5 beste DVD Tablet Combo i 2020

Nettbrett er ganske vanlig i teknologibransjen i dag med nye nettbrett som lanseres annenhver dag. Som du kanskje vet, utviklet nettbrett mye i en tid da DVD, en disk som kan inneholde filer og media, ble lagt til side av den nyeste plateplattformen den gang kjent som BluRay. I dag har selv BluRay blitt etterlatt med bare noen få produsenter som fremdeles bruker det mest til spill eller nye filmer.

Produkt Merke Navn Pris
DDAUTO DDAUTO DDA10D Tablet Android 6.0 bærbar hodestøtte DVD-spillere 10,1 tommer IPS Sjekk pris på Amazon
DigiLand DigiLand bærbar DVD-spiller og Android 8.1 Wi-Fi-nettbrett Combo 9-tommers berøringsskjerm Sjekk pris på Amazon
DigiLand Digiland 10.1 \ '\' Dual Screen DVD-spiller for bil med 2 monteringsbraketter Sjekk pris på Amazon
Zeki Zeki TBDV986W Android-nettbrett med innebygd DVD-spiller Sjekk pris på Amazon
RCA RCA 10in Touchscreen Tablet PC / DVD Combo With Android 6.0 (Marshmallow) (Fornyet) Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Så hva om du vil skaffe deg et moderne nettbrett som også støtter DVD-spiller? Vel, hvis du lurer på hva som er bruken av en enhet som denne, tenk noe som bilen din som kan spille DVDer og også tilby fleksibiliteten til en berøringsskjerm.

Dessverre er det ikke mange enheter som dette i markedet i dag. Dette er grunnen til at vi har bestemt oss for å lete på internett for å sikre at vi finner den beste DVD-nettbrettet som er tilgjengelig i markedet i dag. Så la oss ta en titt.

Beste kombinasjon av DVD-nettbrett

1. DDAUTO DDA10D nettbrett

Dette er en hodestøtteskjerm som også fungerer som et Android-nettbrett. Produsenten bruker en 10,1-tommers skjerm på dette nettbrettet, med Android 6.0 Marshmallow som kjører programvaresiden av ting. Selskapet nevner at nettbrettet bruker en firekjerners 1,3 GHz-prosessor under panseret, så den bør kjøre apper så vel som spill. Den kommer også med 16 GB lagringsplass og 1 GB RAM, så multitasking burde ikke være en bekymring her.

Selskapet nevner at dette bruker en DVD-spiller, som gjør at enheten kan beholde den tynne profilen. Den leveres også med et microSD-kort, slik at du enkelt kan spille av filmer eller musikk fra dine bærbare lagringsenheter. Det er Bluetooth 4.0-støtte i tillegg til HDMI-utgang tilgjengelig på denne DVD-nettbrettkombinasjonen, noe som gjør dette til en godt tilkoblet enhet.

Produsenten har pakket inn et 4500 mAh batteri som angivelig kan vare i 2-3 timer filmvisning. Denne skjermen kommer også med et stativ som kan brukes hjemme eller piknik.

Kjøp det nå : Amazon

2. DigiLand bærbar DVD-spiller

Dette er den andre DVD-nettbrettkombinasjonen fra DigiLand som vi snakker om. I motsetning til modellen vi diskuterte ovenfor, er dette litt mindre med en 9-tommers skjerm. Rett under skjermen er det høyttalere på hver side, som kan gi lyd nok til hele bilen.

Det som er bra med denne DVD-nettbrettkombinasjonen, er at den kjører Android 8.1 Oreo, så den er ikke like gammel som noen av de andre nettbrett- / skjermkombinasjonene. Dette kommer også med støtte for Google Play Store, slik at du kan laste ned alle appene og spillene du vil.

DVD-spilleren fungerer akkurat som forventet, og støtter også et bredt spekter av formater. Denne nettbrettet leveres med 16 GB intern lagring, som kan utvides til 32 GB ved hjelp av et microSD-kort.

Kjøp det nå : Amazon

3. DigiLand bærbar DVD-spiller med dobbel skjerm

De som har sett etter en anstendig DVD-nettbrettkombinasjon, vil vite at DigiLand er et av de mest populære merkene der ute. Denne produsenten har flere DVD- og nettbrettkombinasjoner, og den vi velger i dag kommer med to skjermer. Dette er imidlertid ikke din konvensjonelle dual-screen enhet, da den ene skjermen bare brukes som en overvåkingsskjerm mens den andre er en 10,1-tommers berøringsskjerm med Android om bord.

