Hvordan ta et skjermbilde på Pixel 3-smarttelefonen - The Droid Guy

Å ta et skjermbilde på Google Pixel ligner på å ta skjermbilder til de fleste Android-enheter. Det er unødvendig å si at det er enkelt og greit. Det vil bare ta noen få sekunder, og du kan allerede ha et høyoppløselig bilde av skjermen du vil ta. La meg gå gjennom hvordan du tar et skjermbilde på den nye Google Pixel-enheten din.

Før du går videre til feilsøking, hvis du fant dette innlegget mens du prøvde å finne en løsning på et problem, kan du gå til feilsøkingssiden vår for Google Pixel 3, for vi har allerede adressert noen av de vanligste problemene med denne telefonen. Vi har kanskje allerede publisert artikler som kan hjelpe deg med å løse problemet.

Metode 1: Hold nede strømknappen

Det er riktig. Bare ved å holde nede av / på-tasten på høyre side av telefonen din, kan du allerede ta et skjermbilde, da det vil være et alternativ som dukker opp på skjermen. Slik gjør du det ved hjelp av denne metoden ...

 1. Naviger til skjermen eller siden du vil ta. Det anbefales å lukke alle andre apper og nettsider for å sikre at Google Pixel-telefonen din kan fange det du har tenkt å ta et skjermbilde av.
 2. Nå holder du inne av / på-knappen i minst 3 sekunder. Dette viser en alternativmeny.
 3. Velg Skjermbilde fra alternativene. Du vil se skjermbildeanimasjonen kort tid etter det, og et varsel vil dukke opp.
 4. Hvis du vil se gjennom skjermbildet, er det bare å trekke varslingsfeltet ned for å se det. Du har en mulighet til å dele eller slette den rett fra varslingslinjen.

Metode 2: Ta et skjermbilde ved hjelp av to-knappers kombinasjon

Du må utføre minst et par handlinger når du tar et skjermbilde med den første metoden, men i denne metoden trenger du bare én handling, men du må utføre kombinasjonen riktig. Slik gjør du:

 1. Naviger til skjermen du vil fange, og unngå andre apper og sider.
 2. Trykk og hold nede både volum ned-tasten og strømknappen i et par sekunder.
 3. Skjermbildeanimasjonen vises på skjermen som en bekreftelse på at prosessen er fullført.
 4. Du kan se på skjermbildet og administrere det direkte fra varslingslinjen.

Metode 3: Ta et skjermbilde på Pixel ved hjelp av Google Assistant

Til slutt kan du ta et skjermbilde med stemmen din med Google Assistant. Slik gjør du:

 1. Trykk og hold nede startknappen for å slå på Google Assistant-funksjonen.
 2. Trykk på mikrofonikonet.
 3. Si nå uttrykket "ta et skjermbilde."
 4. Skjermdumpanimasjonen vises på skjermen til Google Pixel som en bekreftelse på at prosessen er fullført.
 5. Du kan se gjennom skjermbildet og administrere det direkte fra varslingslinjen.

Hvis du savnet sjansen til å se gjennom skjermbildet fra varslingslinjen, kan du se det ved å åpne Photos-appen og deretter trykke på Meny-ikonet (ikonet med tre linjer). Se og trykk på Enhetsmapper og se etter en mappe som sier Skjermbilder . Dette er hvor alle skjermbilder lagres som standard. Du kan se og / eller administrere dem her, eller du kan gi nytt navn til mappen slik at den passer deg.

Disse metodene fungerer også på andre Google Pixel-telefoner. Jeg håper at denne enkle opplæringen har vært nyttig.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.