De 5 beste adressebokappene for Android i 2020 | Droid-fyren

Kontakter på telefonen vår er avgjørende for å hjelpe oss å holde kontakten, og den beste adressebokappen for Android gjør det så mye enklere. Spesielt for bedrifter er det å holde kontaktene intakte en integrert del av virksomheten. Med fysiske adressebøker ganske foreldet nå, er det fornuftig å ha en robust adressebok på telefonen din, og ikke den som telefonen din følger med.

Det er ikke mange anstendige adressebøkerapper der ute, men vi har fortsatt klart å finne noen virkelig gode apper. Så la oss se på noen av de beste adressebokappene for Android i 2020.

Beste adressebokapps for Android

beste adressebok-appen for Android

1) Cloze Relationship Management

Denne appen er mye mer enn bare en annen adressebok. Som tittelen på appen antyder, hjelper den deg med å administrere relasjoner, både personlige og profesjonelle. Dette gjøres ved å forstå menneskelige kommandoer takket være Smart AI. Appen kan også oppdatere kontakter automatisk basert på endrede e-signaturer. Du kan også bruke denne appen til å stille påminnelser om å følge opp en samtale eller bare nå ut til folk du ikke har snakket med på en stund.

Appen er også god til å håndtere oppgavene dine. Cloze gjør dette ved å gi deg en samlet oversikt over alle viktige data, inkludert e-post, påminnelser, samtaler og tekster, notater, filer samt Twitter- og Facebook-aktivitet. Den beste adressebokappen for Android støtter ikke Instagram foreløpig, så bedrifter basert på plattformen vil være heldige. Det er imidlertid håpet at støtte snart vil legges til. Cloze lar deg også sende personlig e-post til flere mottakere samtidig. Det er egentlig den komplette pakken, og med tanke på hva slags funksjoner den tilbyr, er vi virkelig ikke overrasket over at det er en av de beste der ute. Cloze er en gratis app i Google Play Store og inneholder ikke annonser eller kjøp i appen.

Last ned den nå: her

beste adressebok-appen for Android

2) Hei

Denne appen er ikke så forseggjort som Cloze, men er en utmerket adressebok-app å ha, slik at du aldri glemmer et nummer igjen. Denne appen har en stor database med registrerte brukere, noe som gjør telefonnummeroppdagelse til en relativt enkel prosess. Hvis du er kunde, kan du bruke Hiya til å finne antall lokale virksomheter rundt deg. Hiya fungerer mer som en faktisk adressebok, og lar deg også overvåke hvem som ringer deg og blokkere spammere eller andre trakasserende brukere.

Appen kommer med en ganske anstendig samtaleloggfunksjon, som til og med kan vise kontaktbildet til personen. Dette kan imidlertid kreve at brukeren er et eksisterende medlem av appen. Gitt spam-identifikasjonsfunksjonene til appen, fungerer Hiya også som en utmerket Caller ID-app. Spamvarsler gis umiddelbart, slik at du vet hvilket anrop du ikke skal svare på. Hiya er en gratis app i Google Play Store. Det er ingen annonser her, men det inneholder kjøp i app for ekstra funksjoner.

Last ned den nå: her

beste adressebok-appen for Android

3) Sync.ME

Dette er en lignende app som den vi nevnte ovenfor, og den inneholder også en stor database med brukerinformasjon som telefonnumre, samt navn og bilder (hvis noen). Ved hjelp av dette store settet med kontaktdetaljer kan appen raskt finne ut hvilke tall som er legitime og hvilke som ikke er (spam). I tillegg til å overvåke spammere over telefonsamtaler, tilbyr Sync.ME også søppelpostdeteksjon for tekster, slik at du vet hvor nøyaktig disse meldingene kommer fra.

Brukere vil også bli møtt til en skattekiste av funksjoner her, inkludert samtaleopptak, kontaktsikkerhetskopiering og synkronisering, muligheten til å slå sammen kontakter, blant annet. Den beste adressebokappen for Android kan skure gjennom brukerens Facebook-, Instagram-, Twitter- og LinkedIn-feeder for å se etter nylige bilder som samsvarer med deres personlige profil. Naturligvis gjøres dette med brukerens samtykke, så du kan også velge å velge bort det. Sync.ME tilbyr også anrops-ID-temaer, slik at du kan tilpasse fargen på popup-nummeret. Sync.ME er gratis å laste ned på Google Play Store. Imidlertid kommer det med annonser og kjøp i appen.

Last ned den nå: her

beste adressebok-appen for Android

4) PureContact

Ved første øyekast kan denne appen se ut som en raffinert versjon av Android-kontakter-appen, men det er mye mer. I tillegg til å tilby en strømlinjeformet kontaktvisning, kan PureContact hjelpe deg med å tildele bevegelser for raskt å utføre en handling som anrop, tekst eller til og med tekst ved hjelp av chat-apper. Dette kan tilpasses ved hjelp av appens innstillingsside med muligheten til å dobbeltklikke eller sveipe. Videre kommer PureContact også med 10 vakre Material Design-baserte temaer, selv om dette er begrenset til betalende kunder. Du kan også velge å kategorisere en del av kontaktene dine i grupper, som kan brukes sammen med favorittfunksjonen.

Det er fornuftig å erstatte den eksisterende adressebokappen din med PureContact for å sikre at du får full fordel. PureContact har også en betalt Plus-versjon som bringer et par nye funksjoner til brettet. Heldigvis inneholder den gratis versjonen av appen alle kjernefunksjonene, så du trenger bare den betalte versjonen hvis du trenger widgets eller varslingslinjesynlighet for kontaktene dine. Den gratis versjonen av appen har ikke annonser eller kjøp i appen.

Last ned den nå: her

beste adressebok-appen for Android

5) Covve

Denne appen er ganske lik Cloze når det gjelder funksjonalitet. Covve tilbyr et raffinert brukergrensesnitt og fokuserer på å holde kontakten med forretnings- og personlige kontakter. Det vil også gi deg relevant informasjon om kontaktene dine, som nyheter som direkte kan påvirke dem. Dette gjøres ved å lete etter nyheter i områdene din kontakt bor i eller selskapet de jobber for. Dette kan også fortelle deg hva som skjer med kontaktene dine, selv om du kanskje har mistet kontakten med dem.

Du får også påminnelser om å komme i kontakt med kontaktene dine, og det er til og med alternativet "Jeg er i kontakt" som vil sikre at du ikke får påminnelser om den aktuelle kontakten igjen. Covve er en bemerkelsesverdig polert app, og anbefales på det sterkeste til travle arbeidende mennesker som ikke kan huske alle viktige datoer i kalenderen. Dette er en gratis app, men kommer med kjøp i appen om bord. Det er imidlertid ingen annonser på den beste adressebokappen for Android.

Last ned den nå: her

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.