Samsung Galaxy S4 lades ikke

En funksjon som forbrukerne leter etter i en smarttelefon, er hvor lang batterilevetid den vil vare før de trenger en lading. Dette er viktig spesielt for reisende som kanskje ikke har tilgang til et strømuttak og trenger at telefonene er slått på for å motta viktige samtaler og meldinger. #Samsung Galaxy # S4 har for eksempel et 2600mAh batteri som overraskende gir en 17 timers taletid.

Samsung Galaxy s4

Når batteriet blir tømt, er den umiddelbare tiltaket å lade telefonen. Det er imidlertid tilfeller når telefonen nekter å lade. Dette er hva vi vil diskutere i denne siste feilsøkingsveiledningen.

Hvis du eier denne modellen, vil du kanskje fortsette å lese når vi takler Galaxy S4 vil ikke belaste problemet.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S4 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S4 lades ikke

Problem: Hei, jeg bruker en Samsung Galaxy s4. Frem til i dag har telefonen fungert strålende, den er 3 år gammel, og har aldri falt. Jeg ringte og var på telefonen i ti minutter til telefonen min ble helt død. Da jeg har ladet enheten, skjedde det ingenting, jeg får normalt et lite rødt lys for å vise at den lades. Jeg har prøvd for forskjellige ladere i mange forskjellige stikkontakter, men fortsatt ingenting. Kan dette være batteriet eller telefonen min. Det har aldri gjort noe lignende før. Håper bare at det kan repareres Da jeg virkelig liker denne enheten. Vennligst hjelp. Tusen takk og vennlig hilsen.

Løsning: Prøv å sjekke laderporten på telefonen for tegn på smuss eller rusk. Dette forstyrrer vanligvis ladeprosessen og kan forårsake dette problemet. Rengjør om nødvendig ladeporten på telefonen med en bomullsknopp dyppet i alkohol.

Hvis du bruker den samme USB-ladekabelen til de forskjellige ladere du brukte når du lader telefonen, kan denne ledningen forårsake problemet. Denne ledningen blir lett skadet, spesielt hvis den blir kveilet eller bøyd konstant. Prøv å bruke en annen USB-ledning.

Det er også tilfeller der en feil i telefonprogramvaren kan forårsake dette problemet. For å sjekke om dette er tilfelle, ta ut telefonbatteriet og microSD-kortet også hvis du har et installert. Trykk og hold inne strømknappen i minst et minutt. Dette utleder telefonkretsen og tømmer RAM. Sett bare inn batteriet, og prøv å slå på telefonen. Hvis den ikke slås på, må du lade den i minst 20 minutter. Etter 20 minutter med telefonen fremdeles koblet til veggladeren, prøv å slå den på.

Hvis telefonen fortsatt ikke slås på, bør du prøve å bytte ut batteriet med et nytt.

Hvis problemet vedvarer etter å ha byttet batteriet, bør du ta telefonen til et autorisert servicesenter og få det sjekket.

S4 lades ikke

Problem: Telefonen min vil ikke lade eller slå på. Når jeg kobler laderen til, vil telefonen vibrere i et sekund, viser batteribildet med sirkel (tenkning / lasting) og vil gå av etter omtrent ti sekunder. Ingenting skjer etter det, bortsett fra at det vil vibrere hvert 10-15 sekund og gjøre skjermen igjen.

Løsning: Prøv å ta ut batteriet og microSD-kortet på telefonen først, og trykk deretter på og hold inne strømknappen i minst et minutt. Dette utleder telefonkretsen og tømmer RAM-en. Sett bare inn batteriet først, og prøv å slå på telefonen.

Hvis telefonen ikke slås på, kobler du den til veggladeren i minst 20 minutter, og deretter slår den på.

Du bør også prøve å starte telefonen i gjenopprettingsmodus og deretter tørke cachepartisjonen.

Hvis problemet vedvarer, fortsett med å sjekke ladeporten på telefonen for tegn på smuss eller rusk. Tilstedeværelse av fremmedlegemer i ladeporten kan forstyrre ladeprosessen. Hvis nødvendig, rengjør denne porten med en boks med trykkluft eller bomullsknopp dyppet i alkohol.

Hvis problemet vedvarer, bør du prøve å bruke et nytt batteri, siden telefonbatteriet ditt allerede kan være defekt.

