Samsung Galaxy S6 sitter fast i Verizon-skjermproblemet og andre relaterte problemer

#Samsung #Galaxy # S6 er en av de få 2015-modellene som fremdeles er populære blant forbrukerne i dag. Årsaken bak dette er at telefonen er designet svært godt. Dens metall- og glasskropp er fortsatt det selskapet bruker akkurat nå på flaggskiptelefonene sine. Selv om den bruker eldre komponenter, er denne modellen fortsatt kraftig nok til å kjøre de fleste appene i Google Play Butikk uten problemer. Mange bruker denne telefonen som sin primære enhet uten å oppleve noen problemer, selv om det er tilfeller der visse problemer kan oppstå. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S6 fast i Verizon-skjermproblemet og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S6 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

S6 fast i Verizon-skjermen

Problem: Telefonen min slo seg av i går kveld med en batterilevetid på 25%, jeg la den på en lader og ventet noen minutter før jeg slo den på igjen, bortsett fra at når den en gang kom til den hvite bakgrunnen med ordet verizon på og små flerfargede sirkler under den. Det ble sånn i omtrent 30 minutter til jeg prøvde å bare la det lade seg. Jeg prøvde igjen i morges, og det holder fortsatt bare på den hvite skjermen. Jeg har prøvd å starte den og holde volum ned-knappen, men det fungerer ikke heller. Vennligst hjelp

Løsning: Det første du bør gjøre i dette tilfellet er å koble telefonen fra laderen og deretter utføre et simulert batteritrekk. Dette gjøres ved å trykke og holde inne både strøm- og volum ned-knappene i minst 10 sekunder. Telefonen din skal starte på nytt etter dette. Hvis ikke, bør du fortsette med feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

 • Tørk cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.
 • Start telefonen i gjenopprettingsmodus, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken. Vær oppmerksom på at dette vil slette telefondataene dine.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, kan dette allerede være et maskinvarerelatert problem. I så fall må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S6 fryser fast på Samsung-skjermen

Problem: Min S6 begynner å fryse og tilfeldig omstart og sitter fast på Samsung-skjermen. Tidligere brukte jeg 7,0 nougat, og nå nedgraderte jeg programvaren min til marshmallow 6.0, fremdeles oppstår problemet selv etter for mange harde tilbakestillinger og tilbakestilling av fabrikkdata. Hjelp.

Løsning: Hvis du allerede har nedgradert telefonprogramvaren og til og med utført en tilbakestilling av fabrikken, er dette problemet mest sannsynlig forårsaket av en maskinvarekomponent som ikke fungerer. Det beste du kan gjøre akkurat nå er å bringe telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S6 slås på og starter på nytt

Problem: Samsung s6 vil ikke slå seg på uten at laderen er koblet til, nå slår den seg på i et minutt, og starter den på nytt, fortsetter å gjøre dette. Hva gjør jeg?

Løsning: Det ser ut til at problemet skyldes et defekt batteri. Før du får dette kontrollert og muligens byttet ut ved et servicesenter, bør du utføre følgende feilsøkingstrinn som er oppført nedenfor.

 • Tørk cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.
 • Start telefonen i gjenopprettingsmodus, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken. Telefondataene dine blir slettet i løpet av prosessen. Når tilbakestillingen er fullført, sjekk om problemet fortsatt oppstår.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, er det på tide å ta telefonen til et servicesenter for kontroll.

S6 slår av tilfeldig

Problem: Jeg har Galaxy S6 som lades, men slår seg av og på når den vil. Batteriet sitter på 94% sist jeg så på. Jeg er ikke sikker på om det er en S6- eller S6-kant. Hva er forskjellen? Jeg er ikke sikker på OS-versjonen

Løsning: Det du først vil gjøre i dette tilfellet, er å sjekke om en app du installerte forårsaker problemet. For å gjøre dette må du starte telefonen i sikkermodus. Når telefonen fungerer i denne modusen, er det bare de forhåndsinstallerte appene som kan kjøre. Sjekk om problemet fortsatt oppstår i denne modusen. Hvis ikke, kan det være forårsaket av en app du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den. Hvis problemet fortsatt oppstår i sikkermodus, må du sikkerhetskopiere telefondataene dine, og deretter fortsette med feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

 • Tørk cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.
 • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken. Når tilbakestillingen er fullført, kan du prøve å sjekke om problemet fortsatt oppstår.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S6-skjermen gikk svart etter programvareoppdatering

Problem: Hei, jeg har en Samsung s6 som fungerte bra det siste året. Det har hatt noen få programvareoppdateringer ganske regelmessig den siste uken eller så. plutselig ble skjermen svart, ringte ikke og blått ledende lys pulserte. Lyset stoppet etter omtrent en time. Jeg prøvde strøm- og volumknappene, men ingenting. Jeg sendte telefonen til en lokal reparasjonsmann, og han kunne ikke få den til å fungere heller. Noen forslag?

