Slik løser du Fitbit Versa synkroniseres ikke til iPhone Fitbit-synkronisering fungerer ikke

I denne korte opplæringen viser vi deg trinnene for hvordan du fikser Fitbit Versa (#FitbitVersa) hvis den ikke synkroniseres med iPhone. Selv om det ikke er en vanlig forekomst, er det et betydelig antall brukere som rapporterer dette problemet fra tid til annen. Hvis du er en av de uheldige få som støter på dette problemet, kan du lære hva du kan gjøre nedenfor.

Slik løser du Fitbit Versa synkroniseres ikke til iPhone 

Har du synkroniseringsproblemer på Fitbit-enheten din? Synkronisering er begrepet som refererer til overføring av data mellom Fitbit-enheten din og en annen enhet, vanligvis en telefon eller noen ganger en datamaskin. Hvis Fitbit Versa ikke synkroniseres til iPhone, og du ikke aner hvorfor, er det en rekke faktorer du kan sjekke. Synkronisering skjer når Fitbit Versa kobles til iPhone via Bluetooth, så det er en av de grunnleggende tingene du trenger å kontrollere Bluetooth-funksjonalitet. Denne feilsøkingsartikkelen viser deg hva du kan gjøre hvis du ikke ser ut til å synkronisere Fitbit til iPhone.

Fitbit Versa synkroniseres ikke til iPhone-løsning nr. 1: Prøv å synkronisere manuelt

Det første feilsøkingstrinnet du vil gjøre i dette tilfellet er å prøve å synkronisere manuelt. Noen ganger kan Fitbit-appen støte på en feil som den ikke kan fikse av seg selv. Å hjelpe den til å synkronisere manuelt til tider, så sørg for å gjøre dette. Slik gjør du det:

 1. Åpne Fitbit-appen på iPhone.
 2. Trykk på ikonet for Fitbit-enheten øverst til venstre på skjermen.
 3. Trykk på Synkroniser nå.
 4. Se etter enheten.

Fitbit Versa synkroniseres ikke til iPhone-løsning nr. 2: Lad Fitbit Versa

Hvis Fitbit Versa er av, vil den ikke kunne synkronisere eller overføre data til iPhone. Forsikre deg om at du lader enheten før du synkroniserer igjen. 

Slik lader du Fitbit Versa:

 1. Koble ladestasjonen til USB-porten på datamaskinen eller en UL-sertifisert USB-vegglader.
 2. Ladestasjonen bruker en fjærklips for å holde Versa på plass mens den lades.
 3. Klem på fjærklemmen og plasser Versa i laderen. Pinnene på ladestasjonen må justeres med gullkontaktene på baksiden av klokken.
 4. Tilkoblingen er sikker når den ladede prosentandelen vises på skjermen.
 5. Mens klokken lades, trykk på skjermen for å sjekke batterinivået. Trykk på skjermen to ganger for å bruke Versa mens den lades

Fitbit Versa synkroniseres ikke til iPhone-løsning nr. 3: Start Fitbit Versa på nytt

Hvis Fitbit Versa fortsatt ikke synkroniseres med iPhone, er neste skritt for deg å starte Fitbit-enheten på nytt. Dette er ofte effektivt for å fikse mindre eller midlertidige feil. Slik gjør du det:

 1. På Fitbit Versa, gå til hoved- eller startskjermen. 
 2. Sveip til venstre på skjermen til du ser Innstillinger.
 3. Trykk på Innstillinger.
 4. Rull ned og trykk på Om.
 5. Velg Shutdown.
 6. Trykk på Ja for å bekrefte nedleggelse.

Fitbit Versa synkroniseres ikke til iPhone-løsning nr. 4: Koble fra Bluetooth

Hvis det ikke hjelper å starte enheten på nytt, er den neste gode tingen å gjøre å starte Bluetooth-funksjonen på nytt. Dette er ofte effektivt for å løse de fleste mindre Bluetooth-tilkoblingsproblemer. Den beste måten å gjenopprette Bluetooth-tilkobling er ved å deaktivere Bluetooth på iPhone. Bare slå på Bluetooth i et par sekunder, og slå den deretter på igjen.

