De 5 beste datingappene for tenåringer i 2020: Apps Review | Droid-fyren

Selv om det er flere applikasjoner for tenåringer tilgjengelig i dag, er det bare Bumble som trives og tiltrekker seg flere brukere til plattformen, og fungerer som et flott alternativ for voksne og tenåringer. Den er enkel å bruke, har en dedikert personvernfunksjon samt detaljert brukeridentifikasjon for å unngå falske profiler.

Konseptet med en online dating-app startet for noen år siden og var en øyeblikkelig hit siden den kunne koble mennesker fra hele verden med hverandre. I dag og i dag har datingapper blitt enda viktigere.

Vel, det er her apper som Tinder kommer inn i ligningen. Hvis du noen gang har vært i datingapper, er sjansen stor for at du har brukt dette minst én gang. Det er en av de mest populære blant ungdoms datingapper og har hjulpet mange mennesker med å koble til. Men hva om Tinder bare ikke fungerer for deg?

Takket være den store mengden utviklere der ute, har vi nå en rekke datingapper designet for alle - fra tenåringer til voksne. Vi skal se på noen av disse appene i dag i håp om at du finner det som fungerer best for deg. Vær oppmerksom på at disse appene har aldersgrenser.

Beste Teen Dating-apper i 2020

1. Humle

En av de mest populære online dating appene for tenåringer, Bumble app kommer med alle funksjonene du forventer på en dating app. Brukergrensesnittet er alt gult, noe som gir hele appen en annen følelse sammenlignet med de andre. Den leveres med et unikt funksjonssett, designet for å holde deg borte fra irriterende falske profiler. Den har også en fin chat-funksjonalitet som er ulik noen andre datingapper for tenåringer.

Bumble bruker brukerverifisering for å sikre at det ikke er falske profiler. Det er også et konsept med å sveipe til høyre som folk flest er vant til nå. Hvis du ønsker å møte mennesker, er det viktig å sørge for at det er en ekte person og ikke en falsk identitet.

Begrepet elveblest og bier brukes her, og kvinnene skal ta initiativ til å matche med forbindelser. Når de blir matchet, har mennene 24 timer på seg til å svare på meldingen sin. Brukeren vil motta sine potensielle treff, og de har en viss periode på seg før forbindelsen utløper.

Bumble er rangert for brukere over 18 år.

Last ned den nå : her

2. SKOUT

Denne ungdoms datingappen er ute av Beta og fungerer veldig bra for lokal oppdagelse. Brukere må ganske enkelt finne menneskene i nærheten og til og med se på den globale feeden for å få en god ide om hva som skjer i verden.

Skout lar deg se hvem som sender live (hvis de har innstillingen slått på), og lage en egen direktesending som vennene dine kan se. Appen fungerer i utgangspunktet på konseptet med valuta i appen, som må brukes for å låse opp visse funksjoner. Appen kommer også med innebygde chat-funksjoner, noe som gjør dette til en ganske anstendig tenårings chatte-app.

Oppdagelsesfunksjonen fungerer ganske bra, og vi liker at det også er en sosial medievinkel til denne appen. Det er også en av de mest populære datingappene der ute. Skout er gratis nedlasting og kommer med annonser. Du kan fjerne annonser og låse opp noen tilleggsfunksjoner ved kjøp i appen.

Skout er rangert for brukere over 18 år.

Last ned den nå : her

3. Kaffe møter bagel (CMB)

Appen er designet for voksne og tenåringer som ikke bare vil ha slynger, men at en ekte ting skal skje. CMB hjelper deg med å bli bedre kjent med personen og rapportere eller umake dem hvis du finner at de spammer deg eller fremmer misbruk, eller bare hvis du ikke liker dem.

Du vil finne folk basert på posisjonen din, og hver ettermiddag finner appen potensielle treff for deg eller bagels som de er kjent i applikasjonen.

Hvis du tror at CMB er sakte, er det slik av design. Det sparer deg bryet med å måtte sveipe gjennom kampene dine, og holde deg til en mer praktisk tilnærming. Du kan ende opp med å få nye venner i prosessen også. Selv om det er en ukonvensjonell app for tenåringer, setter vi dette blant de beste datingappene der ute.

Coffee Meets Bagel er rangert for brukere over 18 år.

Last ned den nå : her

4. Happn

Happn er helt forskjellig fra andre, siden det samsvarer med deg du har krysset veier med. Du kan snakke med folk fra alle samfunnslag så lenge du har krysset veier med dem. Hvis de liker deg også, kan du starte samtalen i en prat.

Dette konseptet gjør Happn utrolig unikt blant havet av datingapper der ute. Dette er kanskje grunnen til at happn har blitt vurdert som Editor's Choice-appen i Play Store.

Men som de fleste andre datingapper, kommer ikke alt gratis her. Dette er en av de beste appene for dating, siden den lar deg møte nye mennesker som du nylig har møtt. Det er en gratis nedlasting og kommer med annonser og kjøp i appen.

Happn er rangert for brukere over 18 år.

Last ned den nå : her

5. Hengsel

Hengsel er ikke nødvendigvis et nytt program, men det er, i det minste i skrivende stund, sannsynligvis det beste. Hengsel lar deg fylle ut en ganske detaljert profil for å skape noen gode potensielle samtalestartere.

På Hengsel sveiper du ikke mot venstre eller høyre, du kan velge å "like" forskjellige aspekter av noens profil, enten det er et bilde, en samtalestarter eller så videre. Dette aspektet gjør det til et utmerket program for både voksne og tenåringer.

En av tingene som gjør Hengsel annerledes, er at målet deres er å matche deg med noen og få deg inn i et forhold. Enten det eller en god prat eller noen venner på din alder som du kan møte. Denne appen er designet for tenåringer og voksne brukere.

Hengsel er rangert for brukere over 18 år.

Last ned den nå: her

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.