Løsning: Det første du må gjøre i dette tilfellet er å sørge for at batteriet har tilstrekkelig lading til å slå på telefonen. For å gjøre dette, følg bare trinnene nedenfor.

 • Rengjør ladeporten på telefonen ved hjelp av en trykkluftdunk. Sørg for å fjerne smuss eller rusk som er tilstede i porten.
 • Lad telefonen i minst 20 minutter.
 • Hvis telefonen ikke lades, kan du prøve å bruke en annen ladekabel og vegglader. Du bør også prøve å lade telefonen fra en USB-port på datamaskinen.
 • Slå på telefonen.

Hvis telefonen ikke slås på, kan du prøve å simulere batteriet ved å trykke og holde inne både strøm- og volum ned-knappene i minst 10 sekunder. Telefonen din skal starte på nytt etter dette.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, er dette mest sannsynlig forårsaket av en maskinvarekomponent som ikke fungerer. Jeg anbefaler at du sjekker dette på et servicesenter hvis dette er tilfelle.

S6-skjermen blir svart

Problem: Telefonen er ladet. Jeg prøvde å starte den på nytt ved å holde nede strømknappen og volumet ned smør samtidig, holde den i 7 sekunder og gjenta denne metoden. Telefonen slås ikke på i det hele tatt, bare en svart skjerm. Det virker som om det kommer til å starte på nytt og starte, men med navnet SAMSUNG vises skjermen svart

Løsning: Det beste du kan gjøre akkurat nå er å starte telefonen i gjenopprettingsmodus og deretter utføre trinnene som er oppført nedenfor.

 • Tørk cachepartisjonen på telefonen.
 • Utfør en tilbakestilling av fabrikken. Vær oppmerksom på at dette vil slette telefondataene dine.
 • Start telefonen på nytt.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, bør du ta telefonen til et servicesenter og få det sjekket.

S6 slås ikke på

Problem:Jeg prøvde å rote ut galaksen s6 ved å bruke odin uten serienummeret mitt. Dette forårsaket mye ustabilitet på fastvaren jeg brukte. På grunn av dette prøvde jeg å bruke smartbryter for å tilbakestille telefonen min, men uten IMEI-nummeret kunne jeg ikke tilbakestille den. Noen dager senere begynte telefonen min å slå seg av gjentatte ganger når den vibrerte. Det virket som om det var følsomt for vibrasjoner, og senere den uken slo det seg bare av og ønsket ikke å slå på eller lade. Nå kan jeg bare se telefonen når den lades, er den røde dioden som etter en stund blir grønn når den er fulladet. Når jeg prøver å slå den på eller ta ut laderen, slås ledet umiddelbart av. Så må jeg vente en stund til den blir dioden rød igjen. Hjelp meg. Jeg har prøvd alt og for å rydde opp i ting får jeg ikke tilgang til nedlastingsmodus, sikker modus, data slettemodus eller noe sånt.

Løsning: Det beste feilsøkingstrinnet du kan gjøre akkurat nå er å starte telefonen i gjenopprettingsmodus og deretter tilbakestille fabrikken. Vær oppmerksom på at tilbakestillingen vil slette telefondataene dine. Hvis dette ikke løser problemet, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S6-skjermen lyser ikke når det er kaldt

Problem: Jeg har en ripebestandig skjermbeskytter installert. Det er som tynt glass. Skjermen min slår seg ikke på i den minste kulde i været. Etter at jeg har varmet opp skjermen, slås skjermen på igjen. Telefonen min er en ulåst Verizon-telefon, jeg bruker metrostasjoner på jobb. Kan denne typen skjermbeskytter forårsake dette problemet?

Løsning: Det er lite sannsynlig at problemet skyldes skjermbeskytteren. Dette ser ut til å være forårsaket av en maskinvarekomponent som ikke fungerer når temperaturen er lav. Det beste du kan gjøre akkurat nå er å bringe telefonen til et servicesenter og få den sjekket.