Mens selskapet ikke har nevnt hvor lenge batteriet kan vare i beredskap, kan det visstnok spille filmer i en periode på 2 timer. I tillegg til å ta DVD-er, kan dette nettbrettet også håndtere CDer samt formater som MP3, MPEG-4, DivX og så videre. Den kjører Android 7.0 Nougat, slik at du får all godheten til Android sammen med Google Play Store.

Selskapet nevner at du kan lade denne kombinasjonen med to skjermer ved hjelp av den medfølgende vekselstrømadapteren samt 12V billader, og gir fleksibilitet med hensyn til hvor du bruker den. Hvis du er bekymret for den minimale batterilevetiden, anbefaler vi å koble den til 12V billaderen slik at den kan fortsette å gå uten å gå av.

Kjøp det nå : Amazon

4. Zeki Android-nettbrett med innebygd DVD-spiller

Dette er en enkelt skjerm DVD-spiller nettbrettkombinasjon som har en 9-tommers LCD-skjerm som lar deg spille spill eller til og med se filmer. For de som planlegger å bruke dette på bilene sine, tilbyr selskapet også en hodestøtterem for å holde den intakt mens du kjører. Mens det har et oppladbart batteri ombord, tilbyr selskapet også AC / DC strømadapter og 12V DC biladapter.

Naturligvis kommer nettbrettet også med forhåndslastede Android-apper, selv om den kjører en relativt eldre versjon av Android (Lollipop). Når det gjelder mediealternativer, er dette ikke forskjellig fra en nettbrett du kan komme over i markedet i dag. Dette er fordi den støtter et bredt spekter av formater, i tillegg til DVDer, MP4, Mp3, og så videre. Du kan også velge å legge til media via innebygd microSD-kortspor, mens selskapet som standard tilbyr 8 GB intern lagring.

Selskapet hevder at nettbrettet kan vare i rundt 3 timer på full ladning, men brukere kan rette opp dette ved å holde det plugget inn via den medfølgende strømadapteren for non-stop bruk. Å drive denne DVD-nettbrettkombinasjonen er en 1,3 GHz firekjerners CPU.

Kjøp det nå : Amazon

5. RCA Touchscreen Tablet med DVD

Dette nettbrettet leveres med en 10-tommers 1024 x 600 piksler skjerm ledsaget av 16 GB intern lagring for media og apper. Det er 1 GB RAM her sammen med en firekjerneprosessor som skal hjelpe apper og spill å kjøre ganske jevnt. Ikke la mangel på lagring skuffe deg, siden det også er et microSD-kortspor på enheten. Nettbrettet kommer med Android 6.0 Marshmallow, så selv om det ikke er den nyeste versjonen av Android, er den nylig nok til å være gjenkjennelig for de fleste Android-brukere.

DVD-spilleren her er skjult sikkert, slik at den ikke spretter ut av skallet for mye. Nettbrettet leveres med en strømadapter samt en biladapter ledsaget av en bilstøtterem. Selskapet hevder at batteriet på denne enheten kan vare i opptil 6 timer på en enkelt lading.

Kjøp det nå : Amazon

  1. Er det mulig å spille DVDer på et nettbrett?

    Vel, moderne nettbrett tilbyr ikke denne funksjonen, men hvis du ser hardt nok ut, finner du kombinasjoner av Android-nettbrett og DVD-spiller.

  2. Kan du koble en DVD-spiller til et nettbrett?

    Selv om dette ikke er mulig som standard, er det adaptere og kontakter som kan aktivere tilkobling mellom et nettbrett og en DVD-spiller.

  3. Hvilke av de gode merkene lager DVD-spiller nettbrettkombinasjoner?

    Dessverre er det ikke mange der ute. Men kunder anbefaler merker som Digibrand som har flere DVD-spiller nettbrettkombinasjoner.

Produkt Merke Navn Pris
DDAUTO DDAUTO DDA10D Tablet Android 6.0 bærbar hodestøtte DVD-spillere 10,1 tommer IPS Sjekk pris på Amazon
DigiLand DigiLand bærbar DVD-spiller og Android 8.1 Wi-Fi-nettbrett Combo 9-tommers berøringsskjerm Sjekk pris på Amazon
DigiLand Digiland 10.1 \ '\' Dual Screen DVD-spiller for bil med 2 monteringsbraketter Sjekk pris på Amazon
Zeki Zeki TBDV986W Android-nettbrett med innebygd DVD-spiller Sjekk pris på Amazon
RCA RCA 10in Touchscreen Tablet PC / DVD Combo With Android 6.0 (Marshmallow) (Fornyet) Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.