5 beste appene å skrive på bilder

Fotoredigering i dag er ikke det samme som for noen år siden, den beste appen å skrive på bilder har gjort det så mye enklere for alle. Det er flere apper i dag som hjelper deg med å redigere bilder ned til minste detalj. Med dette i bakhodet vil du tro at det å skrive over bildene dine ikke burde være en tøff jobb. Men det kan være hvis du ikke får riktig app på smarttelefonen din. Så i dag skal vi snakke om noen få apper som i stor grad vil hjelpe deg med å redigere bildene dine og til og med skrive over bilder innen få trinn. Gitt mengden apper der ute, kan det være ganske vanskelig å liste opp de beste appene individuelt. Vi skal imidlertid begrense det til de fem beste appene for å skrive på bilder for å skrive på bilder som vi kan finne i Google Play Store.

Beste apper å skrive på bilder

beste appen å skrive på bilder

1) Snapset

Snapseed er et populært Google-program som lar deg gjøre omfattende fotoredigering rett fra smarttelefonen din. Den er designet for Android, noe som betyr at du finner alle viktige verktøy for å forbedre bildene dine. Du kan endre bakgrunnsgjennomsiktighet (bokeh), forbedre hvitbalanse og til og med legge til tekst i bildene dine, selv om prosessen er litt kjedelig enn vanlig. Vi anbefaler denne appen for samling av funksjoner den tilbyr, noe som gjør den til en populær app blant brukere og bilderedigeringseksperter.

Ved å bruke den selektive filterbørsten kan du gjøre detaljerte bilderendringer som potensielt kan forbedre hele bildet. Snapseed var også blant de første appene som støttet rå- og .dng-filer som standard. Med dette i bakhodet er appen høyt ansett som en av de beste bilderedigeringsappene på Android. Siden appen kommer fra Google, får den hyppige oppdateringer med nye funksjoner og tillegg. Forventet er Snapseed en gratis nedlasting på Play Store uten annonser eller kjøp i appen. Den er kompatibel med enheter som kjører Android 4.4 og nyere.

Last ned den nå: her

beste appen å skrive på bilder

2) Pixlr

Dette er et utmerket program for redigering av bilder som hjelper deg med å gjøre mange endringer i bildet ditt, mens du også inkluderer grunnleggende redigeringsfunksjoner som muligheten til å legge til tekst over bildene dine. Bildene kan filtreres, eller til og med konverteres til kunstverk ved hjelp av Pixlrs smarte redigeringsalgoritmer. Naturligvis lar appen deg også fjerne eller redigere flekker fra ansiktet ditt, bleke tennene og så videre. Hvis det er en funksjon eller et filter du bruker ofte, kan du finne det raskt fra favorittlisten din. Pixlr er også et flott verktøy for å lage collager ved hjelp av en rekke bilder fra fotogalleriet ditt.

Pixlrs bibliotek med effekter og funksjoner vokser stadig, slik at du kan gjøre mange flere endringer og redigeringer av bildene dine med påfølgende appoppdateringer. Når du har den redigeringen du ønsker, kan du dele dem direkte på sosiale medier-apper som Facebook, Instagram osv. Pixlr er en gratis nedlasting på Google Play Store og kommer med annonser og kjøp i appen. De beste appene du kan skrive på bilder er kompatible med enheter som kjører Android 4.1 og nyere.

Last ned den nå: her

beste appen å skrive på bilder

3) PicMonkey

Dette er en omfattende fotoredigeringsapp som kan hjelpe deg med å gjøre endringer i eksisterende bilder, legge til filtre og selvfølgelig skrive over bilder eller til og med legge til logoer. Du kan til og med justere gjennomsiktigheten til klistremerker eller tekst, noe som gir deg omfattende kontroll over endringene. Videre kan du også justere lysstyrken på et bilde, beskjære eller endre størrelse på bilder, eller bruke "Presto" -funksjonen for automatisk å forbedre bildet ditt med forhåndsinnstilte innstillinger.

Appen lar deg også legge til kontur og justeringer til hudfarge, tenner og så videre, men disse funksjonene krever et kjøp i appen. PicMonkey lar deg ta opp bildene dine for personlig bruk eller foreta profesjonelle oppgaver, så brukstilfellene er mange ved å bruke denne appen. Den nye funksjonen kalt Cutout lar deg slette bakgrunner selektivt eller bruke former som cookie cutter. PicMonkey er en gratis app i Google Play Store uten annonser, selv om det er kjøp i appen. Appen fungerer med enheter som kjører Android 5.0 og nyere.

Last ned den nå: her

beste appen å skrive på bilder

4) Phonto

Denne appen har mer appell siden den er designet for å tilby brukerne en måte å legge til tekst over bilder. Det er over 200 skrifter å velge mellom, noe som kan gjøre jobben din vanskelig gitt valgene som tilbys. Tekst kan endres, selvfølgelig, så det er ingen mangel på redigeringsalternativer med denne appen. Du kan også laste ned gratis skrifttyper fra online kilder, noe som gir deg friheten til å ta med dine egne favorittskrifter til ligningen. Skaperne av appen nevner at appen ikke vil fungere på samme måte som sin iOS-motpart, hovedsakelig på grunn av begrensninger på plattformen, så hvis du har brukt Phonto på iOS, forvent ikke samme nivå av kontroller her.

Med over 10 millioner installasjoner er Phonto et utrolig populært tilbud på Play Store. Det er en gratis nedlasting, men kommer med annonser og kjøp i appen. Hvis du liker appen og dens funksjoner, anbefaler vi på det sterkeste at du velger det annonsefrie alternativet fra Innstillinger som lar deg kjøpe i appen og fjerne annonser helt. Appen fungerer med enheter som kjører Android 4.0.3 og nyere.

Last ned den nå: her

beste appen å skrive på bilder

5) PicLab

Denne appen er spesielt egnet for de som liker typografi, takket være antall tilgjengelige skrifter og stiler. I tillegg til disse funksjonene lar appen deg også gjøre omfattende endringer i bilder ved å fjerne flekker og legge til filtre. Det beste med denne appen er at den ikke krever at brukerne har forhåndskunnskap om redigering på telefonen eller på annen måte. Det er lett å forstå, og du vil lære alt om funksjonene på kort tid. Appen leveres med forhåndsinnstilte forhold for beskjæring og kutting av bilder som passer for sosiale medier.

Appen har også et tegneverktøy ombord, slik at du kan skrive med en konvensjonell blyantmarkør på toppen av bildene. Til slutt lar appen deg også lage collager ved hjelp av flere bilder. Det er en gratis app fra Play Store og kommer med annonser og kjøp i appen. Sjekk ut de beste appene du kan skrive på bilder

Last ned den nå: her

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.