Slik løser du (PlayStation 4) PS4-kontroller som blinker blått

En trådløs Sony PlayStation 4-kontroller er avhengig av farget belysning for å indikere en bestemt tilstand eller feil for en bruker, så hvis din har et blinkende blått lys som dukker opp, må du sjekke om den er paret eller synkronisert med en annen enhet. En ustabil eller mislykket forbindelse er vanligvis årsaken til en blinkende blå lys PS4-kontroller.

Start PS4-kontrolleren på nytt

Normalt vil lysfeltet på kontrolleren fortsette å blinke et blått lys når det ikke er koblet til konsollen eller har problemer med å opprettholde en forbindelse. Dette kan også være sant hvis du bruker det når du spiller et spill som Call of Duty Mobile på enheter som ikke er PlayStation, som telefoner eller nettbrett.

For å løse problemet, må du gjøre et par ting. Først kan du starte kontrolleren på nytt. Dette er den enkleste måten å løse dette problemet mesteparten av tiden. Forsikre deg om at kontrolleren er ladet i minst 30 minutter før du starter på nytt og kobler til en konsoll, telefon eller nettbrett. Dette kan fungere hvis kontrollerens batteri er svakt eller ikke lenger kan holde en ladning veldig lenge. Bare trykk og hold på PlayStation-knappen (mellom de to analoge pinnene) i omtrent 10 sekunder. Dette kommer til å slå av kontrolleren.

Tilbakestill PS4-kontrolleren

Hvis omstart av kontrolleren ikke hjelper i det hele tatt, er det neste gode du kan gjøre å tilbakestille den. Hvis du gjør dette trinnet, blir kontrollerens firmware- og programvareinnstillinger tilbake til standardinnstillinger, kobler fra tidligere sammenkoblede enheter og tømmer eventuelle tilkoblingsfeil som kan forhindre at den fungerer som den skal.

For å tilbakestille PS4-kontrolleren din, trenger du en tannpirker av tre eller en bobby pin.

Tilbakestiller en PlayStation 4-kontroller som blinker blått lys

Tid som kreves: 1 minutter

Nedenfor er trinnene for hvordan du tilbakestiller PlayStation 4-kontrolleren:

  1. Slå av kontrolleren.

    Trykk og hold inne PS-knappen i 10 sekunder.

  2. Trykk på reset-knappen.

    Trykk på tilbakestillingsknappen (inne i et lite hull) nederst på venstre avtrekker ved hjelp av et tannpirker eller en bobbipinne. Prøv å holde denne knappen inne i omtrent 3 sekunder.

Når du har tilbakestilt PS4-kontrolleren, må du se etter problemet med blinkende blått lys etter at du har ladet den i omtrent 30 minutter.

Foreslåtte målinger:

  • Slik løser du Call Of Duty Mobile vil ikke åpne eller krasje
  • Hvordan fikse PlayStation 4-kontrolleren slås ikke på
  • Slik løser du PlayStation 4-kontrolleren vil ikke belastes
  • Hvordan dele Steam-spillbiblioteket ditt til familie eller venner

Få hjelp fra oss

Har du problemer med telefonen din? Kontakt oss gjerne ved hjelp av dette skjemaet. Vi prøver å hjelpe. Vi lager også videoer for de som ønsker å følge visuelle instruksjoner. Besøk vår GalaxyS2 Youtube-kanal for feilsøking.