5 beste trådløse ladere for Razer Phone 2

Ledninger. Ledninger er irriterende. Noen er defekte, andre går lett i stykker, og avhengig av hva du har, kan ladingen være ekstremt treg. Ikke bare det, men ladeporter kan være like mye irritasjonsmoment - hvis støv eller lo begynner å pakke seg der inne, vil telefonen din kanskje ikke gjenkjenne at det er en kabel inne i ladeporten, og vil dermed ikke lade seg. Eller det vil gjenkjenne kabelen i ladeporten, men vil bare lade med en ekstremt lav hastighet. Det er nok å si at lading med ledning er irriterende, men heldigvis begynner lading denne veien å gå dinosaurens vei.

Redaktørens valg

Vår favoritt trådløse lader er Anker 10W trådløs ladeplate for hurtiglading.

Sjekk pris

Produkt Merke Navn Pris
Anker Anker trådløs lader, Qi-sertifisert trådløs ladestativ Sjekk pris på Amazon
Anker Anker 10W trådløs lader Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Trådløs lading er den nye store kjepphesten, og med hver nye telefonutgivelse blir den bare bedre og bedre - den blir raskere, raskere og mye mer effektiv. Bare sett telefonen på en trådløs ladeplate, og ladingen begynner umiddelbart - du trenger ikke å rote med dumme ledninger.

Så vil du starte lading over trådløst med Razer Phone 2? Følg med nedenfor, så viser vi deg noen av de beste valgene der ute i dag. La oss dykke rett inn.

CHOETECH rask trådløs lader

Når vi kommer inn som femte på listen vår, ser vi på CHOETECH Fast Wireless Charger, et trådløst ladestativ. Sett Razer Phone 2 opp på dette stativet, og ladingen begynner nesten umiddelbart. Du trenger ikke å fikle med å få en ledning i ladeporten - sett telefonen og gå! Det fine med CHOETECH er alle de forskjellige lademodusene som er tilgjengelige - det er en standby-modus, en hurtiglademodus, og så har den en standard lademodus. Du bør kunne lade raskt uten problemer med CHOETECH.

Det er mange forskjellige sikkerhetsladefunksjoner i denne trådløse laderen. Det er nok å si at du ikke trenger å bekymre deg for at telefonen din eller denne stativet blir ødelagt på grunn av elektriske problemer.

Kjøp det nå: Amazon

Samsung trådløs ladestativ

Et raskt søk på Amazon vil vise deg en rekke forskjellige trådløse ladere, alt på det billige spekteret av ting. Billige trådløse ladere er ikke alltid bra, og de ser ikke alltid så bra ut så langt design går hjemme eller på kontoret. Når det er sagt, vil du kanskje vurdere å hente Mercedes av trådløse ladere - Samsung Wireless Charging Stand. Det fine med dette er hvor allsidig det er - du kan bruke det i standard "pad" -modus, eller du kan bytte det til et stativ når du trenger å holde øye med varsler og slikt. Samsung har også bygget flere lademodus i denne puten - det er en stand-by-modus, en hurtiglademodus, og så er det også en standard lademodus. Razer Phone 2 skal lade i standard lademodus,men det er fordi hurtiglading generelt er reservert for Galaxy-enheter.

Det er flere sikkerhetsladingsfunksjoner for å holde både Razer Phone 2 og den trådløse laderen trygg i tilfelle det oppstår et elektrisk problem.

Kjøp det nå: Amazon

SurgeDisk

Når vi kommer inn som tredje på listen, ser vi på den trådløse SurgeDisk-laderen. Denne vil lade Razer Phone 2 som alle andre trådløse ladere på markedet; måten SurgeDisk skiller seg ut fra mengden er imidlertid gjennom sin unike design. Denne spesielle vi ser på er Bamboo Edition Wireless Charger - den er ekstremt stilig og vil ha nesten alle som lurer på hvor du har den fra. Og hvis du ikke liker den lette bambusstilen til denne trådløse laderen, kan du få den i mørkere valnøttstil.

Kjøp det nå: Amazon

Satechi

Satechi Wireless Charger kommer inn som nummer to på listen vår og er en utmerket trådløs lader for Razer Phone 2. Den ligner ganske mye på SurgeDisk, men får en mye mer moderne design. Folk som elsker den moderne stilen, vil elske aluminiumskonstruksjonen som den trådløse ladeplaten har. Det holder det ser ekstremt attraktivt ut, og gullakstrene gjør at den skiller seg ut fra mengden. Som standard kommer aksentene i gull, men du kan også velge mellom Rose Gold, Silver og Space Grey.

Kjøp det nå: Amazon

Seneo trådløs lader

Først opp på listen vår er en ganske rimelig trådløs lader - Seneo Wireless Charger. Hvis du leter etter en pålitelig trådløs lader som vil raste opp Razer Phone 2 i en smule, vil denne være rett opp i smuget ditt. Seneo Wireless Charger er et stativ, slik at du enkelt kan overvåke varsler og samtaler når de kommer inn mens de lades. Sjekk det ut på lenken nedenfor.

Kjøp det nå: Amazon

Kjennelse

Som vi allerede har nevnt, er det mange trådløse ladere ute på markedet - det er derfor vi samlet denne listen for deg: å grave gjennom myra av trådløse ladere og vise deg hvilke som kommer ut på toppen. Hvis du leter etter avlingen i trådløs lading, kan du virkelig ikke gå galt med Mercedesen av trådløse ladere - Samsung Convertible Wireless Charging Pad.

Produkt Merke Navn Pris
Anker Anker trådløs lader, Qi-sertifisert trådløs ladestativ Sjekk pris på Amazon
Anker Anker 10W trådløs lader Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.