Hvis telefonen fremdeles ikke slås på eller lades med det nye batteriet installert, foreslår jeg at du tar med enheten til et autorisert servicesenter for å sjekke, da dette allerede kan være et maskinvareproblem.

S4 vil ikke belaste

Problem: Hei, i går kunne telefonen knapt svare, men den lot meg gjøre en cachepartisjon, og det fungerte bra etter det, jeg tenkte at jeg sovnet, og når jeg våknet vil den ikke lade seg eller den vil ikke svare kl. alle! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!

Løsning: Ta ut telefonbatteriet og microSD-kortet hvis du har et installert. Trykk og hold inne av / på-knappen i minst et minutt for å rydde ut telefonens RAM og lade ut kretsene. Sett bare inn batteriet for nå, og prøv å slå på telefonen.

Hvis telefonen ikke slås på, kobler du den til laderen og lar den lades i minst 20 minutter. Det ville være bedre å bruke en annen USB-ledning når du lader telefonen, da denne ledningen lett blir skadet. Etter å ha gått 20 minutter, prøv å slå på telefonen.

Hvis telefonen ikke lades eller slås på, kan du prøve å bruke en annen vegglader.

Prøv å sjekke telefonens ladeport for forekomst av smuss eller rusk. Hvis du oppdager noe, rengjør porten med en boks med trykkluft eller bomullsknopp dyppet i alkohol.

Hvis du kan gå inn i telefonens gjenopprettingsmodus, gjør du det og tørk cachepartisjonen igjen. Hvis du nylig har tatt en sikkerhetskopi av telefondataene dine, anbefaler jeg også å tilbakestille fabrikken.

Du bør også prøve å bruke et nytt batteri på enheten din, da det du kanskje allerede er defekt.

Hvis feilsøkingstrinnene ovenfor ikke løser problemet, foreslår jeg at du tar telefonen til et autorisert servicesenter, da dette allerede kan være et maskinvarerelatert problem.

S4 Ladetømmer raskt

Problem:Jeg har hatt problemer siden i går. Det startet med at telefonladningen døde veldig raskt. Jeg prøver et nytt batteri nå for å se om det er problemet. Det ser fremdeles ut til å renne raskt skjønt. Det neste problemet er at systemet er veldig tregt og ikke sender eller mottar noen meldinger, og når det gjør det, er det ikke timer senere. Den vil si at den sender, men vil ha den sirkelen som den er i ferd med å sendes. Det stoppet også å låse når jeg trykket på av / på-knappen, men jeg fant ut hvordan jeg kunne fikse det. Og er også sluttet å koble til noe annet enn wifi, men jeg fant ut hvordan jeg kunne fikse det også. Jeg rørte ingenting for at de to tingene skulle slutte å fungere som de gjorde. Jeg håper at det er noe annet jeg kan gjøre for å få denne telefonen til å fungere så raskt som mulig! Jeg våknet nettopp i går, og det slo meg ut !!Hjelp meg hvis du kan! Takk skal du ha

Løsning: Batteriets tappeproblem og den langsomme driften av telefonen din kan være relatert. Disse problemene kan være forårsaket av en eller annen form for korrupte data på telefonen. For å løse dette riktig, foreslår jeg at du sikkerhetskopierer telefondataene dine, og deretter tilbakestiller du fabrikken.

S4 lades ikke når telefonen er på

Problem: Telefonen min kan ikke lade mens den er på, og derfor må jeg slå den av. Det er ingen indikasjoner på at telefonen er fulladet.

Løsning: Sørg for å bruke den originale veggladeren når du lader telefonen. Du må eliminere flere faktorer som kan forårsake denne typen problemer. Først er USB-ledningen siden den lett blir skadet, og hvis ledningen du bruker er skadet, kan det forårsake dette problemet. For det andre, prøv å sjekke om telefonbatteriet forårsaker dette problemet ved å erstatte det med et nytt. For det tredje kan laderen i seg selv være defekt. Hvis dette er tilfelle, bytt det ut. For det fjerde, hvis dette problemet skyldes et programvareproblem, foreslår jeg at du sikkerhetskopierer telefondataene dine, og deretter tilbakestiller du fabrikken.

Hvis problemet fremdeles vedvarer etter å ha fulgt feilsøkingstrinnene ovenfor, kan dette allerede være et maskinvarerelatert problem. Jeg foreslår at du tar telefonen til et autorisert servicesenter og får den sjekket.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.