Hvordan dele Steam-spillbiblioteket ditt til familie eller venner

Med sine tusenvis av spill tilbyr Valves Steam en måte for brukerne å dele spillbiblioteket sitt til et familiemedlem eller en venn. Hovedsakelig er dette for å la foreldre og barn dele spill uten å forstyrre hverandres fremgang, prestasjoner eller sparer. Det andre formålet er å utvide tilgangen til noen utenfor en familiekrets som en venn. Denne funksjonen, kalt Family Library Sharing, er nyttig hvis du vil teste et spill som vennen din eier for å se om det er verdt å kjøpe det.

Aktiver Steam Guard Security

Før du kan begynne å bruke familiebibliotekdeling, må du sørge for at Steam Guard Security er aktivert på kontoen din. Hvis du ikke har prøvd det ennå, følg disse trinnene:

 1. Åpne Steam- klienten.
 2. Logg på Steam-kontoen din.
 3. Klikk på Steamfanen øverst til venstre.
 4. Klikk på Innstillinger .
 5. Klikk på fanen Konto .
 6. Velg ADMINISTRER STEAMVAKTKONTOSIKKERHET .
 7. Følg instruksjonene for å fullføre prosessen.

Dele Steam-spillene dine

Nødvendig tid: 5 minutter

Når du har tatt vare på Steam Guard-funksjonen din, kan du begynne å gjøre trinnene for å dele spillene dine. Følg trinnene nedenfor.

 1. Logg deg på Steam-kontoen på datamaskinen til en venn eller et familiemedlem.

  Åpne Steam-klienten og logg på kontoen din.Hvordan lage en Steam-konto.

 2. Gå til Steam-menyen.

  Klikk på Steam- fanen øverst til venstre.

 3. Velg Innstillinger.

  Klikk på Innstillinger .

 4. Åpne kategorien Familie.

  Klikk på alternativet Familie .

 5. Autoriser datamaskinen du bruker.

  Merk av for Autoriser biblioteksdeling på denne datamaskinen .

 6. Gi tillatelse til en konto.

  Du bør se en liste (hvis det er mer enn 1 konto) over kontoer i boksen nedenfor. Velg kontoen (vennens eller familiemedlemmets konto) du vil autorisere.

 7. Logg ut av kontoen din.

  Etter at du har valgt kontoen du vil autorisere, logger du ut av din egen konto og lar din venn eller familiemedlem logge inn på kontoen sin.

Verktøy
 • Windows PC, Internett-tilkobling, Installert Steam-klient, Steam-konto

Etterpå skal kontoen kunne laste ned og installere spillene fra biblioteket ditt. Du kan gi opptil 10 datamaskiner og maksimalt 5 kontoer autorisasjon til å få tilgang til spillbiblioteket ditt.

Begrensninger for familiebiblioteksdeling

Det er flere begrensninger for deling av familiebiblioteker. For det første må du ha internettforbindelse for å kunne dele eller få tilgang til det delte spillbiblioteket. Hvis vennen din prøver å få tilgang til Steam-spillbiblioteket ditt og internettforbindelsen stopper, vil han eller hun motta en feil og tilgang vil bli nektet.

Dessuten kan ikke alle spill deles på grunn av tekniske begrensninger. Det er fordi noen spillutgivere kan nekte å gi Valve delingsrettigheter for deres produkt. Hvis du prøver å dele et spill og du får en feil om at Family Library Sharing ikke har tillatelse til å dele, er det sannsynligvis ikke det spillet som kan deles i det hele tatt.

Til slutt kan ikke to kontoer bruke det samme spillet samtidig. Dette gjelder et Steam-spill du deler, men er ikke gratis å spille. Hvis du for eksempel delte NBA 2K20-spillet til vennen din, kan han eller hun bare bruke det når du ikke aktivt spiller spillet. Hvis du laster spillet på datamaskinen din samtidig som vennen din bruker det, mister han eller hun tilgang.

Spill under gratis-å-spille-kategorien som Dota 2 trenger ikke deles, da individuelle kontoer kan laste dem ned gratis. Hvis du delte et gratis spill til en annen konto, kan begge kontoene spille spillet samtidig.

Foreslåtte målinger:

 • Fjern Steam-nedlastingsbuffer for å gjøre appen raskere
 • Hvordan lage en Steam-konto i 2020
 • Slik setter du en personlig ringetone til en kontakt i Samsung (Android 10)
 • Slik setter du en hvilken som helst sang som ringetone på Samsung (Android 10)

Få hjelp fra oss

Har du problemer med telefonen din? Kontakt oss gjerne ved hjelp av dette skjemaet. Vi prøver å hjelpe. Vi lager også videoer for de som ønsker å følge visuelle instruksjoner. Besøk vår GalaxyS2 Youtube-kanal for feilsøking.