Samsung Galaxy S5 fryser, lags og andre relaterte problemer

#Samsung Galaxy # S5 er sannsynligvis best kjent for å være en mobil enhet med en av de bedre spesifikasjonene som er tilgjengelige i markedet i dag. Bruken av en Snapdragon 801-prosessor kombinert med 2 GB RAM gjør at telefonen fungerer jevnt uansett hvilken app eller hvilket spill som kjører på den.

Samsung Galaxy S5

Det er imidlertid tilfeller når telefonen står overfor problemer med frysing eller forsinkelse. Dette er mest sannsynlig forårsaket av programvarekonflikter eller datakonflikter. Noen ganger kan et problem med telefonens maskinvare også være en faktor i dette problemet.

I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S5 fryser, lags og andre relaterte problemer. Vi har samlet noen av de siste utgavene av denne typen som ble sendt til oss av leserne våre, og har gitt de beste feilsøkingstrinnene nedenfor.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S5 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S5 helt fryser

Problem: I løpet av de siste månedene har jeg lagt merke til at telefonen min hang etter. Nå har det kommet til det punktet hvor telefonen min helt fryser. Hvis jeg bruker en app, for eksempel kart, og en samtale kommer jeg, kan jeg ikke svare på samtalen fordi telefonen min er helt frossen. Det vil ikke tillate meg å bevege meg etter hverandre uten et alvorlig minuttforsinkelse imellom. Jeg har gjort en myk tilbakestilling, hard tilbakestilling av fabrikken, og nå er den til det punktet hvor jeg tar ut batteriet minst to til tre ganger om dagen for å gjøre myk tilbakestilling ... Vennligst HJELP

Løsning: Oppstår problemet fortsatt etter at du har tilbakestilt fabrikken? Prøv å sjekke ved å sikkerhetskopiere telefondataene dine, og gjør deretter en ny runde med fabrikkinnstilling. Når tilbakestillingen er gjort, må du ikke installere noen apper ennå. Observer telefonen din først og se om den fryser. Hvis telefonen ikke fryser, kan problemet skyldes en tredjepartsapp du tidligere har installert på telefonen. Hvis telefonen fryser, kan dette enten være forårsaket av et defekt microSD-kort (hvis telefonen din har en, så prøv å ta den ut) eller en korrupt telefonprogramvare. Hvis problemet skyldes sistnevnte, kan du prøve å blinke en ny kopi av telefonens fastvare til telefonen. Instruksjoner om hvordan du gjør denne prosedyren finner du på flere av de populære Android-forumene online.

S5 fryser

Problem: Minst en gang om dagen fryser telefonen min, og skjermen fungerer ikke. Noen ganger vil appene mine (spesielt snapchat) slå seg av og på og avslutte appen og deretter gå inn igjen uten at jeg gjør noe. Noen ganger også når jeg skriver, fryser tastaturet og trykker på tilfeldige bokstaver som jeg ikke har rørt på tastaturet. Ofte når jeg slår av skjermen, blinker en grønn skjerm før den slås av. Eventuelle ideer om hva som skjer og hva jeg kan gjøre med det.

Løsning: Siden dette problemet oppstår av og til, er det mest sannsynlig forårsaket av en eller annen form for korrupte data på telefonen din. Du bør prøve å starte telefonen i gjenopprettingsmodus og deretter tørke cachepartisjonen. Start telefonen på nytt normalt, og sjekk om telefonen fortsatt fryser.

En annen faktor som kan forårsake problemet hans, er programvarekonflikt forårsaket av en tredjepartsapp du lastet ned. For å sjekke om dette er tilfelle, må du starte telefonen i sikkermodus. I denne modusen er det bare de forhåndsinstallerte appene som kan kjøres mens apper du lastet ned og installerte er deaktivert. Vær oppmerksom på om telefonen din fortsatt fryser i denne modusen. Hvis telefonen ikke fryser, kan problemet skyldes en app. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.

Har telefonen et microSD-kort installert? Dette kan også være en faktor som kan føre til at telefonen fryser. Prøv å ta ut kortet, og sjekk om problemet fortsatt oppstår.

Hvis feilsøkingstrinnene ovenfor mislykkes, foreslår jeg at du sikkerhetskopierer telefondataene dine og foretar en tilbakestilling av fabrikken.

