjenopprettingsmodus. Hvis du ikke klarer å slå av enheten regelmessig via strømknappen, må du vente til telefonens batteri er tømt. Lad deretter telefonen i 30 minutter før du starter opp i gjenopprettingsmodus.
 2. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vil vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 4. Trykk på Volum ned-tasten for å markere "tørk cache-partisjon."
 5. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 6. Trykk på Volum ned-tasten for å markere “ja” og trykk på av / på-knappen for å velge.
 7. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir “Start systemet på nytt nå” uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Problem nr.3: Galaxy S8 vil ikke fungere på grunn av FRP-lås

Jeg kjøpte en brukt S8 og så på fyren tørke den rett etter at jeg betalte for den. Jeg var glad for å se det, men når jeg kom hjem, sitter jeg fast med Frp-tingen, og han kommer ikke tilbake. Jeg har prøvd apk-løsningen din, men den gjenkjenner ikke skannediskens usb-kombinasjonsstasjon. Eventuelle forslag til hva jeg kan gjøre. Jeg er veldig frustrert over hele denne situasjonen. Det var med Rogers, en kanadisk transportør. - Jason Vandal

Løsning: Hei Jason. Samsung har allerede befestet Frp om at tidligere forslag og løsninger ikke lenger fungerer. På dette tidspunktet er den eneste måten du får telefonen til å fungere, ved å la den tidligere eieren låse opp den ved å legge inn Google-legitimasjonen.