Fitbit Versa synkroniseres ikke til iPhone-løsning nr. 5: Start iPhone på nytt

Hvis Fitbit Versa fremdeles ikke synkroniseres med iPhone, bør du vurdere å starte iPhone på nytt. Se denne siden for detaljer om hvordan du starter din spesifikke iPhone på nytt.

Fitbit Versa synkroniseres ikke til iPhone-løsning # 6: Installer Fitbit-appen på nytt

I noen tilfeller løses Fitbit Versa-synkroniseringsproblemer bare ved å installere Fitbit-appen på nytt. Hvis du fortsatt har problemet på dette tidspunktet, må du huske å slette Fitbit-appen fra iPhone. Start deretter iPhone på nytt og installer appen på nytt etterpå.

Fitbit Versa synkroniseres ikke til iPhone-løsning # 7: Tilbakestill Fitbit Versa til fabrikken

Hvis ingenting fungerer, og Fitbit Versa fortsatt ikke vil synkroniseres til iPhone, vil du tilbakestille Fitbit-enheten på fabrikk. 

Det er to måter å tilbakestille en Fitbit Versa fra fabrikken. Den enkleste måten å tørke av klokken din er å gjøre det første alternativet, så vi foreslår at du prøver dette først (hard reset via Innstillinger). 

Slik tilbakestiller du Fitbit Versa hardt via Innstillinger

Med mindre Fitbit Versa ikke slår seg på, bør det være ditt primære alternativ å tørke enheten via Innstillinger-menyen. Ikke glem: tilbakestilling av fabrikken vil returnere programvaren til standardinnstillingene. Dette betyr at alle appene dine og personlige data blir slettet, inkludert kort du la til under Wallet.

Hvis du vil selge eller gi bort enheten, foreslår vi at du fjerner Fitbit Versa fra Fitbit-kontoen din først og glemmer enheten på telefonen. 

Slik fjerner du en Fitbit Versa fra Fitbit-kontoen din:

 1. Gå til www.fitbit.com og logg inn.
 2. Klikk på enheten du vil fjerne fra dashbordet.
 3. Rull ned til bunnen av siden.
 4. Klikk Fjern denne Fitbit (Versa) fra kontoen din og klikk OK.

Nå, hvis du vil fortsette med tilbakestilling av fabrikken, følger du de enkle trinnene nedenfor:

 1. Sveip til venstre på skjermen på Fitbit Versa.
 2. Fortsett å sveipe til venstre til du finner Innstillinger-appen.
 3. Trykk på Innstillinger.
 4. Sveip ned og trykk på Om.
 5. Trykk på Factory Reset.

Slik tilbakestiller du Fitbit Versa hardt ved hjelp av maskinvareknapper

Hvis du tilfeldigvis har et problem med Fitbit Versa og det ikke tillater deg å gå til Innstillinger-menyen, ikke bekymre deg. Du bør fortsatt kunne tilbakestille Fitbit Versa hardt ved hjelp av maskinvareknappene. Igjen, denne prosedyren vil tørke enheten og slette dine personlige data. Sørg for å sikkerhetskopiere dataene dine før du utfører trinnene nedenfor. 

 1. På Versa holder du alle tre knappene i omtrent tolv sekunder. Dette utløser maskinvarestart med to knapper etter omtrent åtte sekunder.
 2. Når Fitbit-logoen vises, forsvinner, slipper du nederst til høyre og fortsetter å holde venstre og øvre høyre knapp til du føler en sterk vibrasjon. Dette indikerer at tilbakestillingen til fabrikken ble startet.
 3. Denne prosessen kan ta flere sekunder, og til slutt vises Fitbit-logoen, og enheten starter og viser går til Fitbit.com/setup.
 4. Hvis du ikke klarer å slippe den nederste høyre knappen i tide, eller på annen måte ikke følger prosedyren nøyaktig, vises Fitbit-logoen raskt og starter uten fabrikkinnstilling.

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosiale nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Twitter-sider.