Slik løser du en Google Pixel 3 XL som ikke slås på (Ingen strøm)

Et av de vanligste problemene mange Android-brukere støter på er No Power-problemet. I denne feilsøkingsartikkelen gir vi trinnene for hvordan du fikser Google Pixel 3 XL som ikke slås på.

Husk at vi gir svar på Android-problemer før vi fortsetter. Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden. Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Hva er årsakene til at Google Pixel 3 XL ikke kan slå på?

Det er en rekke ting du må sjekke for å avgjøre den virkelige årsaken til at Google Pixel 3 XL ikke slår seg på igjen. Avhengig av historikken til enheten din, kan det enten være et problem med ladetilbehør, en dårlig app, en programvarefeil eller en dårlig maskinvare. Så for eksempel, hvis du droppet Pixel-enheten din før du opplevde problemet, må det mest sannsynlige problemet være maskinvarerelatert. I dette tilfellet kan feilsøking av programvare være nytteløst, da den mest sannsynlige årsaken til at telefonen ikke reagerer eller er død, er en ødelagt maskinvare. For denne vil du ikke lete etter programvareløsninger lenger, og i stedet få Google sjekket telefonen for reparasjon eller utskifting. Hvis telefonen fungerte normalt før og den aldri ble tapt, fysisk påvirket eller utsatt for elementer,Det kan være et programvareproblem som forårsaker at systemet ikke starter opp. Det er en sjanse for at du kanskje kan løse problemet på ditt nivå.

Nedenfor er noen av de vanligste årsakene til at en Google Pixel 3 XL ikke kan slå på:

 • ødelagt ladetilbehør
 • skadet ladeport
 • batteriet kan være helt tomt
 • skjermproblem
 • programvarefeil
 • dårlig app
 • maskinvarefeil

Hvordan fikse en Google Pixel 3 XL som ikke slås på

Feilsøking av Google Pixel 3 XL kan ta litt tid. Husk å gjøre våre forslag nedenfor når du har god tid til overs. Igjen, avhengig av den virkelige grunnen, kan dette problemet kanskje ikke løses på ditt nivå.

Kontroller at ladetilbehør fungerer

En av de vanligste årsakene til at et flaggskiptelefon dør for tidlig, er bruken av ettermarked eller tredjeparts ladetilbehør. Noen av slikt tilbehør, spesielt de billige, gir kanskje ikke riktig mengde strøm til systemet under lading fordi de fungerer i forskjellige parametere. Det er av denne grunn at vi alltid anbefaler at du holder med offisielt tilbehør for lading. Google Pixel 3 XL ble bare testet for å fungere med ladekabler og adaptere som leveres av Google. Bruk av en ikke-offisiell kabel eller adapter kan skape en konflikt med telefonens strømkrav.

Av hensyn til denne feilsøkingen må du bare bruke offisiell ladekabel og adapter. Hvis du ikke finner kabelen og adapteren som fulgte med telefonen, kan du låne dem fra en venn eller besøke din lokale Google-butikk og bruke tilbehør i butikken.

Sørg også for at kabelen er koblet riktig til adapteren og til microUSB-porten på telefonen. Hvis adapteren eller ladekabelen er skitten, kan det hende at det ikke opprettes en solid forbindelse under lading.

Hvis du har brukt det samme ladeuttaket hele tiden, må du sørge for at det fungerer. Eller du kan bruke en annen.

Sjekk om enheten lades

Når du har sørget for at du har godt fungerende ladetilbehør, er neste feilsøkingstrinn å se om enheten har en ladning. Normalt viser en Pixel-enhetsvisning at den lades et øyeblikk etter at du kobler den til. Dette indikeres av et rødt LED-lys eller et batteriikon som vises.

Hvis et batteriikon vises etter å ha ventet i 1 minutt, må Pixel ha slått av etter at du har mistet batteriladingen. I dette tilfellet kan du bare starte den på nytt etter at den er ladet i noen minutter.

Hvis det i stedet er et rødt LED-lys, betyr det at batteriet har blitt tømt helt. Du vil ikke la dette skje igjen, da dette kan gjøre batteriet helt ubrukelig. Hvis Pixel 3 XL viser et blinkende rødt lys, kan du prøve å la telefonen være ladet i minst 30 minutter. Start deretter telefonen på nytt.

Sjekk om skjermen er skadet

Mange brukere feiler et skjermproblem med No Power-problemet. Sistnevnte er annerledes fordi det betyr at systemet er totalt dødt eller ikke svarer. Et skjermproblem kan derimot bety at det bare er et problem med skjermenheten, men systemet fungerer normalt ellers. Hvis Google Pixel 3 XL fremdeles lager varsellyder, viser LED-lys når du lader, eller lades når det er innkommende varsler eller meldinger, men skjermen forblir svart hele tiden, betyr det at det bare må være et problem med skjermen. Hvis du droppet telefonen eller ble våt før, må det være et maskinvareproblem som forhindrer at skjermen fungerer som den skal. Du kan enten feilsøke skjermen eller sende enheten til Google for reparasjon eller erstatning.

Lad med PC

Noen ganger kan lading med offisiell ladekabel og adapter slutte å fungere på grunn av en feil. Hvis dette skjer, kan du prøve å se om Pixel 3 XL lades via en datamaskin. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Slå på datamaskinen.
 2. Koble Pixel 3 XL til datamaskinen din ved hjelp av en kjent fungerende ladekabel.
 3. La telefonen lade i minst 30 minutter.
 4. Koble fra og koble kabelen fra telefonen igjen innen 10 sekunder.
 5. Prøv å starte telefonen på nytt ved å holde inne av / på-knappen i noen sekunder. Trykk deretter på Start ikonet på nytt.

Bruk maskinvareknapper

Når telefonen er koblet til stikkontakten eller datamaskinen, trykker du på og holder inne av / på- og volum ned-knappene samtidig. Gjør dette i minst 20 sekunder. Hvis det er et rødt LED-lys, betyr det at batteriet er helt utladet. Sørg for å la enheten lade i minst 30 minutter før du prøver å slå den på igjen.

Hvis Android-ikonet og ordet "Start" med en pil rundt det når du lader, må du lade telefonen i 30 minutter før du starter den på nytt. Etter lading i 30 minutter, trykk og hold inne strømknappen og trykk på Start på nytt.

Få profesjonell støtte

Som sluttbruker er det bare så mye du kan gjøre hvis Google Pixel 3 XL bestemmer deg for ikke å ta sikkerhetskopi. Hvis forslagene ovenfor ikke vil gjøre noen forskjell, betyr det at problemet ikke kan løses til slutt. Å slå på enheten din er en kompleks prosess som krever synkronisert programvare og maskinvareprosesser. Siden det ikke er noen klar måte å vite nøyaktig hva som skjer med hele systemet, er det beste alternativet for deg å la en utdannet profesjonell sjekke telefonen fysisk. I dette tilfellet vil du la Google håndtere reparasjonen.