Slik løser du Samsung Galaxy S9 + får popup-annonser

#Samsung #Galaxy # S9 + er den siste smarttelefonmodellen som har kommet på markedet tidlig i år, og som har flere nyttige funksjoner. Siden dette er pluss-modellen, har den en mye større skjerm enn den vanlige S9-modellen. Denne telefonen bruker en stor 62-tommers Super AMOLED-skjerm, mens du finner Snapdragon 845-prosessor under panseret kombinert med 4 GB RAM. Selv om dette er en solid enhet, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi vil ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle problemet med Galaxy S9 + for pop-up-annonser.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S9 + eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Slik løser du Samsung Galaxy S9 + får popup-annonser

Problem: fortsett å få en pop-up når jeg går inn på nettsteder som USAToday osv. Etter noen minutter vil det dukke opp en pop-up og det står at den er fra www.breakingbuzzfeed.com. Det indikerer "Jeg har vunnet en premie" Jeg trenger bare å snurre hjulet. Det er INGEN måte for meg å gå ut av skjermen. Det fanger skjermen min fullstendig, og ingen av “knappene” fungerer lenger. Så langt er den eneste måten jeg har funnet ut av å bokstavelig talt slå av telefonen og starte på nytt. Selvfølgelig er det helt irriterende. Hvis jeg bare kunne blokkere denne popupen helt fra å dukke opp, ville det vært bra. Jeg fikk akkurat denne telefonen for omtrent 2 uker siden, og denne dumme popupen begynte å dukke opp nesten umiddelbart. Så jeg tror ikke jeg har lastet ned noe for å få det ... det må allerede ha vært der.

Løsning: Før du feilsøker dette problemet, er det første du bør gjøre å sørge for at telefonen kjører på den nyeste programvareversjonen. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, laster du ned og installerer den først på telefonen.

En av hovedårsakene til at telefonen din får popup-annonser, er fordi du kanskje har lastet ned en app som forårsaker dette problemet. Dette skjer vanligvis hvis du laster ned appen fra tredjepartskilde eller hvis du sidelaster APK-filen til pap direkte til telefonen din. Å hente apper bare fra Google Play Store er en måte å forhindre at du får popup-annonser, men det er fortsatt tilfeller der visse apper som er tilgjengelige i Play Store, kan forårsake dette problemet. Følg feilsøkingstrinnene vi har listet opp nedenfor for å løse dette problemet.

Deaktiver markedsføringsinformasjon

Det er tilfeller når Samsung vil sende telefonmålrettede annonser enten via push-varsler, e-post eller SMS. Hvis du ikke vil motta disse annonsene, bør du slå av innstillingen for markedsføringsinformasjon på telefonen.

 • Gå til Innstillinger-appen på Galaxy S9.
 • Bla ned for å finne og åpne General Management.
 • Forsikre deg om at markedsføringsinformasjonsalternativet er deaktivert.

Start telefonen i sikkermodus

Hvis trinnet ovenfor ikke løser problemet, er neste trinn å sjekke om en app du lastet ned forårsaker problemet. Du kan gjøre dette ved å starte telefonen i sikkermodus, da bare de forhåndsinstallerte appene har lov til å kjøre i denne modusen.

 • Slå av telefonen.
 • Trykk og hold inne av / på-tasten forbi modellnavnskjermen som vises på skjermen.
 • Når SAMSUNG vises på skjermen, slipper du av / på-tasten.
 • Rett etter at du slipper av / på-tasten, holder du nede Volum ned-tasten.
 • Fortsett å holde volum ned-tasten til enheten er ferdig med å starte på nytt.
 • Når sikkermodus vises nederst til venstre på skjermen, slipper du volum ned-tasten.

Hvis popup-annonser ikke vises i denne modusen, er problemet mest sannsynlig forårsaket av en app du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.

En måte å finne ut hvilken app som forårsaker dette problemet, er å følge trinnene som er oppført nedenfor.

 • Åpne Google Play Butikk-appen fra startskjermen på telefonen
 • Bruk søkefeltet øverst på skjermen, og slå opp den mistenkte tredjepartsappen din.
 • Hvis appbeskrivelsen under Installert-knappen lyder "Inneholder annonser", forårsaker denne appen sannsynligvis tilfeldig popup-annonser. Fjern denne appen samt noen av appene du har lastet siden til telefonen din.

Utfør en tilbakestilling av fabrikken

Hvis popup-annonser fortsatt vises når telefonen startes i sikkermodus, er det beste å gjøre nå. Siden dette vil tilbakestille telefonen din til sin opprinnelige fabrikktilstand, er det en god ide å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du gjør dette trinnet.

 • Slå av telefonen.
 • Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 • Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 • Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'wipe data / factory reset'.
 • Trykk på av / på-knappen for å velge.
 • Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 • Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 • Når hovedtilbakestillingen er fullført, er 'Start systemet på nytt nå' uthevet.
 • Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.