De 5 beste sminkeappene i 2020

Makeup er en eldgammel tradisjon, og den beste sminkeappen som du kan installere på Android-telefonen din har gjort det så mye enklere å gjøre det virtuelt. Mange unge kvinner elsker å sminke ettersom det tillater seg å forbedre skjønnheten og se tiltalende ut generelt. Makeup-produkter er utrolig dyre som du ville være klar over. Noen store selskaper tar hundrevis av dollar for sminkeutstyr. Det er billigere tilbud med baksiden som mangel på kvalitet og en rekke andre problemer. Men siden folk bruker sminke i disse dager for å fremstå bedre på bilder, tillater teknologien brukere å bruke sminke uten å måtte bruke dem fysisk. Selv om det er mislikt å legge sminke til bildene dine for bruk i sosiale medier, føler jeg at hver kvinne har rett til å gjøre som de vil med bildene sine, uten å frykte noe stigma.Vi skal snakke om de beste sminkeappene som hjelper deg å prøve sminke uten å måtte flytte fra sofaen din.

Makeup-apper kan også brukes som en prøvetjeneste før du faktisk investerer i faktiske makeup-produkter. Hvis du ikke har lyst til å gå opp til butikken, kan du bruke sminkeapper for å finne ut hvordan det vil se ut på deg og deretter få sminke som passer for deg.

Beste sminkeapper

best make up app

1) YouCam Makeup

En av de mest populære sminkeappene som er tilgjengelig der ute, YouCam har hjulpet millioner av kvinner med å få den beste sminke som passer for dem. Den kan også brukes til å dele bilder på sosiale medier. Appen har en rekke sminkeeffekter for å forvandle bildet ditt på få minutter. Sminken ser profesjonell ut, noe som er viktig med en app som denne. Du kan til og med få detaljert hudpleianalyse, som kan hjelpe brukerne mye. Dette vil gi deg tips om hvordan du kan forbedre huden din eller fjerne rynker, kviser, flekker, mørke sirkler og mer. Makeup fra en rekke store merker er inkludert, så hvis du noen gang ønsket å vite hvordan en bestemt leppestift vil se ut på deg, er dette appen du kan prøve.

Brukere kan redigere tennene, øynene, øyenbrynene, leppene til presisjon takket være denne appen. Du kan til og med bruke 3D-tilbehør for å forbedre bildene dine. Tilbehør inkluderer briller, hårbånd osv., Og gir mer gnist til bildene dine. Det er også et virtuelt speil (krever kameratilgang), noe som gir deg den perfekte sminkeopplevelsen. YouCam er gratis å laste ned, selv om det er annonser og kjøp i appen. Appen har fått anstendig rangering fra et flertall av brukerne og har blitt lastet ned over 100 millioner ganger, noe som gjør dette til et utrolig populært tilbud.

Last ned den nå: her

best make up app

2) Mary Kay Virtual Makeover

Mary Kay lager fantastiske skjønnhetsprodukter for kvinner. Hvis du er en fan av produktene deres som meg selv, vil du være glad for å vite at de har en dedikert app som lar deg få en makeover i løpet av få minutter. Dette vil også hjelpe deg med å bestemme hvilket produkt av Mary Kay som vil se bra ut for deg og kjøpe dem. Etter å ha brukt effektene og den virtuelle sminke, kan du legge produktene du brukte til handlelisten din for å få en skikkelig makeover hjemme. Appen er praktisk for de som ikke vet hvilken stil de skal bruke. Det lar deg også velge mellom trender som passer for den tiden av året, og holder deg foran jevnaldrende i prosessen.

Appen lar deg også sette ansiktet ditt på et virtuelt cover av "The Look" og dele det rundt sosiale medier. Appen kan også brukes til å få nyttig sminkeinspirasjon hvis du blir revet mellom et bestemt utseende og stil. Naturligvis kan de redigerte bildene dine også lagres direkte i enhetens galleri, slik at du kan dele dem på sosiale medier som du vil. Appen er gratis å laste ned og har ingen kjøp eller annonser i appen. Brukere må kjøpe produktene hver for seg, da appen ikke tillater deg å kjøpe produkter. Mary Kay Virtual Makeover er kompatibel med enheter som kjører Android 2.3 og nyere.

Last ned den nå: her

best make up app

3) MakeupPlus

Denne appen kuraterer de beste stilene fra hele verden for å gi deg den beste opplevelsen av sminkeapper. Den har en enorm samling som tilbys, så du vil definitivt bli bortskjemt med valg. Du kan til og med legge til tilbehør i tillegg til sminke, og dermed forbedre bildene dine betydelig. Det er makeover som tilbys fra noen av de beste makeupartistene som Bretman Rock, Nikkie Tutorials, Lisa Eldridge, Christen Dominique, Angel Merino osv. Denne appen gir muligheten til å undersøke mye for den beste makeupen som passer for deg, avhengig av dagens trender. Det er ikke nødvendigvis for "pro" makeup brukere. Du kan bruke en enkel selfie og gi den noen få små detaljer for å få dem til å se bedre ut generelt. Appen er gratis å laste ned og har ingen kjøp i appen. Det er imidlertid annonser. Du trenger en smarttelefon eller et nettbrett som kjører Android 4.0.3 eller nyere.

Last ned den nå: her

best make up app

4) YouCam Shop

Dette er enda en app fra YouCam, og den eneste utvikleren som har to ganger på listen vår. I tillegg til å prøve sminke, lar denne appen deg kjøpe dem direkte fra appen. Dette sparer store problemer for å måtte plukke dem ut manuelt fra en butikk i nærheten av deg. Her er alle større merkevarer inkludert, og selskapet tilbyr til og med salg og andre kampanjer for å hjelpe deg med å spare penger på produkter. Appen bruker AR for å bruke sminkeeffekter på ansiktet ditt, slik at det virker mer reelt enn vanlig. Det er sminkeopplæringer tilgjengelig i appen, som hjelper deg med å få noen viktige skjønnhetstips. Det er et globalt samfunn av sminkeelskere som du kan dele makeover med og lære noen nye ting i prosessen. Denne appen er designet for å få folk til å snakke og dele skjønnhetstipsene sine med hverandre,gjør dette til den mest interaktive appen på listen vår i dag. Appen er gratis å laste ned, men du må håndtere annonser. Du kan bli kvitt dette med et kjøp i appen. Den beste sminke-appen er kompatibel med enheter som kjører Android 4.4 og nyere.

Last ned den nå: her

5) Makeup Genius

Dette er et helt gratis makeup-tilbud for å forbedre bildene dine på nettet. Ved å bruke lagerutvalget av sminkefiltre kan du forvandle bildet ditt innen noen få trykk. Hvis du trenger mer inspirasjon for å prøve denne appen, kommer den fra L'Oréal Paris, som er et av de mest populære merkene for sminke og andre produkter. Du kan også bruke denne appen som sminkespeil hvis du oppdager at selfiekameraet ditt ikke gjør det for deg lenger. Naturligvis har du den enorme samlingen av L'Oréal Paris-produkter som tilbys her, og hjelper deg med å velge riktig nyanse av en leppestift eller en mascara. Som en side, anbefaler vi også brukere å prøve L'Oréals DermCoach-app som hjelper deg med å holde oversikt over huden din. Makeup Genius-appen er helt gratis å laste ned og blottet for kjøp og annonser i appen. Du trenger en enhet som kjører Android 4.2 eller høyere for å bruke denne appen.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.