Hva er min høyde? Disse beste høydemålerappene for Android viser deg

Høyde er målingen av høyden du befinner deg i forhold til havnivå eller bakkenivå. Selv om det ikke er viktig å kjenne høyden din hele tiden, kan det hjelpe når du reiser eller drar ut i fjellene som er over havet. Å kjenne høyden din under disse omstendighetene er ekstremt viktig, da det kan bli stadig vanskeligere å puste i stor høyde. Enheter kjent som høydemåler finnes i markedet spesielt designet for å gi deg detaljert informasjon om høyden din. Fly og andre flybaserte kjøretøy har alle høydemålere i seg som standard, noe som gjør det til en uadskillelig del av en flytur. Altitude Altimeter Apps for Android er tilgjengelig i overflod fra Play Store, men det er veldig viktig å bare velge de beste. Vi skal gjøre den jobben enklere for deg. Så la oss komme rett på det.

Men hva om du ikke har dyre høydemålere når du reiser til et høytliggende sted? Vel, det er der mobile enheter kommer til nytte. Du kan enkelt bruke smarttelefonappene dine til å sjekke høyden din uten å svette. Vi skal snakke om en håndfull apper som tilbyr høydefunksjonen uten å kreve dyrt utstyr.

Hva er min høyde? Disse høydemålerappene for Android vil vise deg

beste høydeapp for Android

1) Nøyaktig høydemåler

Kommer fra utviklerne AR Labs, bruker denne appen nøyaktige beregninger for å beregne høyden din, derav navnet. Appen vil først bedømme din nøyaktige plassering, og deretter tilby høydedata basert på det. Dette sikrer at du får de beste resultatene, ettersom høyder ikke endres med tiden. Du kan til og med stille inn appen til å foreta automatiske beregninger hvert 5. minutt, med andre tidsplaner å velge mellom. Dette gir deg en kort oversikt over skiftende høyder mens du reiser. Appen vil be deg om å foreta kalibreringer nå og da, og det anbefales på det sterkeste å gjøre da det er viktig for nøyaktig fremstilling av høyden din.

Den beste delen her er at du ikke trenger en internettforbindelse for å bruke denne appen. Dette betyr at du kan piske ut appen praktisk talt hvor som helst og begynne å sjekke høyden din uavhengig av hva slags internettforbindelse eller data du får. Dette er noen av funksjonene i gratisappen. Nedlasting av Pro-lisensen vil gi deg noen andre funksjoner som muligheten til å registrere høyden din selv når appen ikke er åpen. Utviklerne vil også fjerne annonser på Pro-versjonen, noe som de gratis brukerne trenger å tenke på. Vi foreslår at brukerne sjekker ut den gratis versjonen først, og bare da betaler for Pro-versjonen.

Last ned den nå: her

beste høydeapp for Android

2) Barometer og høydemåler

Dette er en høyt rangert app som har eksistert i ganske lang tid. Akkurat som appen vi nevnte ovenfor, tilbyr også denne nøyaktig høydeinformasjon ved å bruke det innebygde barometeret for å oppdage trykk fra nærmeste meteorologiske stasjon. Denne funksjonen er veldig avhengig av typen maskinvare du har, men det er en ansvarsfraskrivelse som utvikleren legger ut på appoppføringen. Hvis det ikke er riktig maskinvare som støtter trykkdeteksjon, kan resultatene variere litt og være unøyaktige.

Når det gjelder brukssaker, kan du bruke appen når du skal fiske, da detaljert kunnskap om vindhastighet kan være nyttig. Piloter kan også bruke denne funksjonen, selv om de sannsynligvis vil bruke mer profesjonelt utstyr. Det vil stole på GPS-en din (for det meste) for å få nøyaktig plassering, og tilstedeværelsen av mobildata kan hjelpe deg med å få høyden raskere i noen regioner. Den beste høydeappen for android er gratis å laste ned, men det er annonser om bord. Disse kan imidlertid fjernes ved å kjøpe i appen.

Last ned den nå: her

beste høydeapp for Android

3) Min høyde

Dette er en litt bedre høydeapp som den nylig er oppdatert. Vi kan ikke si noe annet med hensyn til funksjonene, siden hver høyde-app bruker samme beregning for å beregne høyden din. Beregningene er basert på breddegrad og lengdegrad, så det er viktig at du har anstendige GPS-signaler. Det er en fin funksjon som heter Follow Me, som gjør at appen registrerer høydeforandringen din i sanntid og vises når du klatrer oppover på et kart i applikasjonen. Det er også en dedikert kartmodus ombord, slik at du kan velge mellom en rekke kartmodus.

En av advarslene her er at appen krever at telefonen har konstant dataforbindelse for å samle inn dataene. Dette er litt annerledes enn noen av appene vi kjenner til akkurat nå. Dette er imidlertid ikke en dealbreaker. Husk å sjekke ut den beste høydeappen for Android fra Play Store. Det er gratis å laste ned, men har annonser om bord.

Last ned den nå: her

4) Høyde

Denne appen holder det relativt enkelt og tilbyr en grei tilnærming til å beregne høyden din. Det gjør dette ved hjelp av en rekke beregninger, takket være bruken av GPS. Utviklerne nevner at nøyaktige GPS-resultater krever at brukerne er utendørs. En av de fine funksjonene i denne appen er muligheten til å måle høyden din gjennom en tur med detaljerte rapporter om din høyeste høyde og laveste høyde under en tur. Videre hjelper det deg også med å oppdage hastigheten du reiste i, noe som er en god beregning å ha.

Brukergrensesnittet er imidlertid ganske grunnleggende, så forvent ikke å bli imponert ved første øyekast. Appen har imidlertid fått positive anmeldelser fra brukere, noe som er betryggende for nye brukere. Den beste delen av alt er at appen er gratis å laste ned, og det er ingen betalt versjon tilgjengelig her. Du må imidlertid nøye deg med annonser, noe som er litt av en letdown. Utvikleren nevner at appen er kompatibel med enheter som kjører Android 2.3 og nyere, og dekker et stort antall Android-enheter som er tilgjengelig i omløp i dag.

5) Runtastic høydemåler, vær og kompass-app

Runtastic Altimeter kommer fra en av de mest populære treningsappprodusentene, og har det samme løftet om nøyaktig datainnsamling for din gjennomlese, mens delingsalternativer for sosiale medier også er om bord. Hvis du finner ut at brukergrensesnittet er relativt gammelt, er det fordi appen ikke har blitt oppdatert siden 2013. Men det er ikke å si at appen ikke er god nok for 2018. Faktisk er den fortsatt en av de beste høydemålerne apper tilgjengelig der ute.

Dette bruker Runtastic altitude online-tjenesten til å samle inn dataene, og stole dermed på sin egen kilde for bedre nøyaktighet. Altitude Altimeter Apps for Android lar deg også fjerne Runtastic vannmerker fra bildene dine. Appen bruker GPS-sensorer for å nøyaktig forutsi posisjonen din. Som forventet tilbyr appen også varsler om konstant vær for å varsle deg om omgivelsene du reiser til. Dette er en gratis app, men har annonser om bord. Appen fungerer med enheter som kjører Android 2.1 og nyere.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.