S5 Dragon Story Game fryser

Problem: Jeg har spilt Dragon Story en god stund nå (jeg er i ferd med å være nivå 129), spillet fryser, jeg blir slått av spillet, tastaturet dukker opp for at jeg skal legge ut til naboene mine på spillet så gå bort. Jeg har investert mye tid og penger på dette spillet og vil ikke miste det. Hva skal jeg gjøre for å løse problemene?

Løsning: Forsikre deg om at du er koblet til en stabil internettforbindelse når du spiller spillet. Noen ganger hvis spillet krever en Internett-tilkobling og telefonen din er frakoblet, kan fryseproblemet oppstå.

En annen faktor som kan forårsake fryseproblemet, er microSD-kortet på telefonen din (hvis du har en installert). Prøv å bytte ut dette kortet og se om problemet fortsatt oppstår.

Korrupte data i spillet kan også forårsake dette problemet. Prøv å tømme hurtigbufferen og dataene til appen. Du bør også følge opp dette ved å tørke cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.

Hvis problemet fortsatt vedvarer, avinstallerer du appen og laster ned en ny versjon fra Google Play Store.

S5 fryser etter installasjon av Lollipop Update

Problem: Telefonen min, som er en Samsung Galaxy S5 mini, fortsetter å fryse etter at jeg installerte lollipop-oppdateringen. Det fungerer som skjermen fungerer, men pekeplaten gjør det ikke. Jeg har prøvd å tilbakestille telefonen, tilbakestille batteriet og tørke ekstra hurtigbuffer. Vennligst hjelp!

Løsning: Har telefonen et microSD-kort installert? Hvis den har prøvd å ta den ut, så sjekk om telefonen din fortsatt fryser. Hvis problemet fortsatt oppstår, foreslår jeg at du nedgraderer telefonprogramvaren til forrige versjon. Du må blinke den gamle programvareversjonen manuelt til telefonen. Instruksjoner om hvordan du gjør dette finner du på flere av de populære Android-forumene på nettet.

S5 fryser konstant og kjører varmt

Problem: Telefonen min fryser konstant og blir varm. Dette har skjedd for alltid nå. Noen ganger er det verre enn andre. Det er absolutt ting som skjer i bakgrunnen. Halvparten av tiden når jeg går til skjermen for å tvinge avslutte apper, er den skyldige google play music som er på av en eller annen grunn. Når det fryser, er det forskjellige nivåer av hvor ille det blir. Noen ganger tar det litt tid å skrive. Andre ganger begynner appene å krasje en etter en, ellers ringer telefonen mens jeg sender SMS eller sender en e-post, og den fryser, og jeg kan ikke svare på samtalen eller fortsette å skrive. Jeg HATER DENNE TELEFONEN. Det burde ikke være slik, ikke sant? Nylig har jeg begynt å slå på "" begrens bakgrunnsdata "" når jeg er i et wifi-område. Det er det eneste som ser ut til å fikse det, men kan ikke holde det slik hele tiden. Hva kan jeg gjøre annet enn å kjøpe en ny telefon.

Løsning: Problemet kan skyldes korrupte data på telefonen din. Prøv å starte telefonen i gjenopprettingsmodus og tørk cachepartisjonen. Start telefonen på nytt normalt, og sjekk om problemet fortsatt oppstår. Hvis det gjør det, må du sikkerhetskopiere telefondataene og deretter tilbakestille fabrikken.

S5 fortsetter å krasje etter oppdatering av lollipop

Problem: Etter at Samsung lastet ned Lollipop-oppdateringen, begynte telefonens korte sykluser hele tiden å starte, krasje og starte på nytt, om og om igjen og igjen, ... Jeg har prøvd alle tre versjonene av omstart, inkludert tilbakestilling av fabrikken, og telefonen vil bare starte en omstart og låser opp . Jeg ville være bekymret hvis det ikke var for det faktum at jeg har en Galaxy Note 3 som fremdeles fungerer.

Løsning: Har telefonen et microSD-kort installert? Hvis det gjør det, kan du prøve å ta det ut og sjekke om problemet fortsatt oppstår. Hvis problemet fortsatt vedvarer, kan du prøve å sjekke om problemet oppstår med laderen koblet til. Hvis det ikke oppstår, kan problemet skyldes at telefonbatteriet ikke gir riktig spenning. Få et nytt batteri og se om dette løser problemet.

Hvis feilsøkingstrinnene ovenfor mislykkes, foreslår jeg at du manuelt blinker den forrige programvareversjonen tilbake til telefonen. Instruksjoner om hvordan du gjør dette finner du på flere av de populære Android-forumene på nettet.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.